Genel Sekreter Aslan, devlet geleneklerini anlattı;

Genel Sekreter Aslan, devlet geleneklerini anlattı

İl Özel İdare Genel Sekreteri Selçuk Aslan, Kastamonu Üniversitesi'nde öğrenciler tarafından düzenlenen 'Devlet ve Gelenek' konulu söyleşiye katıldı....

Kastamonu İÖİ Genel Sekreter V. Selçuk Aslan, Kastamonu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu’nda, Uluslararası İlişkiler Topluluğu öğrenci kulübünün davetlisi olarak "Devlet ve Gelenek" konulu söyleşiye katıldı.

Genel Sekreter Aslan; "Mülki İdare Amiri olarak uzun yıllar devlette çalışan biri olarak öğrencilere; yurdun çeşitli yerlerinde Mülkiye Müfettişi olarak  idarecileri denetleyen biri olarak da devlette gelenekleri anlattı.

Öğrencilere mülki idare amiri olarak hayat tecrübelerini aktaran Genel Sekreter V. Aslan seminerin sonunda soruları cevapladı. Aslan, programın sonunda da; ''Genç öğrencilerle bir arada olmak, onların dinamizmini görmek, geleceğin idarecileriyle bir arada olmak çok güzel, bizden sonra bayrağı devralacak yönetici adaylarını böylesi heyecanlı, donanımlı görmek beni çok mutlu etti'' dedi.

Genel Sekreter  Aslan'a seminer sonunda günün anısına plaket takdimi yapıldı.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum