Arama
Arama Sonuçları
Kastamonulu muhtar görevinde 47 yılı geride bıraktı
Kastamonu'da ilk kez 24 yaşında muhtar olan 71 yaşındaki Mehmet Başaran, 10. kez girdiği muhtarlık yarışında rakiplerini geride bırakarak yeniden muhtarlığa seçildi
Aydın; 'Kısıtlı imkanlara rağmen yaptık...'
MHP Kastamonu Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın, açıklamasında; "Birilerinin dediği gibi şehrimizi hiçbir zaman hizmetten mahrum bırakmadık. Yine bırakmayacağız. Biz onların yapmadığı bir çok hizmeti tüm olumsuzluklara, kısıtlı imkanlara rağmen yaptık. Birileri bizim eserlerimizi kendisi yapmış gibi göstermeye devam etsin. Asıl olan hizmetin gerçekliğidir" dedi.
Kastamonu'da üretimin enerjisini güneş karşılıyor
Taşköprü ilçesindeki sarımsak işleme fabrikasının çatısına TKDK desteği ile güneş panelleri yerleştiren girişimci, ihtiyaç fazlası elektriği şebekeye vererek gelir de sağladı Girişimci Sinan Alp: "Sarımsak çıktıktan sonra günde yaklaşık 600-700 kilovatsaat kadar ihtiyacımız oluyor. Bunun tamamını enerji santrali karşılıyor ve 1000-1300 kilovatsaat kadar da fazlası oluyor"
ETÜD PROJE HİZMETİ ALINACAKTIR
BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ-23. BÖLGE KASTAMONU
ETÜD PROJE HİZMETİ ALINACAKTIR
BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ-23. BÖLGE KASTAMONU
Hasar başvuru sürecinde dijital dönüşüm
Sürdürülebilirliği stratejisinin merkezine koyarak, insan ve teknoloji odağıyla daha dijital ve yeşil bir dünyaya katkı sunmak isteyen Enerjisa Dağıtım Şirketleri Başkent EDAŞ, Ayedaş ve Toroslar EDAŞ hizmet verdikleri bölgelerde şebeke kaynaklı oluşan arızalardan meydana gelen hasar başvurularının evrak teslim sürecini dijital platforma taşıdı.Müşterilerine hızlı ve kaliteli hizmet sunmak isteyen Enerjisa Dağıtım Şirketleri Başkent EDAŞ, Ayedaş ve Toroslar EDAŞ, müşteri memnuniyetini artırmak amacıyla teknolojik çözümlerine bir yenisini daha ekledi.
Mossad itirafçısı her şeyi tek tek anlattı!
Tutuklanan dedektif Selçuk Küçükkaya itirafçı oldu. FETÖ'cü Serkan Özdemirci ile başlayan gizli Mossad trafiğinin tüm detaylarına ulaşıldı.
Hamile eşine araba almak istedi, başına gelmeyen kalmadı!
890 bin TL, dolandırıcılara kaptırdı
Milletvekili Ekmekci tarih verdi: "1 Eylül 2025..."
'Devrekani Tarıma Dayalı İhtisas Organize Hayvancılık Bölgesi'nin ihalesi bugün yapıldı. Söz konusu ihale ile ilgili açıklama yapan AK Parti Kastamonu Milletvekili Serap Ekmekci, çalışmaların 1 Eylül 2025'e kadar tamamlanmasının hedeflendiğini belirterek; " Tüm gücümüzle, istişare ve imece ile ilimizin kalkınması için çalışıyoruz" dedi.
Bir ilde daha petrol heyecanı!
Elazığ’ın Keban ilçesinde su bulmak için yapılan sondaj çalışmasında petrol türevi maddeye rastlandı. Yöre halkı, bölgede petrol aranması çağrısında bulundu.
Kastamonu’da 16 Eylül elektrik kesintisi hangi bölgele, ilçe ve mahallelerde yaşanacak?
Kastamonu’da elektrik kesintisi nerede olacak? Kastamonu planlı kesinti ne zaman? Kastamonu’da elektrik hangi bölgelerde kesilecek. 16 Eylül 2023 Cumartesi günü Kastamonu’da elektrik kesintisi yaşanması sonucu elektriksiz kalacak. İşte o ilçeler ve mahallelerin güncel tam listesi.
‘Sahte servis plakası’ şebekesi çökertildi: 19 gözaltı!
İstanbul’da sahte servis plakası düzenleyen ve sahte barkodla gerçekmiş gibi işlem yapan şebekeye yönelik aralarında Kastamonu’nun da bulunduğu 8 ilde düzenlenen operasyonda 19 şüpheli yakalandı.
Kastamonu’da yarın elektrik kesintisi yaşanacak bölge, ilçe ve mahalleler
Kastamonu’da 13 Eylül 2023 Çarşamba günü elektrik kesintisi hangi bölge, ilçe ve mahallelerde yaşanacak?
Mutlu son!.. Devrekani Besi OSB'de ihale tarihi belli oldu
Devrekani Tarıma Dayalı (Besi) İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nin (TDİOSB) ihale tarihi nihayet belli oldu.
2 yıldır bitmeyen yol çalışması İnebolu’yu susuz bıraktı
İnebolu’da 11 Ağustos 2021 tarihinde meydana gelen sel felaketinde hasar gören ve Karayolları tarafından 2 yılı aşkın süredir yapımı tamamlanamayan yol ilçeyi susuz bıraktı.
NASA tarih verdi! tüm dünya karanlığa gömülebilir
Dünya, yeni bir güneş fırtınasıyla karşı karşıya kalabilir... NASA, bir sonraki güneş fırtınasının tarihini açıkladı.
Resmi Gazete’de yayımlandı: Doğalgaz piyasasına yeni düzenleme
Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), tüketicilerin korunması amacıyla doğalgaz piyasası dağıtım lisanslarına ilişkin tedbirleri belirledi.
EPDK’dan 2026 yılının sonuna kadar 1000 yerleşim yerine doğalgaz
Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, 2026 yılının sonuna kadar 1000 yerleşim yerine doğalgaz ulaştırılacağını açıkladı.
O ilçede su kesintisi olacak
İhsangazi Belediyesi ilçede içme suyu şebekesinde arıza meydana geldiğini ve bu sebeple su kesintisinin yaşanacağını açıkladı.
Başkan Yaşar; "Pınarbaşı'nı dünya tanıyacak"
Türkiye 6. Pınarbaşı Kanyon ve Doğa Sporları Festivali bu yıl da coşkuyla kutlandı. Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Pınarbaşı Belediye Başkanı Şenol Yaşar burada yaptığı konuşmasında; " Kastamonu turizminin amiral gemisi dediğimiz Pınarbaşı’nı dünya tanıyacak, dünyaya tanıyacağız" ifadelerine yer verdi.
İnternette görüp tıkladı 12 bin 500 dolarından oldu!
Isparta'da emekli hemşire Zeynep Naile Dilmaç'in (50) yüksek kazanç ümidiyle tıkladığı internet reklamı hayatını kararttı. Telefonla kendisini arayan dolandırıcılara inanıp 12 bin 500 dolar tutarında kredi çeken Zeynep Naile Dilmaç, "Paramın geri geleceğini düşünmüyorum. Lütfen bu dolandırıcılara inanmayın, kanmayın. İnternette gördüğünüz her şeye kapılmayın" dedi.
TÜBA uyarıyor: "Su kıtlığı kapıya dayandı"
Artan nüfus, endüstriyel faaliyetler, tarım alanlarının sulanması için artan su ihtiyaçlarına karşılık iklim değişikliği sebebiyle azalan yağışlar, aşırı su çekimi nedeniyle küçülen veya kuruyan göller, sulak alanlar yine aşırı su çekimi sebebiyle her yıl daha da ulaşılması zor hale gelen yeraltı suları kısacası su kaynaklarının zamanla daha da yetersiz kalması ciddi su kıtlığı yaşanması ihtimalini her geçen gün artırıyor. Türkiye Bilimler Akademisi, tarafından konuyla ilgili açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada, su kıtlığının kapıya dayandığı ifade edildi.
'LK-99' bilim dünyasında heyecan yarattı
LK-99 ismi verilen bir malzemenin dünyanın oda sıcaklığında ve basıncında çalışan ilk süper iletkeni olduğu iddia ediliyor. Devrim niteliğinde olabileceği öne sürülen LK-99 sosyal medyada da gündem oldu. Uzmanlar, bilim dünyasında tartışma yaratan LK-99'a ise şüpheyle yaklaşıyor. Peki LK-99 nedir, LK-99 neden bu kadar önemli ve bilim camiası ona neden şüpheyle yaklaşıyor?
TCMB açıkladı: işte enflasyonu yükselten nedenler
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası(TCMB), temmuz ayı enflasyonunu değerlendirdi "Aylık Fiyat Gelişmeleri" raporunu yayınladı. TCMB, Temmuz ayı enflasyonunda ücret artışları ile döviz kurlarındaki yükselişin etkili olduğunu açıkladı
İnebolu'da patlayan su borusu, zor anlar yaşattı
İnebolu'da patlayan su borusu sebebiyle birçok işyeri ve vatandaş ıslandı.
Belediye uyardı! ‘kaynatarak tüketin’
Kastamonu Pınarbaşı Belediyesi, sel afeti sonrasında su kaynaklarında oluşan tahribatın sağlığa olumsuz etkileri olabileceğini belirterek içme sularıyla ilgili ‘kaynatarak tüketin’ uyarısında bulundu.
Başkan Altıkulaç uyardı: "Şebeke suyunu sakın içmeyin"
Devrekani Belediye Başkanı Engin Altıkulaç'tan ilçe halkına önemli duyuru geldi. Başkan Altıkulaç, şebeke suyunu klorlayamadıkları gerekçesiyle ilçe halkının şebeke suyunu içmemeleri gerektiğini söyledi.
"Belli saatlerde su veremeyeceğiz"
Devrekani Belediye Başkanı Engin Altıkulaç, arıtma tesisinden suyun şebekeye verilmesine az bir zaman kaldığını belirtti.
Devrekani Çayı’nda kaybolan şahsın cansız bedenine ulaşıldı
Cide ilçesinde su şebekesinin tamiri için Loç Vadisi’ndeki Devrekani Çayı’na giren şahıs, akıntıya kapılarak kaybolan şansın cansız bedenine ulaşıldı.