Kastamonu da var! Batı Karadeniz'e "SARI" uyarı;

Kastamonu da var! Batı Karadeniz'e "SARI" uyarı

Türkiye genelinde kış şartları etkisini göstermeye başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kastamonu'da dahil 21 kent için fırtına ve kar yağışı uyarısı yaptı....

Bolu'da yüksek kesimlerde başlayan kar yağışının İstanbul'a doğru ilerlediği gözlemleniyor. Gece saatlerindeki aşırı soğuk havanın buzlanmaya neden olacağından dikkat edilmesi gerektiği belirtiliyor.

Türkiye genelinde kış şartları etkisini göstermeye başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 21 kent için fırtına ve kar yağışı uyarısı yaptı.

Bolu'da yüksek kesimlerde başlayan kar yağışının İstanbul'a doğru ilerlediği gözlemleniyor. Gece saatlerindeki aşırı soğuk havanın buzlanmaya neden olacağından dikkat edilmesi gerektiği belirtiliyor. 21 il için sarı uyarı Yoğun Kar Bekleniyor: Ağrı, Ardahan, Artvin, Bartın, Bingöl, Bitlis, Bolu, Çankırı, Düzce, Erzurum, Giresun, Hakkari, Karabük, Kars, Kastamonu, Muş, Rize, Sinop, Trabzon, Van ve Zonguldak için sarı uyarı verildi.

Bu illerde yoğun kar yağışı ve fırtına bekleniyor. İstanbul'a Kar Ne Zaman Gelecek? İstanbullu vatandaşlar, "İstanbul'a kar ne zaman gelecek?" sorusuna yanıt arıyor. Hava durumu uzmanları, İstanbul'da Ocak ayında kar yağışı beklendiğini belirtiyor.

Ancak bu hafta boyunca İstanbul’da kar yağışının etkili olamayacağı ise gelen bilgiler arasında. Gelecek hafta sonuna doğru İstanbul’da kar geçişleri gözlemlenecek. Bolu’ya kar ne zaman gelecek? Bu hafta Boyunca elimizde hava sıcaklıkları 12 ila 15 derece arasında değişecek.

Hafta boyunca ilimizde parçalı bulutlu ve çok bulutlu bir hava hakim olacak. Önümüzdeki haftanın ortasından itibaren karla karışık yağmur ve kar geçişlerinin yaşanacağı ilimizde 15 Ocağa kadar etkili bir kar yağışı beklenmiyor.

İŞTE BAZI İLLERDEKİ AYRINTILI HAVA DURUMU;

Bolu Hava Durumu (2-7 Ocak) 2 Ocak Salı: Öğleden sonra gelişen yağmur.

En yüksek 12°C, en düşük 5°C. 3 Ocak Çarşamba: Çok bulutlu. En yüksek 12°C, en düşük 6°C. 4 Ocak Perşembe: Çok bulutlu.

En yüksek 12°C, en düşük 5°C. 5 Ocak Cuma: Sabah sağanak yağmur. En yüksek 11°C, en düşük 1°C. 6 Ocak Cumartesi: Parçalı bulutlu.

En yüksek 15°C, en düşük 3°C. 7 Ocak Pazar: Öğleden sonra sağanak yağmur. En yüksek 15°C, en düşük 6°C. Düzce Hava Durumu (2-7 Ocak) 2 Ocak Salı: Öğleden sonra gelişen yağmur.

En yüksek 16°C, en düşük 6°C. 3 Ocak Çarşamba: Çok bulutlu. En yüksek 16°C, en düşük 8°C. 4 Ocak Perşembe: Parçalı bulutlu.

En yüksek 17°C, en düşük 8°C. 5 Ocak Cuma: Sabah sağanak yağmur. En yüksek 16°C, en düşük 4°C. 6 Ocak Cumartesi: Parçalı bulutlu.

En yüksek 18°C, en düşük 6°C. 7 Ocak Pazar: Öğleden sonra sağanak yağmur. En yüksek 19°C, en düşük 8°C. Sakarya Hava Durumu (2-7 Ocak) 2 Ocak Salı: Öğleden sonra gelişen yağmur.

En yüksek 17°C, en düşük 6°C. 3 Ocak Çarşamba: Çok bulutlu. En yüksek 17°C, en düşük 7°C. 4 Ocak Perşembe: Parçalı bulutlu.

En yüksek 18°C, en düşük 7°C. 5 Ocak Cuma: Sabah sağanak yağmur. En yüksek 17°C, en düşük 4°C. 6 Ocak Cumartesi: Parçalı bulutlu.

En yüksek 18°C, en düşük 5°C. 7 Ocak Pazar: Öğleden sonra sağanak yağmur. En yüksek 19°C, en düşük 7°C. İstanbul Hava Durumu (2-7 Ocak) 2 Ocak Salı: Öğleden sonra gelişen yağmur.

En yüksek 15°C, en düşük 5°C. 3 Ocak Çarşamba: Çok bulutlu. En yüksek 14°C, en düşük 10°C. 4 Ocak Perşembe: Parçalı bulutlu.

En yüksek 14°C, en düşük 8°C. 5 Ocak Cuma: Genel olarak açık. En yüksek 15°C, en düşük 9°C. 6 Ocak Cumartesi: Çok bulutlu.

En yüksek 16°C, en düşük 10°C. 7 Ocak Pazar: Sağanak yağışlar. En yüksek 16°C, en düşük 11°C..

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum