Tesadüfün böylesi; Kaptan Kastamonulu;

Tesadüfün böylesi; Kaptan Kastamonulu

Marmara'da batan 'Batuhan A.' isimli geminin kaptanı Kastamonulu olduğu öğrenildi....

Marmara'da 6 mürettebatı ile batan Batuhan A. isimli gemi ile ilgili olarak arama ve kurtarma çalışmaları yaklaşık 300 personelle sürerken, devletin tüm imkanları seferber edildi.


Balıkesir'in Marmara adasından saat 22.30 sularında seyre çıkan ve Gemlik Limanına giden Batuhan A. İsimli ticari yük gemisi, taşıdığı Bin 250 ton mermer tozu ve 6 mürettebatıyla birlikte sabah saat 06.20 sıralarında yardım çağrısı yapmıştı. Yardım çağrısının ardından, 40 dakika sonra saat 07.12'de ise gemiyle olan tüm irtibat kesilmişti.


KAPTAN KASTAMONULU
Yapılan tüm çalışmalara rağmen; geminin Kastamonulu Kaptanı Hasan Mehmet Uyanık (69) ve başmühendis-makinist Murat Çalışkan (33), usta gemici ve aynı zamanda geminin sahibi olan Murat Altıntaş (51), gemici olarak kayıtlarda yer alan aşçı Zeynep Kılınç (33), makine stajyeri Ahmet Atav (22) ve yağcı olarak görev yapan Doğuşcan Yaylak'a ulaşılamadı.


TESADÜFÜN BÖYLESİ; İKİ KAPTAN
Geçtiğimiz Kasım ayında da Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde şiddetli fırtınada batan Kafkametler adlı Türk bandıralı kuru yük gemisinin Kastamonulu kaptanı Cemal Turan isimli hemşehrimizdi.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum