Arama
Arama Sonuçları
Cumhuriyet Caddesi'nde yangın!
Kastamonu Cumhuriyet Caddesi'nde yangın meydana geldi.
Kastamonu'da bir ev kül oldu!
Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde sobadan çıktığı tahmin edilen yangında bir ev tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi.
Başka il uyardı, Kastamonu yandı!
Bugün Kastamonu'da ormanlık alanda çıkan yangının sebebi belli oldu.
Aslan payı ulaştırma ve haberleşmeye
Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) toplantı salonunda Kastamonu İl Koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda Kastamonu'daki projelerin toplam tutarının 103 milyar 187 milyon 688 bin 976 TL olduğu açıklandı. 30 adet projeye ayrılan 2.3 milyar TL ödenekle aslan payı 'Ulaştırma Haberleşme' sektörüne ayrıldı.
Anız yangını!
Taşköprü ilçesine bağlı Duruca Köyü'nde çıkan anız yangını, büyümeden söndürüldü. Taşköprü Belediyesi İtfaiye ekipleri; 'Sadece ot ve anız yanmıyor canlılar da yanıyor' diyerek uyarıda bulundu.
Ölü sayısı 29’a yükseldi!.. Faciada ağır bilanço
İstanbul Valiliği, Beşiktaş'ta bir eğlence merkezinde çıkan yangında ölenlerin sayısının 29'a yükseldiğini, 1 yaralının tedavisinin devam ettiğini bildirdi.
3 katlı ev yangında küle döndü
İnebolu ilçesinde çıkan yangında 3 katlı ev kullanılmaz hale geldi.
Çakmakla oynayan çocuklar evi ateşe verdi
Taşköprü ilçesinde evde çakmakla oynadığı sırada koltukların alev alması sonucu çıkan yangında, daire büyük oranda hasar oluştu. Yangında anne ve iki çocuğu da yaralandı.
40 TON FINDIK KÖMÜRÜ ALIMI
KASTAMONU ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ
A SINIFI YANGIN SÖNDÜRME KÖPÜĞÜ
KASTAMONU ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ
Kastamonu'nun hava desteği verdiği yangın kontrol altında
Karabük'ün Ovacık ilçesinde çıkan ve Kastamonu'dan da hava desteği sağlanan orman yangını 7 saat süren çalışma sonrası kısmen kontrol altına alındı.
Kastamonu'nun yardıma gittiği yangın, kısmen söndürüldü
Bakan Yardımcısı Tiryaki: “Yangının ateşi söndürüldü”
FM-200 GAZLI OTOMATİK YANGIN SÖNDÜRME SİSTEMİ ALIMI
KASTAMONU HAVA LİMANI MÜDÜRLÜĞÜ
Bu KOZALAK'lar konuşuyor...
Enerjisa Enerji destekleyicisi olduğu girişimlerden biri olan orman yangın erken tespit sistemi 'KOZALAK' ile orman arazilerindeki yangınlarının erken tespiti hedefliyor. İlk olarak Muğla Orman Bölge Müdürlüğü sınırları içerisinde pilot olarak uygulanmaya başlayan KOZALAK yangın erken tespit sistemi sayesinde on binlerce metrekarelik bölge olası yangınlara karşın korunacak.
47 saat sonra müjdeli haber geldi!
Çanakkale'deki orman yangını yaklaşık 47 saat sonra kontrol altına alındı. Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, yangının 4 bin 80 hektarlık alanı etkilediğini açıkladı.
AKKAYA YANGIN HAVUZU ONARIM İŞİ
ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ-KARADERE
MSB, Türkiye’nin KFOR Komutanlığı'nı devralacağını açıkladı
Milli Savunma Bakanlığı: "Kosovo Force (KFOR) Komutanlığı Ekim ayından itibaren bir yıl süreyle ülkemiz tarafından devralınacaktır."
MSB açıkladı: son bir haftada 67 terörist öldürüldü
Milli Savunma Bakanlığı, terörle mücadeleye ilişkin kritik bilgileri paylaştı. MSB'nin açıklamasına göre, Son bir haftada 67 terörist etkisiz hale getirildi. Böylece etkisiz hale getirilen terörist sayısı bu yıl içinde 1062’ye, 24 Temmuz 2015’ten bugüne kadar ise 38 bin 405’e ulaştı. İşte detaylar...
Son bir haftada 53 terörist öldürüldü
Milli Savunma Bakanlığı, terörle mücadelede son bir haftada 53 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
Kahraman Türk 14. kattaki aileyi yangından kurtardı! [VİDEO]
Kazakistan'ın Almatı şehrinde önceki gün meydana gelen yangında mahsur kalan vatandaşları, Türkiye'den giden bir inşaat işçisi kurtardı. Sivaslı Şükür Günay, Kazakistan medyasına olay anını anlattı.
Bunaltıcı sıcağa itfaiyeli çözüm! “Yangın burada biz de yanıyoruz”
Hava sıcaklıklarının 41 dereceye kadar ulaştığı Aksaray’da sıcaktan bunalanlara itfaiye su sıkarak serinletti. Dışarıda çalışan temizlik işçileri ve sahada futbol oynayan çocuklar itfaiyenin suyuyla serinlerken, renkli anlar dron ile havadan da görüntülendi.
"Öğrendik ki Tosya Organize Sanayi Bölgesi'nde yangın hattı yokmuş, Kastamonu OSB'de olduğu gibi."
2023 İYİ Parti Kastamonu Milletvekili adayı Ahmet Katar Tosya'da yaşanan fabrika yangınına dair açıklamalarda bulundu. Katar: " Yangından sonra öğrendik ki Tosya Organize Sanayi Bölgesi'nde yangın hattı yokmuş aynı Kastamonu Organize Sanayi Bölgesi'nde olduğu gibi." dedi.
Tosya’da kontrol altına alınan fabrika yangını gece yeniden başladı
Tosya’da kapı üretimi yapılan bir fabrikada dün sabah yangın çıkmıştı. Elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangın 4 saatte kontrol altına alınıp, söndürülmüştü.
"Eyyam-ı bahur" sıcakları yakacak
Türkiye, çarşamba gününden itibaren çöl sıcakları, cehennem sıcakları ve Afrika sıcakları olarak da adlandırılan yazın en sıcak günlerinin yaşanacağı "eyyam-ı bahur"un etkisine girecek. Prof. Dr. Hüseyin Toros, aşırı sıcakların yaklaşık bir hafta süreceğini vurguladı.
Yangın hala kontrol altına alınamadı
Sarıyer'de bir iş merkezinde çıkan yangına itfaiye ekiplerince müdahale ediliyor. Yangın hala kontrol altına alınamadı.
Alev alev yandı: binlerce otomobil taşıyordu
Hollanda açıklarında seyir halindeyken ve 3 bine yakın otomobil taşıyan gemide yangın çıktı. Bir çalışan hayatını kaybederken, yangın söndürülemedi.
Belediye'den uyarı!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamalar doğrultusunda Kastamonu’da Taşköprü Belediyesi vatandaşları sıcak hava ve yangın riskine karşı uyardı.
"Ormanlara bakım yapmak asli görevimiz"
Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü, Pınarbaşı ilçesinde orman bakımı ile ilgili bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.
"Anneyi kaybetmek çok acı..."
Annesini kaybeden Kastamonu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Engin Kaya'nın paylaşımı duygulandırdı. Şube Müdürü Kaya annesi Seher Kaya'yı ebediyete gönderdiklerini belirterek; "Anneyi kaybetmek çok acı. İnsanın nefesi kesiliyor, içi yangın yeri gibi hiç bir şey derman olmuyor" ifadelerine yer verdi.