Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu’da feci kaza; Sürücü ve hamile eşi yaralandı
Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde kaza meydana geldi. Kazada Alp Er ve hamile eşi yaralandı.
‘Kimse verilmiş bir hakkı keyfine göre geçersiz ilan edemez’
Kastamonu Arabuluculuk ve Alternatif Çözümler Derneği (KAST-AR) Başkanı Arb. Av. Hamit Serdar Yılmaz, silah ruhsatı alma ve yenileme konusunda vatandaşların yaşadığı sıkıntılara dikkat çekti.
İnebolu’nun umuduna 2 Milyon TL’yi aşan bağış!
İnebolu'da 1999 yılından bu yana hizmet veren Sabahat Bahriyeli İnebolu Huzurevi'nin depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle kapatılmasının gündeme gelmesinin ardından yeni bir huzurevi binası yapımı veya mevcut binanın güçlendirilmesi için Yeni İnebolu Gazetesi, hayırseverlerimizi göreve davet etti.
Kastamonu’dan Sabiha Gökçen’e ‘sefer’ talebi
AK Parti Kastamonu Milletvekili Fatma Serap Ekmekci, hafta sonu gerçekleşen Abana Deniz Şenlikleri ve ilimize gelen THY heyeti ile yapılan toplantıya dair değerlendirmede bulundu.
Şifalı 'Fatma'nın Oluğu' büyük rağbet görüyor
Araç ilçesindeki bin 590 rakımdaki yaylada bulunan çeşmeden akan ve şifalı olduğuna inanılan su, bölgeyi ziyaret eden vatandaşlardan rağbet görüyor.  
AFAD Başkanı'ndan Karadeniz Bölgesi için sel uyarısı: 1 kişi ölmüştü
Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanı Okay Memiş, "Vatandaşlarımızdan, özellikle Karadeniz Bölgesi'nde, diğer sel ikazı verilen bölgelerimizde bu ikazlara dikkat etmelerini istirham ediyoruz" dedi. Dün Ordu'da sel sularına kapılan yaşlı bir kadın hayatını kaybetmişti.
Komşunun ‘Onkoloji Merkezi’, Kastamonu’ya da hizmet veriyor
AK Parti Çorum milletvekili Yusuf Ahlatcı, sağlık alanında yapılan yatırımlarla birlikte Çorum'un sağlıkta bölgede yıldız olacağını açıkladı.  
Bir sigara grubuna daha zam geldi!
Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar, Esse sigara grubuna da zam geldiğini açıkladı.
Tosya'nın kedisi Kastamonu'da şifa buldu!
Tosya'da bir hayvan severin bulduğu bacağı kırık kedi, ilçede yeterli tedavi görememesi nedeniyle hayvan severlerin desteğiyle şifayı Kastamonu'da buldu.
Ölü sayısı 29’a yükseldi!.. Faciada ağır bilanço
İstanbul Valiliği, Beşiktaş'ta bir eğlence merkezinde çıkan yangında ölenlerin sayısının 29'a yükseldiğini, 1 yaralının tedavisinin devam ettiğini bildirdi.
Bartın'daki Korkunç Kazada Yaralananların Sayısı Yükseldi
Bartın’da iki servis aracının çarpışarak devrilmesi sonucu meydana gelen kazada bir kişi hayatını kaybederken, kazadaki yaralı sayısı 27 olarak açıklandı.
Kastamonu’da rahatsızlandı şifayı Karabük’te buldu
Aort damarı yırtılan Kamp Merkezi Müdürü acil sevk edildi
Türkiye’nin en sevilen çorbası belli oldu!
Areda Piar araştırma şirketinin Türkiye genelinde bin 100 kişinin katılımıyla gerçekleştirdiği çorba araştırmasına göre; kelle paça katılımcıların yüzde 24,4 ile hem en sevdiği çorba olurken hem de yüzde 17,7 ile asla yemem denilen çorbalar arasında ilk sırada yer aldı. Kelle paça, kesinlikle çorbacıya gidilip içilir denilen çorbalar kategorisinde de yüzde 47 ile birinciliği üstlendi. Çorbacıya gidilen zaman diliminde ise katılımcıların tercihi yüzde 29,6 ile gece oldu.
‘Ağaç olmasaydı hepimiz ölmüştük’
Kastamonu'da 6 kişinin hayatını kaybettiği kazada yaralanan vatandaş, devrilen otobüsü ağacın tuttuğunu belirterek, "Ağaç olmasaydı belki şu anda bizler de yaşamıyorduk" dedi. 
KEAH'ta sevkleri engelleyecek ilk hamle gerçekleşti
Kastamonu İl Sağlık Müdürü Çağdaş Derdiyok; Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Tosya Devlet Hastanesi'nde ek yoğun bakım ünitelerinin hizmete girdiğini açıkladı.
Kastamonu İl Başkanı: “Yeter, yeter, yeter!”
“Fakir fukaranın şehit olduğu, iktidar sahiplerinin zengin olduğu düzene artık yeter diyoruz.“
İlber Ortaylı Kastamonu’yu işaret etti!
Ünlü Tarihçi İlber Ortaylı, Kastamonu’yu yakın merceğe aldı
KEAH’ın önünden Dünya’ya çağrı!
Sağlık-Sen tarafından 81 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen Filistin’e destek açıklaması; Sağlık-Sen Kastamonu Şubesi tarafından Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde gerçekleştirildi.
Biraz coğrafya: Kastamonu’nun köy ve ilçeleri
Kastamonu, Karadeniz Bölgesi’nin batısında yer alan bir ildir. Kastamonu’nun 20 ilçesi ve 1.200’den fazla köyü vardır. Kastamonu’nun köyleri, tarihi, doğası ve yaşamı ile dikkat çekmektedir. Bu haberde, Kastamonu’nun köylerinin eski isimleri, en güzel köyleri, ilçe ve köyleri, merkeze yakın köyleri, sahil köyleri, rakımı ve haritası hakkında bilgiler.
İstanbul Kastamonuspor, Fenerbahçe yolunda!..
İstanbul Kastamonu Spor Kulübü, İstanbul 1’inci Amatör Ligi’nde yakaladığı başarı ile hem ilimizin ismini gururla taşıyor, hem de büyük kulüplere oyuncu yetiştirerek çok önemli bir misyonu yerine getiriyor. İşbirliği çalışmaları kapsamında önceki gün Fenerbahçe Futbol Akademi yöneticileri de, İstanbul Kastamonuspor Başkanı Dr. İlker Dilek’in misafiri oldu. Ziyarette yapılacak olan proje ile ilgili istişarelerde bulunuldu.
Çiğdemin şifa dolu sırları ortaya çıktı
İçeriğinde 23 farklı bileşen olduğu tespit edilen çiğdem çiçeğinin cilt enfeksiyonlarının, deri lezyonlarının ve enflamatuar bozuklukların tedavisinde etkili olabileceği tespit edildi.
Türkiye'den Fas'a gitmişlerdi, büyük depreme yakalandılar
Manisa'dan 10. Uluslararası UNESCO Küresel Jeoparklar Ağı Konferansı’nda Türkiye’yi temsil etmek için Fas’ın Marakeş kentine giden heyet 7 büyüklüğündeki depreme yakalandı. Heyetin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda; "Bulunduğumuz yerde bir sorun yok. Depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum" dedi.
Korkunç kaza! Yolcu otobüsü şarampole uçtu: 12 kişi hayatını kaybetti, 19 yaralı
Yozgat'ta korkunç kaza Yolcu otobüsü şarampole uçtu: 12 kişi hayatını kaybetti, 19 yaralı