Arama
Arama Sonuçları
Tedavi görüyordu, hayatını kaybetti
İlçemiz Çiçekyazı Köyü Çandır Mahallesinden Saniye Salcıoğlu bir süredir Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi görüyordu.
KEAH'ta gelenek bozulmadı!
Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi personelleri geleneksel iftar yemeği programında bir arya geldi.
Kastamonu’da rahatsızlandı şifayı Karabük’te buldu
Aort damarı yırtılan Kamp Merkezi Müdürü acil sevk edildi
KEAH'ta 'başarılı' bir operasyon daha!
Kastamonu Üniversitesi Tıp Fakültesi Kalp ve Damar Cerrahisi Ana Bilim Dalı Dr. Öğretim Üyesi Burak Tamtekin ve ekibi başarılı bir ameliyatla bir hastayı daha sağlığına kavuşturdu.
'Atıl projeler' cenneti Kastamonu!..
Geçtiğimiz son 10 yılda Ilgaz Tüneli, havalimanı ve yakın zamanda hizmete giren Olimpiyat Hazırlık ve Kamp Eğitim Merkezi (eski MİEM) gibi çok önemli projelerin hayata geçirildiği Kastamonu'da yıllardır akıbeti belli olmayan bina ve arazilerin ne olacağı halen merak konusu...
KEAH çatısı, her yağmurda su koyveriyor!
Eski Kastamonu Devlet Hastanesi’nin yıkımının ardından 2017 yılında hizmete giren Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bazı ‘yapısal’ sorunlar yıllardır çözüme kavuşturulamadı.
KEAH’ta neler oluyor! Adım atacak yer kalmadı
Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde adım atılacak yer kalmadı.
KEAH'ta sevkleri engelleyecek ilk hamle gerçekleşti
Kastamonu İl Sağlık Müdürü Çağdaş Derdiyok; Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Tosya Devlet Hastanesi'nde ek yoğun bakım ünitelerinin hizmete girdiğini açıkladı.
Öğrenciler, KEAH'a akın etti!
Kuzeykent'te askeri biber gazlarının imhası sonrasında geniş bir şekilde Kuzeykent bölgesine yayılan gaz dolayısıyla çok kişinin etkilendiği, 50'ye yakın kişinin de hastaneye başvurduğu öğrenildi.
KEAH'ta değişim
Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi yönetimi, hastane çevresinde gerçekleştirilen çeşitli düzenleme ve tadilat çalışmalarını sürdürüyor. 30 Aralık 2023 tarihinde başlatılan iyileştirme çalışmalarıyla hastaların ve yakınlarının daha konforlu bir ortamda hizmet alabilmeleri hedeflendi.
KEAH'tan beklenmeyen sürpriz
Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden müjde verildi. Artık sadece sağlık hizmeti verilmeyecek....
Yetkililerden KEAH'a baskın! 'Sorunlar çözülecek'
Kastamonu İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Çağdaş Derdiyok, Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde bozuk yol ile yaşanan otopark sorunu ile alakalı açıklama yaptı. İl Müdürü Derdiyok açıklamasında; "Arnavut kaldırımının asfalt ile değiştirilmesi, yeni otopark alanının planlanması konusunda yaşanan problemlerin en kısa sürede çözüme kavuşturulacak" dedi.
Otopark yapmak çok mu zor?
AHMET KATAR, KEAH’TAKİ PARK ÇİLESİNE DİKKAT ÇEKTİ
"Çözüm yok!" denildi: “KEAH BAŞARDI”
Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde, Kalp Damar Cerrahi Dr. Öğretim Üyesi Burak Tamtekin ve uzman ekibi başarılı bir “biyolojik aort kapak değişimi” operasyonuna imza attı
Kastamonu'da sevk ve randevu sıkıntısının sorumlusu kim?
AK Parti Milletvekili Halil Uluay’ın açıklamalarının ardın birçok kesim de; yapılan açıklamaya tepki gösterdi.
KEAH’ın önünden Dünya’ya çağrı!
Sağlık-Sen tarafından 81 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen Filistin’e destek açıklaması; Sağlık-Sen Kastamonu Şubesi tarafından Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde gerçekleştirildi.
KEAH ‘Anne Dostu Hastane’ oldu
Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde (KEAH) yaklaşık 4 yıldır mücadelesi verilen "Anne Dostu Hastane" unvanı, Sağlık Bakanlığı personelince yapılan denetimleri başarıyla geçti.  
KEAH’ta iki kritik uzman göreve başladı
Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde iki önemli bölüm, yeniden canlanıyor...
KEAH stajyer doktorlarına kapılarını açtı
Kastamonu Üniversitesi Tıp Fakültesi 4'ncü sınıf öğrencileri, 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Akademik Yılı içerisinde stajlarını Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde gerçekleştirecek.
İnebolu MTAL Okul Müdürü kazada yaralandı
İnebolu Mecit Çetinkaya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MTAL) Müdürü Kazım Açıkgöz, Seydiler'de geçirdiği trafik kazasında yaralandı.
Hilal ve Ali Erdinç, mutluluğa ‘evet’ dedi
Hilal ve Ali Erdinç, mutluluğa ‘evet’ dedi
KEAH'ta başarılı operasyon: Bitkisel hayata girebilirdi, akşamına yürüdü
KEAH'ta 47 yaşında bir hastaya yapılan, bir kalp krizi ile oluşan ama hastayı bitkisel hayata bile sokabilecek zorlukta olan operasyonda hasta, akşamında yürütüldü.
KEAH'da Geriatri Okulu açıldı
Yapılan başarılı ameliyatlarla,sağlık üniteleriyle hocalarıyla, bölgede haklı olarak sesini yükselten Kastamonu Eğitim Araştırma Hastanesi (KEAH) sağlıklı yaş alma birimi Geriatri Okulunu açtı. Hastanenin poliklinikler katı E blokda, hizmet vermeye başlayan okula 65 yaş üstü hastalar sağlıklı bir yaşam sürmeleri için danışılan hekimler tarafından çok yakından takip edilecek.
KEAH'a yeni Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı
Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Beyin Ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Opr. Dr. Enes Kara göreve başladı.
Nükleer Tıp’ta sevindiren gelişme!.. Doktor bulundu
Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde (KEAH) kurulan, ancak sorumlu doktor olmadığından hizmete giremeyen Nükleer Tıp Ünitesi ile ilgili girişimler sonuç verdi.