Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu’da hangi muhtar adayı kaç oy aldı? 1 aydır merak ediliyordu
31 Mart Yerel Seçimleri’nin ardından hangi parti ve hangi belediye başkan adayının kazandığına yoğunlaşan Kastamonu kamuoyunda kıran kırana geçen mahalle muhtarlığı yarışı kısmen de olsa geri planda kaldı. 
Kastamonu, Gazi'deki kutlamadan çok memnun! 'Yeniden'  
Kastamonu Valiliği tarafından alınan karar doğrultusunda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Gazi Stadı'nda kutlandı. Vatandaşlar yeniden statta bayram coşkusunu yaşadıkları için büyük sevinç içinde olduklarını kaydetti.
"23 Nisan'da kalıcı çözümler üretelim"
Eğitim-İş Kastamonu Şube Başkanı Ahmet Tevfik Bal 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla açıklama yayınladı.
Kastamonu'daki o tepe merak uyandırıyor
Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde bin 540 rakımda bulunan ve etrafı surlarla çevrili, mezar ve oda kalıntıları olan Dikmen Tepesi merak uyandırdı. Kastamonu Üniversitesi Turizm Fakültesi Öğretim Üyesi Hikmet Haberal, arkeologlara çağrıda bulunarak tepenin incelenmesini ve koruma altına alınmasını istedi.
Türkiye’de görüldü; Kastamonu’ya doğru geliyor!
Uzman açıkladı; Türkiye’de familyası tespit edilen canlı, Kastamonu’ya doğru yayılıyor.
Belediyenin 2023 raporuna 'yetersiz' oyu çıktı
Kastamonu Belediyesi Nisan ayı ilk toplantısı, Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda komisyon üyelerinin seçimi gerçekleştirildi. Öte yandan 2023 Faaliyet Raporu da oylandı. 2023 Faaliyet Raporu Kastamonu Belediye Meclisi'nin oy birliğiyle yetersiz bulundu.
Kastamonu'da Sıfır Atıkla Sanat Yarışması! Birinci o liseden!
Kastamonu'da Sıfır Atıkla Sanat Yarışması düzenlendi. Birincilik Özlem Burma Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden geldi.
İl Müdürü Gümüş, iftarını Özlem Burma'da yaptı...
İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş,  Özlem Burma Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileriyle iftar yaptı.
Fenerbahçe kararını verdi!.. Ligden çekilecek mi?
Trabzonspor ile oynanan Süper Lig maçında yaşanan olayların ardından olağanüstü genel kurula gitme kararı alan Fenerbahçe, "Futbol A takımının Süper Lig'den çekilmesi dahil alınacak aksiyonların değerlendirilmesi." gündemiyle toplandı.
Bahçeli'den seçim yorumu: 'Mesaj mühim
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 31 Mart seçimlerinin sonuçlarına ilişkin yazılı bir açıklama yaptı. Bahçeli; “Aziz milletimizin sandık vasıtasıyla verdiği mesaj mühimdir' dedi.
Bayramda Kastamonu’dan çıkamıyoruz!
Ramazan ayının 17. gününde bayram planları yapılmaya başladı. Yılbaşı sonrası zamlarının etkisinde olan ve zaten yüksek olan otobüs biletleri fiyatları artan talep sebebiyle bir artış daha gösterdi.
Acı tesadüf; aynı gün vefat etti
Evde oynarken devrilen komodinin altında kalan 15 aylık Vedat Ayaz Şamlı ile bir süredir yaşlılığa bağlı rahatsızlıkları bulunan dedesi Ahmet Yörük aynı gün vefat etti.
Liselerin futbol mücadelesi nefes kesti
2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Spor Faaliyetleri Gençler Futbol İl Birinciliği sona erdi. Erkeklerde 42, kızlarda ise 14 olmak üzere 56 takım ile oynanan karşılaşmalar toplamda 672 sporcu ile rekor bir katılım ile gerçekleşti.
İkinci elde hareketlilik! Fiyat artışı durmuyor
Yeni yıl itibarıyla araç piyasasındaki fiyat değişimleri oldukça dikkat çekiyor. Aralık ayından bu yana yükseliş eğilimi gösteren ikinci el araç piyasasında üst üste son 3 aylık süre zarfında ibre yukarı döndü. Peki piyasada fiyatları yükselten nedenler neler? İşte detaylar...
İşte Kastamonu CHP’de tam liste
31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala partilerin belediye başkanı, belediye meclisi ve İl Genel Meclisi aday listelerini vermesi için Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından açıklanan seçim takvimi 20 Şubat itibariyle sona erdi. Adaylığı için başvuru yapılan siyasi parti ve bağımsız adaylara ilişkin kesin listeler, 3 Mart Pazar günü (bugün) il ve ilçe seçim kurullarınca ilan edildi.
İşte MHP'nin 'kesin' aday listesi!
MHP Kastamonu İl Başkanlığı tarafından kesinleşen liste yayınlandı.
Kastamonu'daki vicdansızlığın izleri siliniyor!
Kastamonu’nun Cide ilçesinde anestezi uygulanarak ölüme terk edilen 10 köpek, uygulanan tedavinin ardından sağlıklarına kavuştu.
Baş belası ile mücadele sürüyor!
Kastamonu ve Samsun başta olmak üzere kahverengi kokarcalar Karadeniz'de tam bir baş belası haline geldi. Samsun’da ‘Kahverengi Kokarca Eylem Planı’ kapsamında zararlı böcek ile mücadele çalışmaları sürüyor.
Kastamonu CHP’de tam liste
31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala partilerin belediye başkanı, belediye meclisi ve İl Genel Meclisi aday listelerini vermesi için Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından açıklanan seçim takvimi 20 Şubat itibariyle sona erdi.
MHP'nin aday listesi açıklandı!
MHP Kastamonu İl Başkanlığı tarafından kesinleşen liste yayınlandı.
Hanönü MHP’de istifa depremi!
Hanönü ilçesi Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Metin Arıkan dahil ilçe yönetimi istifa etti.
‘Kimse inkar edemez’
Eski Belediye Başkanı ve AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş, Cuma namazı sonrası Hz Pir Şeyh Şaban-ı Veli Külliyesi’nde kalabalık bir partili grubuyla birlikte yerel seçim startını verdi. Cuma namazının ardından, seçim süreci için kurban kesildi.
Kastamonu iş dünyasında yeni başkan “Erdem Mütevelli”
DEVSİYAD olağan kongresini gerçekleştirdi. Yapılan genel kurul sonrasında DEVSİYAD Yönetim Kurulu Başkanlığına Erdem Mütevelli seçildi
Aygün’den sinyal: ‘Birinci ligde durmayız’
GMG Kastamonuspor Onursal Başkanı Cengiz Aygün; Transfer Merkezi Youtube kanalında canlı yayın konuğu oldu. İlk devreyi ve kamp sürecini değerlendiren Başkan Aygün; dikkat çeken de bir Süper Lig sinyali verdi. Sezonun ilk devresinde en yakın rakipleri Amedspor ve Iğdır FK'ya 7 puan fark atarak önemli bir avantajı bulunan temsilcimiz; sezonu sonu kupayı kaldırmanın hesaplarını yapıyor.
Enes Ege Aygün; ‘Hayalimi yaşıyorum’
GMG Kastamonuspor Onursal Başkanı Cengiz Aygün, Teknik Direktör Levent Eriş ve Enes Ege Aygün; Transfer Merkezi Youtube kanalında canlı yayın konuğu oldu.
Kastamonu da var! Batı Karadeniz'e "SARI" uyarı
Türkiye genelinde kış şartları etkisini göstermeye başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kastamonu'da dahil 21 kent için fırtına ve kar yağışı uyarısı yaptı.
İlla biri mi ÖLMELİ!
Kastamonu Olukbaşı'nda korkutan kaza: Motosiklet ile otomobil çarpıştı. Yaralanan motosiklet sürücüsü hastaneye kaldırıldı
Uyuşturucu batağındaki Kastamonulu kız şimdi tanınmaz halde!
Arkadaş ısrarıyla uyuşturucu bataklığına bulaşan Kastamonulu genç kız, aldığı yardımlarla tekrar hayata döndü…
Milletvekili Ekmekci, TBMM'de konuştu: 'Ellerinizi çekin'
AK Parti Kastamonu Milletvekili Fatma Serap Ekmekci, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın 2024 yılı bütçesinin görüşüldüğü toplantıda AK Partı grubu adına söz verdi. Toplantıda konuşmasının ardından bir önceki konuşmaya cevap veren AK Partili Ekmekci ve CHP Grubu arasında da tansiyon yükseldi.
Kastamonu'nun saklı cennetleri için 'rapor' hazırlığı
Kastamonu Üniversitesi ile Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü Kastamonu İl Şube Müdürlüğü, Kastamonu’nun saklı kalan kanyonlarının ve doğal güzelliklerinin koruma altına alınması için çalışma yaptı. Ekipler tarafından incelenen alanların tabiat parkı ya da tabiat anıtı olarak ilan edilmesi için hazırlanan rapor bakanlığa sunulacak.