“Kastamonu, İÖİ’nin değerinin farkında”;

“Kastamonu, İÖİ’nin değerinin farkında”

Kastamonu İl Özel İdaresi (İÖİ) personeli her bayram olduğu gibi bu bayramda da ilk mesai gününde bir araya gelerek bayramlaştı. Düzenlenen törende konuşan İÖİ Genel Sekreteri Nida Sinsi; “Kastamonu’daki herkes Özel İdare’nin ne kadar değerli olduğunun farkındadır. Bir sıkıntısı olduğunda ilk başvuracağı kurumun İl Özel İdaresi olduğunu bilir. Bizler de bunun farkında olarak vatandaşın dilinden anlayan hem de hizmet eden bir yapıda bu misyonu sürdürmeye devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi....

Genel Sekreterlik Ana Bina yemekhanesinde yapılan bayramlaşma törene; kurum personeli, Kısım müdürleri, Yol İş 2 No’lu Şube Başkanı Sadık Düzgün, Genel Sekreter Nida Sinsi ve İGM Başkanı Güray Parçal katıldı.

DÜZGÜN; “ÇALIŞMALARIMIZ KESİNTİSİZ OLARAK DEVAM EDİYOR”


Törende ilk olarak konuşan Yol İş 2 No’lu Şube Başkanı Sadık Düzgün;“Biz kurum olarak kırsal kesime alt yapı hizmeti vermekteyiz. İlimizin ne kadar zorlu bir coğrafyaya sahip olduğunu ve yol ağımızın ne kadar büyük olduğunu anlatmaya gerek yok. Bu süreçte özellikle bayram tatilinde vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için kesintisiz çalışan mesai arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Özellikle 11 Ağustosta yaşadığımız sel afetinin yaralarını sarmaya çalışırken 27 Haziran da tekrar bir afet yaşadık. İlk günden bu güne kadar tüm birimlerimizle sahada çok yoğun olarak tüm Türkiye’den gelen ekiplerle birlikte çalışmaya başladık ve kesintisiz olarak da çalışmalarımız devam etmektedir. Bu arada yeni alınan iş makineleri ve personel alımlarıyla teşkilatımız daha da güçlenmiştir. Bunun için başta İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu ve Valimiz Avni Çakır başta olmak üzere tüm yetkililere teşekkür ediyor tüm mesai arkadaşlarımızın bayramını kutluyor sevgi ve saygıyla nice bayramlar diliyoruz” dedi.

PARÇAL; “SON YAŞADIĞIMIZ AFETLER HEM EKSİKLİKLERİMİZİ GÖSTERDİ HEM DE TECRÜBE EDİNMEMİZİ SAĞLADI”


İGM Başkanı Güray Parçal’da yaptığı konuşmada, İl Özel İdaresi’nin kurumsal yapısına değinerek; “Bizim gibi hizmet odaklı kurumların hedefleri olması gerekiyor. Sayın Valimiz, vekillerimiz ve İGM üyelerimiz başta olmak üzere tüm yetkililerle birlikte bu hedeflere ulaşabilmek için çalışıyoruz. Bu konuda başta sayın Valimiz olmak üzere kurumumuzu daha güçlü, daha dinamik ve daha verimli olması adına tüm çalışmalar kesintisiz devam etmektedir. Personel alımı, makine parkı yenilenmesi, kurumsal yapının standartlarının yükseltilmesi adına kısa orta ve uzun vadede planlanmış hedeflere ulaşabilmek için çalışıyoruz bunu yaparken de bütçemizi de kontrol ediyoruz. Son yaşadığımız afetler bize eksiklerimizi gösterirken aynı zamanda da önemli bir tecrübe edinmemizi sağladı. Bu süreçte sahada, büroda, çalışan personel, işçi memur tüm personele teşekkür ediyoruz. Bu vesile ile geçmiş bayramımızı kutluyor hepimize daha nice bayramlarda, sağlıkla, mutlulukla buluşmayı diliyorum dedi.

SİNSİ; “KURUMUMUZ GELİŞEREK VE BÜYÜYEREK DEVAM EDİYOR”


Genel Sekreter Nida Sinsi de yapmış olduğu konuşmada; “Değerli çalışma arkadaşlarım öncelikle hepinizin geçmiş bayramınızı kutluyorum.27 Haziranda yaşamış olduğumuz sel afeti nedeniyle bu bayram tatilinde halkımızın mağdur olmaması adına sahada, büroda, her alanda fedakârca yapmış olduğunuz çalışmalar için tüm personelimize teşekkür ediyorum. Bu afet sırasında görüldü ki bu memleketin her yerinde dağında taşında bu kurumun izi var. Bundan önceki çeşitli adlar altında yer alan şimdi de İÖİ olarak devam eden kurumumuza hizmet eden, emek veren, tüm personelimize emekli olanlara sağlıklı huzurlu bir ömür, vefat edenlere rahmet ve saygı, halen çalışanlara da hayırlı sağlıklı kazasız bir iş sezonu diliyoruz. 11 Ağustosta yaşadığımız sel afetinin yaralarını sararken yaşadığımız 27 Haziran afetinde eldivenden, merdivene her alanda özel idaresi olarak bizler sorumluyduk. Yaraları el birliği ile sarmaya başladık ve devam ediyoruz. Başından sonuna mesai mevhumu gözetmeksizin çalışan emek veren tüm arkadaşlarıma özellikle teşekkür ediyorum. Biz büyük bir aileyiz. Kastamonu’daki herkes Özel İdare’nin ne kadar değerli olduğunun farkındadır. Bir sıkıntısı olduğunda ilk başvuracağı kurumun İl Özel İdaresi olduğunu bilir. Bizler de bunun farkında olarak vatandaşın dilinden anlayan hem de hizmet eden bir yapıda bu misyonu sürdürmeye devam edeceğiz. Bir diğer konu da kurumumuz gelişerek ve büyüyerek devam ediyor. En son aldığımız 42 personelimiz için Valimize, Vekillerimize, İGM üyelerimize ve tüm yetkililerimize teşekkür ediyoruz. Tekrardan tüm personelimizin bayramını kutluyor, emek veren, bayramda çalışan, çalışmayan, merkezde, ilçelerde şantiyelerde olan tüm mesai arkadaşlarımla bundan sonraki bayram günlerinde afetsiz daha mutlu günlerde kutlamak dileği ile hepinize saygılar sunuyorum” dedi.

Konuşmalar sonrası hep birlikte bayramlaşma yapılarak iş başı yapıldı.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum