Talha spor kompleksi açıldı;

Talha spor kompleksi açıldı

Milli takım antrenörü ve Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkan Yardımcısı Emrah Şahanoğlu’nun işletmeciliğini yaptığı Talha Spor Kompleksi gerçekleştirilen tören ile açıldı....

Carrefour karşısında bulunan Talha Spor Kompleksi açılış törenine MHP Konya Milletvekili Esin Kara, Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, siyasi parti temsilcileri, meclis üyeleri, davetliler ve vatandaşlar katıldı. Aynı zamanda ilimizde kamp yapan Boks Yıldız Kadın Milli Takımı da açılış töreninde yer aldı.

Dua ve kurdale kesiminin ardından spor kompleksini gezen heyet, Emrah Şahanoğlu’ndan kompleksin içinde neler olduğuna dair bilgiler aldı. 

ŞAHANOĞLU:“BAŞARILI SPORCULAR YETİŞTİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Emrah Şahanoğlu son 5 yıl içerisinde elde ettikleri başarılardan bahsederek, “Buraya gelene kadar olan başarı öykümüzü kısaca size arz etmek istiyorum. Yıllardır bu sporun içerisindeyim, 2007 yılından bu yana antrenörüm. Binlerce bireyi sporla tanıştırmak nasip oldu. Başarı düzeyinde de son 5 yılın bir muhasebesini yaptım. Son 5 yıl içerisinde 49 Türkiye Şampiyonluğu, 41 Türkiye ikinciliği, 54 Türkiye üçüncülüğü, 1 Dünya Kupası Şampiyonluğu, 2 Dünya üçüncülüğü, 1 Avrupa Şampiyonluğu, 1 Avrupa ikinciliği, 1 Avrupa üçüncülüğü, 1 Avrupa Kupası ikinciliği, 1 Avrupa Kupası üçüncülüğü, 2 Balkan Şampiyonluğu, 2 Balkan ikinciliği, 8 Balkan üçüncülüğü, 3 Uluslararası Şampiyonluk ve 5 Uluslararası ikincilik ilimize ve ülkemize kazandırmışız. En önemlisi de bunların hepsini memleketimizin öz evlatlarıyla başardık. Ben hepsinin başarılarının devamını da diliyorum aynı zamanda. Bundan sonra da birçok bireyi sporla tanıştırmaya ve birçok başarı elde etmeye devam edeceğiz. Bu tesisimizi de her yaştan her bireyin spor yapabileceği bir tesis olarak inşa ettik. Birçok branşta alanında uzman antrenörlerimiz halkımıza spor yaptıracak. Diğer yandan da yine başarılı sporcular yetiştirmeye devam edeceğiz. Burada artık benim yetiştirdiğim sporcular antrenörlük yapacak ve artık onlar kendileri gibi şampiyon sporcular yetiştirecek” şeklinde konuştu.

VİDİNLİOĞLU: “KASTAMONUMUZDAN NİCE SPORCULAR, ŞAMPİYONLUKLAR BİRLİKTE ÇIKARACAĞIZ”

Emrah kardeşimin aktardığı başarı öyküsü ile mutlu olduk gurur duyduk. Kastamonu’da gençlerimizi çok şükür sporla buluşturma noktasında ne kadar atak ve cevval olduğunu görüyoruz. Biz de bu anlamda zaten her türlü desteği verdik, veriyoruz. İnşallah Kastamonumuzdan daha nice sporcular nice şampiyonluklar birlikte çıkaracağız inşallah. Hayırlı uğurlu olsun Allah utandırmasın. Allah bol kazanç ve bol bol sporcu versin, Kastamonumuzu her platformda temsil etmeye devam edelim.

KARA:“ TÜRK GENÇLİĞİ ÇOK DAHA BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATACAK”

O kadar heveslendim ki keşke dedim birkaç gün vaktim olsa, Emrah başkanım bir iki ufak hareket bize de öğretse belki mecliste sağ tarafımızdakiler için kullanma yeri ve günü gelirse bizde uygularız diye aklımdan geçirmedim değil. Z kuşağı diye gençliğimizin üzerinde çok büyük oyunlar oynanırken, Türk gençliğinin adını alfabenin herhangi bir harfine sıkıştırmaya çalışırlarken burada sağlam Türk gençliğini görmek emin olun beni duygulandırıyor. Türk gençliğinin adı sayın liderimiz Devlet Bahçeli’nin dediği gibi hiçbir zaman için alfabenin bir harfiyle sınırlı kalmadı. Sizler Çanakkale’deki onbeşlilersiniz. Sizler bir tas hoşafla bir kuru ekmekle vatanı kurtaracak nesillersiniz. Elinize sosyal medya, o, bu verilmiş olabilir, sizi küresel dünya düzeni içerisinde herhangi bir kalıba sığdırıp bizler bu kuşağız ve bunu yaparız şeklinde yönlendirmeye çalışabilirler. Ama ben inanıyorum ki büyük Türk gençliği, işte Atasının ‘Sağlam akıl sağlam vücutta bulunur’ dediği gibi burada dim dik duruyorlar. Allah nasip edecek çok daha büyük başarılara imza atacaklar. Z kuşağını ben size kısaca açıklamak istiyorum. İngilizce bence zoo dan geliyor, zoo hayvanat bahçesi demek. Atalarının kahramanları olmayıp, işte bir yarasa ısırdı Batman geldi, dünyayı kurtardı, Bir örümcek geldi, İngilizce Spider, Spiderman dünyayı kurtardı. Ancak onların ataları hayvanlardan geldiği için z kuşağı diyorlardır diyorum, o yüzden Türk gençliğine çok büyük iş düşüyor. 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum