5 kuş elektrik çarpması sonucu telef oldu;

5 kuş elektrik çarpması sonucu telef oldu

Olukbaşı mevki Beyçelebi Mahallesi Ankara yolu üzerinde büyük bir patlama sesi geldi. Sarı bir dumanın yükseldiği alana koşan çevredeki vatandaşlar, gördükleri manzara karşısında üzüntü dolu anlar yaşadı. Elektrik tellerinde duran 5 güvercin, elektrik çarpması sonucu yanarak can verdi. İşte o görüntüler......

Olukbaşı mevki, Beyçelebi Mahallesinde büyük bir patlama yaşandı. Patlamayla birlikte elektrikler de kesildi. Patlamanın sesiyle korkuyla dışarıya çıkan vatandaşlar gördükleri manzara karşısında büyük üzüntü yaşadı. Elektrik direklerine konan 5 güvercin elektrik çarpması sonucu yaralandı. Yaralanan kuşlar bir süre sonra telef oldu. Olayın yaşandığı yerde esnaflık yapan Necati Selalmaz, bu olayın 3-4 senede bir sürekli yaşandığını belirterek, "Hayvanlara yazık oluyor, artık bununla ilgili bir önlem alınsın" diyerek yetkililere seslendi.

Esnaf Selalmaz konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti; "Bu 3-4 senede olan bir şey. Yazık oluyor hayvanlara. Önlem alınması gerek. Bunlara plastik top gibi bir şey koyuyorlar, kuşların konmaması için. Buraya ondan yapılması gerekiyor. Olan hayvanlara oluyor" ifadelerine yer verdi. 



 

 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum