Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu’da GSB memur alımı sona eriyor
Kastamonu’da KPSS 50 puanla GSB bünyesinde personel alımı için başvurular tamamlanıyor. Kamu personeli alımı başvuruları ve tüm süreci bu haberimizde bulabilirsiniz.
Depremzede öğrencilere yurt ücreti var mı? depremzede öğrenciler yurt ücreti ödeyecek mi?
Üniversitelerin açılmasına sayılı günler kala KYK yurt başvuru sonuçları açıklandı. Depremzede öğrenciler yurt ücreti ödeyecek mi soruları merak konusu oldu. Peki, Depremzede öğrenciler yurt ücreti ödeyecek mi? 2023 2024 KYK yurt ücretini kimler ödemez?İşte, detaylar
GSB personel alım sonuç sorgulama ekranı | GSB personel alım sonuçları açıklandı mı? personel alım sonuçları....
Gençlik ve Spor Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatına istihdam edilmek üzere personel alımını duyurmuştu. Buna göre, 11 bin 455 personel alım sonuçları dört gözle bekleniyor. GSB personel alımına başvuru yapan adaylar sonuçların açıklanmasını bekliyor. GSB personel alımı sonuçlarının açıklanıp, açıklanmadığına dair bilgiler haberimizde yer alacak. GSB personel alım sonuçları açıklandı mı? GSB personel alım sonuçları ne zaman açıklanacak? GSB personel alım sonuçlarına nereden bakılır? İşte detaylar
GSB personel alımı sonuçları açıklandı mı? GSB personel alımı sonuçları ne zaman açıklanacak? GSB personel alımı sonuç sorgulama ekranı
Gençlik ve Spor Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatına istihdam edilmek üzere personel alımını duyurmuştu. Buna göre, 11 bin 455 personel alım sonuçları dört gözle bekleniyor. GSB personel alımına başvuru yapan adaylar sonuçların açıklanmasını bekliyor. GSB personel alımı sonuçlarının açıklanıp, açıklanmadığına dair bilgiler haberimizde yer alacak. GSB personel alım sonuçları açıklandı mı? GSB personel alım sonuçları ne zaman açıklanacak? GSB personel alım sonuçlarına nereden bakılır? İşte detaylar
GSB personel alımı sonuçları ne zaman açıklanıyor?
GSB personel alımı sonuçları başvuru işlemlerinin tamamlanmasıyla birlikte gündem konusu oldu. Merkez Taşra Teşkilatında toplam 145 büro personeli 59 temizlik destek personeli alımı yapılacak. Taşra Teşkilatına ise 400 psikolog, 3150 büro personeli ile 1582 erkek destek personeli, 1618 kadın destek personeli alımı yapılacak. Başvuru işlemleri 1 Eylül 2023 tarihi itibarıyla sona erdi. Yerleştirme sonuçları açıklandıktan sonra adaylar ilgili kurumlara belgelerini teslim edecek.. GSB personel alımı sonuçları ise Kariyer Kapısı üzerinden erişime açılacak. Peki 2023 GSB personel alımı sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte, konuyla ilgili son gelişmeler
KYK yurt başvuru sonuçları açıklandı mı? KYK yurt başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?
Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) tarafından alınan yurt başvuruları 2 Eylül tarihinde sona erecek. Başvuruların sona ermesinin ardından sonuçların açıklanacağı tarih de belli olacak. Peki KYK yurt sonuçları ne zaman açıklanacak?
KYK yurt başvuru sonuçları açıklandı mı? ne zaman açıklanacak?
Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) tarafından alınan yurt başvuruları 2 Eylül tarihinde sona erecek. Başvuruların sona ermesinin ardından sonuçların açıklanacağı tarih de belli olacak. Peki KYK yurt sonuçları ne zaman açıklanır?
GSB denklik belgesi nasıl alınır? GSB denklik belgesi nedir?
Denklik belgesi, üniversite eğitimi alan adaylardan talep edilebilen belgeler arasında yer alabilmektedir. Denklik Belgesi Denkliği talep edilen diplomanın Türk yükseköğretim sisteminde hangi akademik alan ve dereceye eş değer olduğunu gösteren belgedir. Yani yurt dışından mezun olanların siteme yükleyeceği belgedir. İşte, o belge hakkında detaylar
Dikkat!.. KYK yurt başvuruları başladı
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, yurt başvurularının başladığını sürecin 2 Eylül'e kadar süreceğini duyurdu.
GSB 11 bin 455 personel alıyor!
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, 11 bin 455 sözleşmeli personel alacaklarını açıkladı.
Kastamonu GSB depremde hayatın kaybeden personelleri unutmadı
6 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş Merkezli Depremde hayatını kaybeden GSB personelleri, Kastamonu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 17 Ağustos depreminin yıl dönümü münasebetiyle 2023 Osman Bayrakdar Sezonu Oryantiring Türkiye Birinciliği ödül töreninde bir kez daha anıldı.
TÜGVA Kastamonu İl Temsilcisi Selim Önen güven tazeledi
TÜGVA Genel Başkanı İbrahim Beşinci'nin katılımı ile yapılan Kastamonu 4'ncü Olağan Genel Kurulu GSB Gençlik Merkezinde gerçekleşti. TÜGVA Kastamonu İl Temsilcisi Selim Önen,Genel Kurul'da yeniden İl Temsilcisi olarak seçilerek güven tazeledi.
30 yaşının altındaki gençlere müjde! Tüm Türkiye'de ücretsiz faydalanacak!
Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde ki Kredi ve Yurtlar Kurumu'na ait yurtlarda 30 yaş altı gençler ücretsiz faydalanabilecek.
Son dakika: Beşiktaş - Augsburg maçı, 76. dakikada bitirildi! Patlayıcı maddeler nedeniyle...
Son dakika haberleri: Yeni sezon çalışmaları kapsamında Almanya'da kamp yapan Beşiktaş, ilk hazırlık maçında Augsburg ile karşı karşıya geldi. Kufstein Arena'da oynanan müsabaka, 1-1'lik beraberlikle devam ederken, 76. dakikada sahaya atılan patlayıcı maddeler nedeniyle erkenden bitirildi. İşte detaylar...
Kastamonu’nun Coşkulu Gençliği
GSB Spor Okulları ve GSB Engelsiz Spor Okulları açılışı renkli bir tören ile gerçekleşti.
Spor Okulları açılışı ve Okul Öncesi Spor Şenliği bugün
Spor Okulları açılışı ve Okul Öncesi Spor Şenliği bugün yapılacak.
Okul Öncesi Spor Şenliği 4 Temmuz’da
Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Okulları Açılış Töreni ve Okul Öncesi Spor Şenliği 4 Temmuz Salı günü saat 16:00’da Hasan Doğan Spor Tesisleri (Kuzeykent) Futbol sahasında gerçekleştirilecek.
Spor okulu kayıtları devam ediyor
Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Okulları kayıtları devam ediyor.
GSB Spor Okullarında 21 branşta eğitim verilecek
Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) Spor Okulları kayıtları devam ediyor.
GSB Spor Okulları’nda kayıtlar başladı
Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) Spor Okulları kayıtları başladı.
Kastamonu’da çocuklar bu yaz oturmayacak! İşte ücretsiz kurslar
Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Okulları kayıtları başladı. Yüzme branşı haricinde ücretsiz olarak uygulanacak GSB Spor Okullarında bu yaz toplam 21 branşta eğitim verilecek.
Türkiye’ye yatırımlar artıyor
Türkiye’nin tam bir fırsatlar ülkesi olduğunu söyleyen Citi Kuzey Afrika, Doğu Akdeniz ve Orta Asya CEO’su Omer Hafeez, seçimden sonra belirsizliğin ortadan kalkmasıyla yatırımların artabileceğini söyledi.
İstiklal Yolu Yürüyüşü başvuruları başladı
9-12 Haziran tarihlerinde düzenlenecek Atatürk ve İstiklal Yolu Yürüyüşü için başvurular başladı.
Voleybol turnuvası başvuruları başladı
Kastamonu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Kastamonu Voleybol İl Temsilciliği tarafından bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek olan Hüsnü Tandoğan Voleybol Turnuvası başvuruları başladı.
Burs ve öğrenim kredisi ödemeleri başladı
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, burs ve öğrenim kredisi nisan ayı ödemelerinin başladığını duyurdu.