Arama
Arama Sonuçları
Ünlü Şarkıcı Kastamonu'ya geliyor
Türkiye'nin severek dinlediği ünlü şarkıcı Çelik Kastamonu'ya geliyor.
Son Dakika: Fed, faiz kararını açıkladı!
Fed, küresel piyasaların odak noktası faiz kararını açıkladı!
Psikopat kedi aracın camını kırıp firar etti!
Muğla'nın Bodrum ilçesinde ilginç bir olay yaşandı. Kısırlaştırılmak için barınağa getirilen kedi, hafif ticari aracın camını başıyla kırıp kaçtı. Kediyi kısırlaştırmaya getiren araç sahibi Mehmet Ülker, kırılan camın 30 bin lira olduğunu söyledi. Kedinin camı kırdığı anlar, güvenlik kamerasına yansıdı.
Kastamonu’dan giden sporcular Aydın’da şampiyona heyecanı yaşadı
Kastamonu’dan ve diğer bölgelerden Aydın’a giden genç sporcular, rekabet bayrağı altında şampiyona heyecanı yaşadılar.
Hafızlık yarışmasında üçüncü Kastamonu'dan
Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından, "Hafızlık Karadeniz Bölge Finali" Tokat'ta düzenlendi. Düzenlenen yarışma sonucunda üçüncü Kastamonulu Muhammet Ali Sarıkaş oldu.
Tüm Türkiye'de avı tamamen YASAKLANAN türlerin listesi açıklandı!
Merkez Av Komisyonu'nun 2023-2024 av sezonu için Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren listesinde, avlanmasına izin verilen 31 kuş ve 4 memeli türü de yer alıyor....
Kastamonu'da artık o hayvanı da avlamak yasak!
Merkez Av Komisyonu'nun 2023-2024 av sezonu için Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren listesinde, avlanmasına izin verilen 31 kuş ve 4 memeli türü de yer alıyor.
6 milyonluk asfalt çalışmaları başladı
Kastamonu Pınarbaşı ilçesi Fatih Mahallesi Güvercinlik Grup yoluna asfalt dökme çalışmaları başladı.
Edebiyatın 'Koca Çınarı' 112 yaşında...
Kastamonu’nun Cide ilçesinde 8 Mayıs 1911’de dünyaya gelen edebiyatımızın “Koca Çınar”ı Rıfat Ilgaz 112 yaşında… Edebiyatın üstadı olarak anılan Rıfat Ilgaz'ın 112'nci doğum günü yıldönümü dolayısıyla, Cide Belediyesi tarafından yapılan paylaşımda; "Edebiyatımızın çınarı büyük usta Rıfat Ilgaz'ın 112. doğum gününde, saygı ve rahmetle anıyoruz" denildi. İşte Rıfat Ilgaz ile ilgili merak edilenler...
Yeniden Refahlı Demir’in Tosya seferi sürüyor
Yeniden Refah Partisi Milletvekili Adayı İbrahim Demir, seçim çalışmalarını sürdürüyor.
‘Kur’an'a hakaret, insanlık suçudur’
Kastamonu’daki sivil toplum kuruluşları, Norveç, İsveç, Danimarka ve Finlandiya gibi ülkelerde Kur’an-ı Kerim yakılması, yırtılması gibi saldırılara karşı ortak bir kınama açıklaması yaptı.
Bölgedeki yaban hayvanlarının yaraları Sarıkum’da sarılıyor
Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) 10. Bölge Müdürlüğü’ne bağlı Sarıkum Yaban Hayatı Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezi’nde, yaralı, hasta ve doğada aç kalmış yaban hayvanlarının yaraları sarılıyor. 2022 yılında Sinop’ta 329 yaban hayvanı bakım ve rehabilitasyona alındığı açıklandı.
5 kuş elektrik çarpması sonucu telef oldu
Olukbaşı mevki Beyçelebi Mahallesi Ankara yolu üzerinde büyük bir patlama sesi geldi. Sarı bir dumanın yükseldiği alana koşan çevredeki vatandaşlar, gördükleri manzara karşısında üzüntü dolu anlar yaşadı. Elektrik tellerinde duran 5 güvercin, elektrik çarpması sonucu yanarak can verdi. İşte o görüntüler...
Kırsalda 315 kadının hayatı kurtarıldı
Kastamonu’da yürütülen proje çerçevesinde tarama yapılan 2 bin 215 kadından kanser şüphesi tespit edilen 315’i tedavi altına alındı.
Kargayla dostluğu görenleri şaşırtıyor
Kastamonu’nun Ağlı ilçesinde belediye işçisinin yaralı halde bulduğu ve tedavi ettirdiği karga ile dostluğu Ahmet Kılınç, görenleri şaşırtıyor. Kılınç'ın “Besle kargayı, oysun gözünü” atasözünün aksine sahiplendiği karga bir an olsun yanından ayrılmıyor.
Yeni yılın ilk günü sokaklar ve caddeler bomboş
Yeni yılın ilk gününde Kastamonu’da yollar da meydan da tenha kaldı.
Zam furyası, Nasrullah kuşlarını da vurdu
Artan girdi maliyetleriyle temel ihtiyaçlar gibi hobilerimize de zam geldi. Tarihi Nasrullah Meydanı'nda yem satan satıcılar, yem fiyatlarını 5 TL'den 10 TL'ye çıkarmak zorunda kaldı.
Güvercini kedilerden kurtarmak isterken derede mahsur kaldı
Kastamonu’da bir vatandaş, hasta güvercini kedilerden kurtarmak için indiği derede mahsur kaldı. Dereden çıkamayan kişi, vatandaşların yardımıyla kurtarıldı
Güvercinler İnsan Yüzlerini Tanıyor
Bu sonuç, Fransa'da "eğitilmemiş" güvercinler üzerinde yapılan araştırmadan çıktı.
Bacak Ağrısını Gidermek için 9 Esneme ve Egzersiz
Herkesin hayatının bir noktasında acı çekecek. Atletik faaliyetlerden kronik hastalığa kadar, rahatsızlıkla yaşamanın bu kadar yaygın olmasının birçok nedeni vardır. Ancak bazen ağrı o kadar güçlüdür ki, günlük rutinleri anıtsal görevler gibi hissettirebilir. Ağrı bacaklarınızda ise, yataktan kalkmak ve araba kullanmak kadar basit bir şey bile güçlük haline gelir.