“Şampiyona ve antrenöre maaş bağlayacağım”;

“Şampiyona ve antrenöre maaş bağlayacağım”

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kick Boks Antrenörü Emrah Şahanoğlu, Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkan adaylığı konusunda değerlendirmelerde bulundu...

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kick Boks Antrenörü Emrah Şahanoğlu, Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkan adaylığı konusunda değerlendirmelerde bulundu. Sosyal medya üzerinden yayın yapan TV 366 kanalına konuşan Şahanoğlu, “Başkan olursam dünya şampiyonu olan sporcuya ve antrenöre maaş bağlayacağım” ifadesini kullandı.

"ŞAMPİYON OLAN SPORCU HAKKINI ALABİLSİN”

Vaatlerini sıralayan Kick Boks Federasyonu Başkan adayı Şahanoğlu, “Bir müjde vereyim eğer ki başkanlık bize nasip olursa; şu an dünya şampiyonası var, şampiyon olan sporcuya ve şampiyon olan antrenöre bir sonraki şampiyonaya kadar maaş bağlayacağız. Ben bunun sözünü veriyorum. Mevcut başkan Salim Kayıcı’ya sesleniyorum. Eğer başkanlığa devam ederse o da bu sözü versin. Camiamız kazansın. Sporcudan ve antrenörden bir şey kazanmayalım, onlar bizden kazansın. Bu konuda bütçe bahane tutulabilir. 20 yıllık federasyon başkanımız bunu yapabilir.  Çünkü ben olursam, ben yapacağım. Yapmadığım bir şey değil zaten. Kastamonu’da kendi sporcularıma bu olanakları sağlıyorum. Bütçelere bakıyorum alt yapı için ayırılan bütçe, alt yapı yok ki. Bu bütçeyi sen neye ayırdın, nerede harcadın? Hiç bütçeye dokunmadan bile bu yapabilir. Ben şu anda sponsor bulabilirim. Bu konuya açık ve olumlu bakmasını temenni ediyorum. Şampiyon olan sporcu hakkını alabilsin” diye konuştu. 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum