Arama
Arama Sonuçları
Tosya'nın kedisi Kastamonu'da şifa buldu!
Tosya'da bir hayvan severin bulduğu bacağı kırık kedi, ilçede yeterli tedavi görememesi nedeniyle hayvan severlerin desteğiyle şifayı Kastamonu'da buldu.
5 kişi hayatını kaybetti
Bugün Kastamonu’da 5 vatandaşımızı kaybettik. İşte Kastamonu’da hayatını kaybeden vatandaşlar.
Belediye personel alıyor
Kastamonu, Cide Belediye Başkanlığı’nda istihdam edilmek üzere personel alımı yapılacak. Açılan kadroya 1 veteriner hekim alınacağı belirtildi.
KÜ’ye üst düzey ziyaret
Tarım ve Orman Bakan yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gümen, Kastamonu Üniversitesi Veteriner Fakültesi öğrencileri ile bir araya geldi.
14 Mart Tıp Bayramı kutlaması
Samsun’da 14 Mart Tıp Bayramı düzenlenen törenle kutlandı.
Köpeğin Tümör Nedeniyle Kulağı Ampute Edildi
Zonguldak’ta bir köpeğin kulağı tümör nedeniyle ampute edildi.
Kastamonu'daki vicdansızlığın izleri siliniyor!
Kastamonu’nun Cide ilçesinde anestezi uygulanarak ölüme terk edilen 10 köpek, uygulanan tedavinin ardından sağlıklarına kavuştu.
Kastamonu’da 110 personel alımı için sonuçlar açıklandı
Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı sonuçları ve taban puanları 2024 ÖSYM'den gelen son dakika açıklaması ile erişime açıldı. KPSS 2024/4 tercih sonuçları gelecek açıklama bekleniyordu.
Kastamonu'da vahşet güvenlik kamerasıyla görüntülendi
Kastamonu'nun Cide ilçesinde tüfekle vurularak yaralanan köpeklerden birinin hastane bahçesine sığındığı belirlendi.
Kastamonu’daki caniliğin zanlısı yakalandı!
Kastamonu'nun Cide ilçesinde iki sokak köpeğini tüfekle yaralayan şahıs, jandarma ekipleri tarafından yakalandı. Şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.
Kastamonu Belediyesi için çok konuşulacak yeni seçenek!
“Halkımız oy karşılığı iş vaatlerine itibar etmemelidir”
Kastamonu’da pelerinli buzağı doğdu! Veteriner bile şaşırdı!
Kastamonu İnebolu’da faaliyet gösteren veteriner kliniğinin sahibi Veteriner Hekim Muahmmed Coduroğlu çok ilginç bir olayın şahidi oldu. Meslek hayatında ilk defa karşılaştığını kaydettiği olayı takipçileriyle paylaşan Veteriner Hekim Coduroğlu şaşkınlığını gizleyemedi. Görüntüler ise hayret verici…
Kastamonu'da o yol tehlike saçıyor... Acil bakım çağrısı!
Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde faaliyet gösteren veteriner kliniğinin sahibi Veteriner Hekim Muhammed Coduroğlu, ilçedeki önemli bir soruna dikkat çekti.
Yumaklı’dan müjde! 7158 personel alınacak!
Hemşehrimiz Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, TBMM Genel Kurulunda, bakanlığı ve bağlı kuruluşların 2024 yılı bütçesine ilişkin konuştu. Yumaklı, aynı zamanda 7158 personel alımı yapılacağını da duyurdu.
Kastamonu'daki veteriner kliniğinde ilginç anlar!
Kastamonu'daki bir veteriner kliniği ilginç anlara şahitlik etti.
Kastamonu Üniversitesinden gururlandıran başarı
Kastamonu Üniversitesi (KÜ), Times Higher Education (THE) 2024 Dünya Üniversiteleri alan bazlı sıralamasında üç farklı kategoride dünyanın en iyi ilk 1000 üniversitesi arasında yer almayı başardı.
Veteriner Hekimden Kastamonu'nun o köyüne destek çağrısı
İnebolu Sıla Veteriner Kliniği sahibi Muhammed Coduroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, önemli bir konuya dikkat çekti. Coduroğlu, Küre ilçesi Çaybükü köyüne veteriner hekim olarak hizmet götürdüklerini, ancak köyün yollarının çok sıkıntılı olduğunu vurguladı. Veteriner Hekim Muhammed Coduroğlu paylaşımında; "Saygıdeğer İnebolu ve Küre Kaymakamlarımızın birlikte bu köye hizmet götürmesini bekliyoruz. Bu köy sizlerden acil hizmet bekliyor" ifadelerine yer verdi.
TIBBİ MALZEME SATIN ALINACAKTIR
KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ
Cide'de yaralı çakal bulundu
Cide ilçesinde vatandaşlar tarafından yaralı halde bulunan çakal, tedavi altına alındı.
Havuza düşen köpeğin imdadına onlar yetişti...
Tosya ilçesinde bir bağ evinin bahçesindeki boş havuza düşerek mahsur kalan köpek belediye ekipleri tarafından kurtarıldı.
"Bu proje, hayalim için büyük destek oldu"
Kastamonu Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından Uzman Eller projesi ile üretime devam eden Yükveren Köyü'ndeki Veteriner Hekim Fatma Kırdı'nın videosunu paylaştı. Hayvancılık yapan Kırdı açıklamasında; "Kendi köyümde çiftlik kurma hayalim vardı. Bu hayalime adım atmak adına proje çok büyük destek oldu" dedi.
"Bu proje, hayalim için büyük destek oldu"
Kastamonu Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından Uzman Eller projesi ile üretime devam eden Yükveren Köyü'ndeki Veteriner Hekim Fatma Kırdı'nın videosunu paylaştı. Hayvancılık yapan Kırdı açıklamasında; "Kendi köyümde çiftlik kurma hayalim vardı. Bu hayalime adım atmak adına proje çok büyük destek oldu" dedi.
'Sizin amacınız hiçbir zaman üzüm yemek olmadı'
Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek'ten 'barınak' iddialarına sert tepki
Kasalar dolusu balığı yol kenarına döktüler
İnebolu Köroğlu Köyü’nde yol kenarına 10 kasa balık döküldü.
Başıboş köpeklerin ayıya saldırdığı anlar kamerada
Yaban hayvanları için bırakılan mamalar, başıboş köpeklerle ayıları karşı karşıya getirdi. Köpeklerin ayıya saldırdığı anlar kameraya yansıdı.
AFAD Kastamonu’da personel alıyor!
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı taşra teşkilatında çalıştırılmak üzere, Kastamonu için de sözleşmeli personel alıyor. İşte detaylar