Arama
Arama Sonuçları
Pompaya beklenen indirim geliyor!..
Brent petrol fiyatlarında dalgalanmayla, benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor.
Batı Karadeniz'de tek! O cihaz ve tedavi sadece Kastamonu'da!
Batı Karadeniz'de sağlık sektöründe bir dönüm noktası yaşanıyor! Özel Kastamonu Nefes Hastanesi, ilimizin sağlık altyapısına yepyeni bir soluk getiriyor. Özel Kastamonu Nefes Hastanesi, prostat hastalarının derdine derman olacak son teknoloji Rezum Cihazı'nı bünyesine katarak bölgede bir ilki gerçekleştirdi
Aslan payı ulaştırma ve haberleşmeye
Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) toplantı salonunda Kastamonu İl Koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda Kastamonu'daki projelerin toplam tutarının 103 milyar 187 milyon 688 bin 976 TL olduğu açıklandı. 30 adet projeye ayrılan 2.3 milyar TL ödenekle aslan payı 'Ulaştırma Haberleşme' sektörüne ayrıldı.
Ilgaz'da hizmet içi eğitim!
2024 Yılı Hizmet İçi Eğitim Seminerine, Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı Ilgaz Dağı Yangın Eğitim Merkezi'nde devam edildi.
Emekliler için başvurular başladı! 17 bin 500 TL'ye kadar çıkıyor
Emekliler için heyecan verici haber geldi. Emekli maaşlarında banka promosyonları için başvurular 25 Mart itibariyle alınmaya başladı.
Bayramda Kastamonu’dan çıkamıyoruz!
Ramazan ayının 17. gününde bayram planları yapılmaya başladı. Yılbaşı sonrası zamlarının etkisinde olan ve zaten yüksek olan otobüs biletleri fiyatları artan talep sebebiyle bir artış daha gösterdi.
KÜ’ye üst düzey ziyaret
Tarım ve Orman Bakan yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gümen, Kastamonu Üniversitesi Veteriner Fakültesi öğrencileri ile bir araya geldi.
Muhasebecilikte e-uygulama eğitimi gerçekleştirildi
Düzce Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu ile Düzce Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO) iş birliğiyle düzenlenen “Muhasebe Mesleğinde Güncel Yaklaşımlar ve E-Uygulama Eğitimi” adlı program gerçekleştirildi.
"Prof. Dr. Eker'den Çarpıcı İfade: 'Kültür Savaşları Çağına Girdik'"
Kültür, Sanat ve Turizm Akademisi Derneği (KÜSAD) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Metin Eker, “Kültür savaşları çağındayız. Kültürünüz yoksa geleceğiniz de yoktur” ded
Emeklilere bir zam daha!..
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan büyüme oranları 2024 yılı itibarıyla emekli olanları da yakından ilgilendiriyor. Gayrisafi Yurt İçi Hasıla’daki (GSYİH) yüzde 4,5’lik artış dolayısıyla yapılacak zamlar Nisan ayında hesaplara yansıyacak.
Bir indirim daha geliyor!..
Geçtiğimiz hafta motorine 2 kez, benzine ise 1 kez indirim geldi.
Mutfakta yangın var!.. Büyük zam
Tüp fiyatlarına bir zam daha geldi. Fiyatlar aldı başını gitti. İşte Aygaz, İpragaz, Bizimgaz tüp fiyatlarındaki son durum...
Meclis adaylığından çekildi
Milliyetçi Hareket Partisi Kastamonu'da kesinleşen Belediye meclis listesini paylaştı. İlk yayınlanan liste akabinde yeniden güncellendi.
Kastamonulu çiftçilere duyuru! Başvurular başladı...
Tarım ve Orman Bakanlığınca, Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) ürün güncelleme başvurularının başladığı ve ürün güncelleme son başvuru tarihinin 29 Şubat 2024 olduğu duyuruldu.
Kastamonu'da tuvalete de zam geldi
Kastamonu şehirlerarası otobüs terminallerinde tuvalet ücretlerine zam geldi!
Kastamonu'ya mobil önlem!
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki, "Potansiyel çığ tehlikesi olan 43 ilimizde, uygulamamız sayesinde çığ afetiyle oluşabilecek can ve mal kayıplarının önüne geçeceğiz" dedi. Mobil uygulama Kastamonu'da da hayata geçecek.
Tahsin Babaş, neden aday gösterildi?
AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, basın toplantısı düzenleyerek geride kalan 250 günlük görev süresini değerlendirerek; ilimizde devam eden ve planlanan yatırımların genel durumuyla alakalı bilgi verdi.
Cebrail Mahallesi'nde; vatandaşlardan büyük tepki!
Kastamonu Merkez Cebrail Mahallesi'nde vatandaşlar isyan noktasına geldi. Cebrail Mahallesi'nde 11 Ocak itibariyle su kaçağı sebebiyle düşen bar, bir çok vatandaşın temel ihtiyaçlarını bile karşılayamayacak duruma getirdi.
Kastamonululardan, Murat Kurum’a yakın markaj
AK İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Murat Kurum; sosyal medyada son günlerin en fazla konuşulan isimlerinden olurken; Twitter (X) kullanıcıları da Murat Kurum’un; Çevre, İklim ve Şehircilik Bakanlığı döneminde 11 Ağustos 2021’de Kastamonu’da gerçekleşen sel afetine gönderme yapıyor.
Kastamonu'da trafik sigortası kaç lira?
Zorunlu trafik sigortasında yapılan son değişiklikten sonra yeni dönem ücretleri merak ediliyordu. Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi, 1 Ocak’tan itibaren geçerli tavan tarifelerin bulunduğu güncel tabloyu yayınladı. Buna göre; yeni sigorta bedellerinde aralık ayına göre yüzde 10 artış yapıldı.
Kastamonu'da simide sağlam zam!
Temmuz 2023’te zamdan nasibini olan simit fiyatlarına; Kastamonu’da bir zam daha geldi…
KEAH'ta değişim
Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi yönetimi, hastane çevresinde gerçekleştirilen çeşitli düzenleme ve tadilat çalışmalarını sürdürüyor. 30 Aralık 2023 tarihinde başlatılan iyileştirme çalışmalarıyla hastaların ve yakınlarının daha konforlu bir ortamda hizmet alabilmeleri hedeflendi.
İlçeye yeni doktor ataması
Aralık ayında yeni doktorlar hizmetlerine başlarken, ilçeye yeni hekim ataması yapıldı.
Kastamonu sallandı!
Kastamonu sallandı. Vatandaşlar, 16.05'te meydana gelen sallantının nedenini araştırıyor...
Yüzme havuzuna tekli girişler kaldırıldı!
Kastamonu'daki vatandaşların da sıklıkla tercih ettiği Hasan Doğan Spor Kompleksi'nde yapılan güncellemeyle birlikte yüzme havuzuna tekli girişler kaldırıldı.
Türkiye deprem haritası güncellendi! Kastamonu kaçıncı derecede?
Yenilenmiş diri fay hattı haritası MTA tarafından paylaşıldı. Diri fay hatları ve riskli bölgelere ilişkin araştırmalar yurt genelinde gerçekleşen peş peşe depremler sonrasında sarsıntı endişesi ile yoğunlaştı. Türkiye'de 45 ilde 5,5 ve üzeri deprem üretebilecek 485 diri fay bulunuyor. İşte Türkiye'de deprem riski olan iller ve ilçeler.
Tabelalar güncellendi! Benzine indirim geldi
Araç sahiplerinin yakından takip ettiği akaryakıt indirim-zam haberleri durmadan değişkenlik gösteriyor. Akaryakıt fiyatlarındaki dalgalanmalar devam ederken son olarak benzine indirim geldi.
Kuzeykent Mahallesi büyüyor!
Kastamonu Belediyesi Aralık Ayı Belediye Meclis Toplantısı 2’nci oturumu gerçekleşti.
Kastamonu Gölköy Köy Enstitüsünden mezundu...
1929 Çaycuma doğumlu, 1947-1948 eğitim öğretim yılı Kastamonu Gölköy Köy Enstitüsü mezunu öğretmen Saim Şen hayatın kaybetti.
Kuzeykent Mahallesi ikinci muhtarına kavuştu!
Kuzeykent Mahallesi’nin ‘Doğal Muhtarı’ Hakan Çölez, ‘Yapay Muhtarı’ E-Muhtar hakkında bilgilendirmelerde bulundu.