Arama
Arama Sonuçları
Tosya'da İçme Suyu Arıtma Tesisi tamamlandı: Yüzde 80 elektrik tasarrufu
Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, içme suyu arıtma tesisinin tamamlandığını ve çevre düzenlemesini gerçekleştirdiklerini açıkladı. Başkan Kavaklıgil açıklamasında; "Elektrik faturalarımızdan yüzde 80 tasarruf etmeye başladık bile. Sizler , bu güzel memleketimizin güzel insanları her şeyin en iyi , en güzeline layıksınız. Hemşehrilerimize memleketimize hayırlı uğurlu olsun" dedi.
“Tamamen elektirikli arabalara dönebiliriz”
Kastamonu Belediye Meclisi’nin Eylül ayı olağan toplantısının ikinci oturumu Belediye Başkanı R. Galip Vidinlioğlu başkanlığında gerçekleştirildi. Belediye Meclisi’nde Özel Halk Otobüslerine bir zam daha yapılması talebinde bulunulmuştu.Kastamonu Minibüsçüler Kooperatifi Özel Halk Otobüsü işletmesinin yolcu ücret tarifesinde zam talebi, komisyon tarafından onaylandı. Başkan Vidinlioğlu konuyla ilgili; “Önümüzdeki günlerde bir görüşme gerçekleştireceğim. İnşallah uygun maliyetlerle yapabilirsek, tamamen elektirkli arabalara dönebiliriz. Bunları masaya yatırmamız lazım” ifadelerine yer verdi.
KEAH’ta karanlık gece
Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde (KEAH) dün gece 3 saatlik elektirk kesintisi yaşandı. Yaşanan kesintinin ardından jeneratörlerin de devreye girmemesi sonucu, hastane 3 saat karanlığa büründü.
Elektirk arızaları gideriliyor
Batı Karadeniz’de meydana gelen yoğun yağış ve seller nedeniyle oluşan elektrik arızaları Başkent EDAŞ ekiplerince ivedilikle gideriliyor.
Kahveciler Odası Başkanı Yazımcı güven tazeledi
Kastamonu Kahveciler Esnaf Odası 8. olağan genel kurulu Özlem Düğün Salonu’nda tek adaylı olarak gerçekleştirildi.