Liselerin futbol mücadelesi nefes kesti;

Liselerin futbol mücadelesi nefes kesti

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Spor Faaliyetleri Gençler Futbol İl Birinciliği sona erdi. Erkeklerde 42, kızlarda ise 14 olmak üzere 56 takım ile oynanan karşılaşmalar toplamda 672 sporcu ile rekor bir katılım ile gerçekleşti....

28 Şubat-15 Mart tarihlerinde düzenlenen il birinciliği müsabakaları sonunda kızlarda Daday Şehit Ümit Demirci ÇPAL birinci, 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi ikinci, Çatalzeytin Şehit Engin Açıkgöz ÇPAL üçüncü, 10 Aralık MTAL dördüncü oldu.

Erkeklerde 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi birinciliği elde ederken, Kastamonu Spor Lisesi ikinci, Özlem Burma MTAL üçüncü, Taşmektep MTAL dördüncü oldu.

Derece elde eden sporcular madalya ve başarı belgesi, okullar ise kupa ile ödüllendirildi. Ödüller, Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşat Asrak, Okul Sporları Şube Müdürü Engin Kaya, Daday İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Şirin, Atatürk Spor Salonu Tesis Amiri Şükrü Buturoğlu, Kastamonu Spor Lisesi Müdürü M. Ercan Irgat, Milli Eğitim Okul Sporları Koordinatörleri Kerem Tek ve Emrah Dirlik tarafından verildi.

Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum