Kastamonu'nun kış şifası;

Kastamonu'nun kış şifası

........

Kastamonu'da kış gelmeye başladı.  Kastamonu'da yoğun soğuklardan dolayı, vatandaşlar grip, nezle ve diğer hastalıklarla baş etmek zorunda kalıyor. Kastamonulu vatandaş bu durumda çareyi doğal şifada buluyor.

Kastamonu'da aktarlık yapan Erdem Karaduman, Açıksöz Gazetesi'ne Kastamonu'nun doğal şifası hakkında konuştu.


HASTALIKLARIN ŞİFASI BURADA

Açıksöz Gazetesi'ne konuşan Erdem Karaduman, "Öncelikle kendimi tanıtmak isterim. Ben Erdem Karaduman, yaklaşık 20 yıldır baharat, aktar ve şifalı ürünlein işini yapmaktayız. Malum artık yavaş yavaş kış ayları yaklaştı. Kış gelince de vatandaşlarımız, doğal ürünlere ilgi göstermeye başladı. Her sezon olduğu gibi bu senede yeni mahsüllerimiz geldi. Yaprak ıhlamur, çiçek ıhlamur, taze zencefil ve ayva yaprağı geldi. Bu tür ürünleri özellikle tavsiye ediyoruz. Öksürükte, nezle grip, soğuk algınlığında ve bağışıklığı güçlendirmede önemli rol oynuyor. Örneğin taze zencefil mide bulantısına iyi gelir. Karışım çaylarımız var. Demir eksikliği ve kansızlığa keçi boynuzu pekmezi ve özü öneriyoruz. Bağışıklık sistemi ve enfeksiyonlara karşı çörek otu yağı kullanılabilir. Çörek otunun şöyle bir özelliği de var; aç karnına zayıflatır tok karna kilo aldırır. Sabah - akşam bir tatlı kaşığı kullanılabilir. Doğal antibiyotiklerimiz var.  Odaklanma sorunlarına karşı ürünler var. Müşterilerden iyi dönüşler alıyoruz."

"ODAK SORUNUNA SON, ÇARESİ BURADA"

Açıksöz'e konuşan Erdem Karaduman, okula giden çocuklara şiddetle tavsiye ettiğini belirterek şöyle söyledi: "Okullar açıldı. Okula giden çocuklarda odaklanma sorunları olabiliyor. Bu soruna karşı, biberiye yağını şiddetle tavsiye ediyoruz. Özellikle son 2-3 yıldır oldukça popüler olan bir üründür. Bunu buhar da yapabiliriz veya çocuklarımız okula giderken yakasına birer damla sağ ve sola damlatılabilir. Aynı zamanda unutkanlık ve Alzheimer hastalıklarında da etkili bir üründür.


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum