Arama
Arama Sonuçları
Kemerini takmamakta ısrar edince, uçaktan indirildi
Türk Hava Yolları'nın (THY) İstanbul-Elazığ seferini yapan yolcu uçağında bulunan bir yolcu tüm ısrarlara rağmen emniyet kemeri takmak istemeyince uçak pist başından geri döndü. Yolcu polis eşliğinde uçaktan indirildi.
Orman emvali konusu Meclis gündeminde; 'Yaptırım getirebiliriz"
İl Genel Meclisi (İGM) eylül ayı olağan ilk toplantısı İGM Başkanı Güray Parçal başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda 5 gündem maddesi görüşüldü. Meclisin son gündem maddesinde orman emvali taşıyan araçlar dolayısıyla yolların bozulması gündeme getirildi. İGM Başkanı Güray Parçal konuya ilişkin; "Orman emvallerinin ağır tonajlı arabaların bizim yollarımızı bozduğuyla ilgili bakanlarımıza da ilettik. Burada komisyon raporları yaptık, yolladık. Ama bir yol kat edemedik. Artı olarak orman emvalleri yapılan yerlerde temizlik de yapılmıyor. Artık ‘Bazı yaptırımlara gitmek zorunda kalır mıyız?’ diye düşürmeye başladık" dedi.
Tehlike Karadeniz'den İç Anadolu'ya kaydı
Karadeniz'de tehlike geçti, ancak bu sefer de İç Anadolu'da kuvvetli sağanak yağış bekleniyor. AFAD Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, Kırklareli ve İç Anadolu'daki illerde yarın çok kuvvetli sağanak yağış beklendiğini ve bu doğrultuda vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiğini hatırlattı.
Çankırı İÖİ Genel Sekreteri Yücel Çelik'ten mevkidaşı Sinsi'ye ziyaret
Çankırı İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yücel Çelik Kastamonu'ya geldi. Genel Sekreter Çelik, Kastamonu İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nida Sinsi'yi ziyaret etti.
PKK’lı 2 terörist teslim oldu
Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyindeki barınma alanlarından kaçan PKK'lı 2 teröristin Habur'da hudut karakoluna teslim olduğunu açıkladı.
Ali Yerlikaya’dan net “düzensiz göçmen” açıklaması
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya başkanlığında İstanbul İl Göç İdaresi Müdürlüğü'nde göç ve güvenlik değerlendirme toplantısı yapıldı.
Sokak ortasında ellerinde silahla yürüdüler! Polis ulaşamadı
İstanbul'da sokak ortasında ellerinde silahla yürüyen bir çift görüntülendi. Polis ise silahla yürüyüş yapan çifte ulaşamadı.
MSB’den Şehit Pilot Yüzbaşı Cengiz Topel için anma mesajı
MSB, 1964'te Kıbrıs'ta düzenlediği uyarı uçuşu sırasında Rum askerlerince esir alınarak şehit edilen Pilot Yüzbaşı Cengiz Topel için anma mesajı yayımladı.
LGS ikinci nakil tercih sonuçları açıklandı
Milli Eğitim Bakanlığı, 2023 LGS kapsamında yerleştirmeye esas ikinci nakil sonuçlarının bakanlığın internet sitesinde erişime açıldığını duyurdu.
Kastamonu’dan iki kulüp, Türkiye Satranç Şampiyonası’na katılacak
Kastamonu’dan iki kulüp, Türkiye Satranç Şampiyonası’na katılacak
Milli Parklar paylaştı! Meraklı kaya sıvacı kuşu fotokapanı tıkladı
Doğadaki canlı hayatını izlemeye yarayan fotokapanın davetsiz misafiri bu kez bir kuş oldu. Nadir kuş örneklerinde olan kaya sıvacı kuşu, Konya'daki fotokapanı keşfetti ve daha yakından incelemeye almak için gagası ile kontrol ederken kameralara yansıdı.
Instagram’a yıllardır beklenen özellik geliyor!
Sosyal medya platformu olan Instagram’a beklenen özellik geliyor. Artık kullanıcılar fotoğrafta istenmeyen nesneleri kaldırabilecek.
Kastamonu İÖİ, Çatalzeytin'de arı gibi
Kastamonu İl Özel İdaresi ekipleri aşırı yağışların etkili olduğu Çatalzeytin Yunuslar-KAracakaya Grup yolunda çalışmalarına son sürat devam ediyor.
Kastamonu İÖİ, çalışmalarını sürdürüyor
Kastamonu İl Özel İdaresi tarafından Çatalzeytin ve Bozkurt ilçelerinde köy yollarında yapılan çalışmalar devam ediyor.
Oruç tutmanın iç organlara faydası... l Dr. Yurdakul'dan açıklama
Psikoterapist ve iç hastalıkları uzmanı Dr. Selin Yurdakul, oruç tutanlarda beynin yenilendiği ve strese karşı dayanıklılığın arttığını söyledi.
Konutta 'çat-kapı' haciz yapılamayacak
Adalet Bakanlığı 7’nci Yargı Paketi üzerindeki çalışmalarını tamamladı. Yargı paketine göre, konutlarda hakim kararı olmaksızın haciz işlemi yapılamayacak. Konutlarda yapılacak hacizler bakımından; icra müdürünün verdiği haciz kararının ancak "hakim onayından geçtikten sonra" yerine getirilebilmesi sağlanacak.
“Kastamonu, İÖİ’nin değerinin farkında”
Kastamonu İl Özel İdaresi (İÖİ) personeli her bayram olduğu gibi bu bayramda da ilk mesai gününde bir araya gelerek bayramlaştı. Düzenlenen törende konuşan İÖİ Genel Sekreteri Nida Sinsi; “Kastamonu’daki herkes Özel İdare’nin ne kadar değerli olduğunun farkındadır. Bir sıkıntısı olduğunda ilk başvuracağı kurumun İl Özel İdaresi olduğunu bilir. Bizler de bunun farkında olarak vatandaşın dilinden anlayan hem de hizmet eden bir yapıda bu misyonu sürdürmeye devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.
Genel Sekreter Aslan, devlet geleneklerini anlattı
İl Özel İdare Genel Sekreteri Selçuk Aslan, Kastamonu Üniversitesi'nde öğrenciler tarafından düzenlenen 'Devlet ve Gelenek' konulu söyleşiye katıldı.
KİNOA NASIL PİŞİRİLİR? KİNOA PİŞİRME YÖNTEMLERİ
Kinoa nasıl pişirilir? Haşlanmış kinoa ile neler yapılır? Kinoayı pişirirken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir? İşte, kolayca uygulayabileceğiniz kinoa pişirme yöntemleri: