Çevre illerden tedavi için Taşköprü'ye  geliyorlar;

Çevre illerden tedavi için Taşköprü'ye geliyorlar

......

Taşköprü Devlet Hastanesi’nde görevli Ortopedi Doktoru Op. Dr. Ahmet Burak Satılmış, başarılı operasyonlara imza atmaya devam ediyor. Taşköprü Devlet Hastanesinde 2021 yılı Mart ayında göreve başlayan  Satılmış, hem il bazında hem de bölge bazında yaptığı ameliyatlarla adından söz ettiriyor. İl dışından da Taşköprü’ye gelerek tedavi için başvuruda bulunan hastalar Taşköprü Devlet Hastanesinden memnun bir şekilde ayrılıyor.

Son 1,5 senede 750 ameliyat, 240 diz protezi ve 60 başarılı kalça ameliyatı yapan Doktor Satılmış'a ilgi artıyor.


 ÇEVRE İLLERDEN ŞİFA BULMAK İÇİN TAŞKÖPRÜ’YE GELİYORLAR

Çevre illerden de şifa bulamayan hastalar, Taşköprü Devlet Hastanesine gelerek, Ortopedi Doktoru Op. Dr. Ahmet Burak Satılmış’ın kapısını çalıyor.

Taşköprü-Kastamonu ve çevre iller bazında başarılı ameliyatlar gerçekleştiren Satılmış, bir çok hastanın hayalini gerçekleştirdi.

 Değnekleri ile girdiği hastaneden yürüyerek çıkan, 57 yaşındaki Necati Kaba, “Hem dışarıdan hem de Taşköprü halkı Ahmet hocayı çok seviyorlar. İl dışından da tedavilerinde bir sonuç alamayanlar Ahmet hoca’nın kapısını çalışıyor bende bunlardan birisiyim. 16 yıldır değnekle yürüdüm. Tek hayalim tekrardan değneği atıp yürümekti. Ahmet hocama ve hastane personeline binlerce kez teşekkür ediyorum. Beni tekrardan hayallerime kavuşturdular” dedi.

13 YILLIK TİŞÖRT HASRETİ SONA ERDİ


TDH'de şifa bulan bir diğer hasta memnuniyetini şu sözlerle ifade etti: "Yaklaşık 13 sene önce düşerek kolumu kırmam sonucu sol dirseğimde şekil bozukluğu ve hareket kısıtlığı meydana geldi. Bu süre zarfında birçok hareketi ve yaşam tarzım olumsuz etkilendi. Fakat yaz aylarında kolumdaki şekil bozukluğundan kaynaklı tişört giyememek beni ayrıca üzüyordu. Yaptığım araştırmalar sonucu Taşköprü Devlet Hastanesi’nde bu ameliyatın yapılabileceğini öğrenince ailemle görüşüp, ameliyat olmaya karar verdim. Ameliyatımın oldukça başarılı bir şekilde geçmesini sağlayan Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Ahmet Burak Satılmış’a ve tüm ekibine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Çok mutlu ve huzurluyum” dedi. (Haber:Hamza Sefa YILMAZ)

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum