Arama
Arama Sonuçları
"23 Nisan'da kalıcı çözümler üretelim"
Eğitim-İş Kastamonu Şube Başkanı Ahmet Tevfik Bal 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla açıklama yayınladı.
Fırtınaya, Gazi Stadı da dayanamadı!
Kastamonu Gazi Stadı'nı çevreleyen kırmızı siyah kaplanan teller şiddetli fırtınaya dayanamayarak yıkıldı.
Ekmekci: 'Fırtına zararları karşılanacak'
AK Parti Kastamonu Milletvekili Serap Ekmekci, Kastamonu'da yaşanan fırtına dolayısıyla meydana gelen hasarların tespit edilmesiyle, ödemelerin yapılacağını açıkladı.
Kastamonu'da felaket sonrası ilk açıklama!
Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı; “Fırtına nedeniyle ilk belirlemelere göre bazı binaların çatılarında hasar oluştuğu ve bazı cadde ile sokaklarımızda ağaç devrilmeleri olduğu tespit edildi.”
Fırtınadan ağaçlar da nasibini aldı
Kastamonu’da yaşanan şiddetli fırtına geriye bir tahribat bıraktı. Ağaç dalları koptu, çatılar uçtu. Yaşanan fırtına öncesinden sarı kod ile haber verilmişti fakat fırtına tahmin edilenden çok daha şiddetli yaşandı. İşte geriye kalan görüntüler…
Kastamonu'da saatlik değişim!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Kastamonu dahil 43 il için sarı kod uyarısı vermişti. Kastamonu'da şiddetli fırtına etkili oldu. 1 saatlik aralık sonrasında hava, yerini güneşe bıraktı.
Minare böyle yıkıldı!.. Fırtına komşuda yıkıp geçti
Kastamonu’da ciddi hasara neden olan fırtına, komşu il Çankırı’da da hasara yol açtı. Çankırı’da etkili olan fırtınaya dayanamayan çifte minareli caminin bir minaresi yıkıldı. O anlar ise cep telefonu ile saniye saniye görüntülendi.  
Türkiye Kastamonu'yu konuşuyor!
Gazeteci Cüneyt Özdemir, Kastamonuspor Amedspor karşılaşmadını değerlendirdi. Özdemir açıklamasında, Kastamonu'nun şehir ve yönetim olarak Türkiye'ye örnek olduğunu vurgulayarak; "CHP'li Kastamonu Belediye Başkanı maç öncesinde süreci çok iyi yönetti. Vali ve Emniyet Müdürü de aynı şekilde. Kim olduklarını tanımıyorum ama hepsini tebrik ediyorum" dedi.
Eşine bunları söyleyen tazminat ödeyecek!
Yargıtay boşanmalarla ilgili dikkat çeken kararlarına devam ediyor. Emsal niteliği taşıyan bu kararların hepsi evli çiftleri yakından ilgilendiriyor. Kavga sırasında ağızdan çıkan bir cümle tüm davanın sonucunun değişmesine neden olabiliyor.
Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele toplantısı gerçekleşti
Bayburt Valisi Mustafa Eldivan’ın başkanlığında Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele (KYŞM) Koordinasyon, İzleme ve Değerlendirme Komisyon Toplantısı gerçekleşti.
Marmara depremi Kastamonu’yu da yıkar!
Prof. Dr. Mahmut Bilgehan, “Biz sadece merkez üssü Kastamonu olan bir depremden bahsetmiyoruz. Merkez üssü Marmara’da olacak bir deprem de bizleri çok ilgilendiriyor. Marmara’da olacak depremde belki de Kastamonu’daki binaları yıkacaktır.”
KEAH'ta 'başarılı' bir operasyon daha!
Kastamonu Üniversitesi Tıp Fakültesi Kalp ve Damar Cerrahisi Ana Bilim Dalı Dr. Öğretim Üyesi Burak Tamtekin ve ekibi başarılı bir ameliyatla bir hastayı daha sağlığına kavuşturdu.
Azdavaylı zabıtaya ‘merhamet ve emek’ ödülü
Merhamet ve Emek ödül töreninin beşincisi Ankara Ticaret Odası (ATO) Meclis Salonu’nda yapıldı. Törende Azdavay ilçesinde, evinin balkonundan düşen çocuğu tutarak hayatını kurtaran zabıta memuru Ömer Yıldız’a da ödül verildi.
Kastamonu’nun parası çöpe gitti!
Daha 1,5 yıl önce 28 milyon liraya yapılan dere kenarındaki duvarları kırdılar
Kastamonulu kadın çiftçiler artık daha bilinçli!
Kastamonu Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından Hanönü ilçesi Bağdere köyünde kadın çiftçilere eğitim verildi.
Tesadüfün böylesi; Kaptan Kastamonulu
Marmara'da batan 'Batuhan A.' isimli geminin kaptanı Kastamonulu olduğu öğrenildi.
TMMOB: "Kaybedecek tek bir günümüz yok!"
Türkiye Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) İnşaat Mühendisleri Odası, 6 Şubat Depremlerinin birinci yılına dair açıklama yayınladı. Yapılan açıklamada; "Aynı ihmaller nedeniyle bir daha aynı acıları yaşamamak için kaybedecek tek bir günümüzün bile olmadığını hatırlatıyoruz" denildi.
Kastamonulu acılı babanın ‘oğul’ feryadı!
Kastamonu’da ikamet eden 74 yaşındaki emekli başkomiser Hüseyin Akhüseyinoğlu, oğlunun kendisine şiddet uygulayarak, evden attığını iddia etti. Ailesinin evine gidemeyen Akhüseyinoğlu, Açıksöz Gazetesi’ne konuşarak sıkıntısını birer birer dile getirdi.
A Haber'den Kastamonu çıkarması
Kastamonu’da yoğun kar yağışı etkili olurken, Türkiye'nin gündeminde konuşuldu.
Geliyor!.. Perşembe'ye dikkat
Türkiye'nin, Perşembe gününden itibaren Karadeniz üzerinden gelen yeni bir soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına girmesi bekleniyor.
Taşköprü’deki kaya mezarından ‘bal’ akıyor
Taşköprü ilçesinde bulunan ve Türkiye'de tek olma özelliği taşıyan 2 bin 700 yıllık kaya mezarlarının bulunduğu bölgede yeni bir kaya mezarı daha keşfedildi. Henüz kayıtlarda bulunmayan kaya mezarının, üst kısmındaki kayalarda yabani arıların yaptığı ballara ulaşamayan köylüler ise bakmakla yetiniyor.
Kastamonu’da deprem sonrası uyarı!
Çankırı’nın Ilgaz ilçesinde meydana gelen ve Kastamonu'dan da hissedilen depremin ardından bir uyarı geldi.
Tosya Belediye Başkanından DEPREM açıklaması
AFAD verilerine göre Merkez üssü Çankırı’nın Ilgaz ilçesi olan 4,5 büyüklüğündeki depremin ardından en çok etkilenen ilçemiz Tosya’da Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, açıklama yaptı.
Evlerden su boşaltılıyor!
Etkili olan yağışların ardından birçok ev ve iş yeri sular altında kaldı. Bilgede çalışmalar sürüyor…
Milletvekili Ekmekci'ye gitti; Uluay'dan geldi
CHP İl Başkanı İlke Karabacak’ın; AK Parti Milletvekili Fatma Serap Ekmekci’yi eleştirmesinin ardından cevabı; AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay verdi…
Milletvekili Ekmekci'ye eleştiri: 'Kastamonu sokaklarında dolaşsaydın...'
CHP İl Başkanı İlke Karabacak, AK Parti Kastamonu Milletvekili Fatma Serap Ekmekci'nin TBMM'de yaptığı konuşmayı eleştirdi. Milletvekili Ekmekci'yi Kastamonu sokaklarında gezmemek ve gerçekleri görmemekle eleştiren Karabacak, kadın, çocuk ve emeklilerin haklarını hatırlattı. Karabacak ayrıca, Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki randevu sıkıntısına da değindi.
Milletvekili Ekmekci, TBMM'de konuştu: 'Ellerinizi çekin'
AK Parti Kastamonu Milletvekili Fatma Serap Ekmekci, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın 2024 yılı bütçesinin görüşüldüğü toplantıda AK Partı grubu adına söz verdi. Toplantıda konuşmasının ardından bir önceki konuşmaya cevap veren AK Partili Ekmekci ve CHP Grubu arasında da tansiyon yükseldi.
Kuzeykent’te kaçırılan kızla ilgili gelişme!
Kuzeykent Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde herkesin gözü önünde bir kız zorla araca bindirilip kaçırılmıştı.
Kuzeykent’te kaçırılan kızla ilgili gelişme!
Kuzeykent Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde herkesin gözü önünde bir kız zorla araca bindirilip kaçırılmıştı.
Kuzeykent'te kız kaçırıldı!
Kuzeykent Mahallesi'nde herkesin gözü önünde bir kız zorla araca bindirilip kaçırıldı.