KEAH’ta karanlık gece;

KEAH’ta karanlık gece

Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde (KEAH) dün gece 3 saatlik elektirk kesintisi yaşandı. Yaşanan kesintinin ardından jeneratörlerin de devreye girmemesi sonucu, hastane 3 saat karanlığa büründü....

Edinilen bilgiye göre Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde (KEAH) 20.30 ile 223.00 saatleri arasında elektirk kesintisi yaşandı. Yaşanan elektrik kesintisinin ardından jeneratörlerin de devreye girmeyişiyle hastane karanlığa gömüldü. Hastalar karanlıkta tedavi edildi.

KEAH’ta yaşanan elektirik kesintisi nedeniyle en çok merak edilen yoğun bakımdaki hastalar oldu. Yoğun bakımdaki cihazların bataryaları kesinti olması durumunda belli bir süre için kendine yetebilecek güçte olduğu ve kesinti süresinde hastalar açısından herhangi bir olumsuzluğun olmadığı öğrenildi.

Dün kesintinin yaşandığı andan itibaren hastanede çalışam yürüten TEDAŞ ekiplerinin hastanedeki çalışmalarına devam ettiği öğrenildi. Uzun süren kesintinina ardından elektrik tekrar verildi. Yine aynı problemin yaşanmaması için ekiplerin çalışmalarına devam ettiği öğrenildi.  Ancak kesinti anında jeneratörlerin neden devreye girmediği ve hastane gibi önemli bir kurumun 3 saat neden elektriksiz kaldığı merak konusu oldu.  




Kaynak:

İlgili Konular :
, , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum