Kastamonu’da 110 personel alımı için sonuçlar açıklandı;

Kastamonu’da 110 personel alımı için sonuçlar açıklandı

Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı sonuçları ve taban puanları 2024 ÖSYM'den gelen son dakika açıklaması ile erişime açıldı. KPSS 2024/4 tercih sonuçları gelecek açıklama bekleniyordu....

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Bakanlıkta istihdam edilecek 5 bin 500 kişinin alımına ilişkin süreci başlattıklarını açıklamıştı. Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı için başvuruların tamamlanmasının ardından birçok kişi tarafından Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı sonuç sayfasını araştırıyor. İşte ÖSYM'nin KPSS 2024/4 tercih dönemi ile gerçekleştirdiği Tarım ve Orman Bakanlığı personel alım sonucu sorgulama ekranı (sonuc.OSYM.gov.tr)

Tarım ve Orman Bakanlığı KPSS 2024/4 tercih sonuçları, 16 Şubat tarihinde ÖSYM'nin değerlendirme sürecinde yer almaya devam ediyor. 5 bin 500 kişiyi istihdam etmeye hazırlanan Tarım ve Orman Bakanlığı, bu kapsamda yerleştirmeleri gerçekleştirecek. Peki, Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı açıklandı mı, nasıl sorgulanır?

TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI SONUÇLARI

KPSS-2024/4: Tarım ve Orman Bakanlığının Sözleşmeli Personel Pozisyonlarına Yerleştirme Sonuçları Açıklandı

31 Ocak-7 Şubat 2024 tarihleri arasında tercihleri alınan KPSS-2024/4 Tarım ve Orman Bakanlığının sözleşmeli personel pozisyonlarına yerleştirme işlemleri tamamlanmıştır.

19 Şubat 2024 tarihinde saat 10.00'dan itibaren ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleriyle erişebilecektir.

Kastamonu’da;   ortaöğretim mezunu 33, ön lisans mezunu 33, lisans mezunu 43 olmak üzere toplamda 110 personel alındı.

Kastamonu’da güvenlik görevlisi, şoför, temizlik görevlisi, orman muhafaza memuru, büro personeli, orman mühendisi,  veteriner hekim, ziraat mühendisi ve su ürünleri mühendisi alımı yapıldı.

KASTAMONU'DA ALIMI YAPILAN KADROLAR

ORTAÖĞRETİM MEZUNU

Güvenlik Görevlisi (2)

Şoför (4)          

Temizlik Görevlisi (27)

ÖN LİSANS

Orman Muhafaza Memuru  (2)

Şoför (4)

Büro Personeli (28)

Ziraat Mühendisi  (19)

Su Ürünleri Mühendisi  (8)

Orman Mühendisi (2)

Veteriner Hekim (12)

Büro Personeli (2)

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum