Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu çocukları için ‘obezite’ alarmı!..
Dr. Şerifoğlu: “İleride daha dramatik bir durum bizi bekliyor”
Kaymakam Tokur'dan, Azdavay'a yakın mercek
Azdavay ilçesinde köprü ve yol çalışmaları devam ediyor. Pınarbaşı Kaymakamı ve Azdavay Kaymakam Vekili Serkan Tokur, ilçede devam eden çalışmaları yerinde inceledi.
Araç CHP’ye gazeteci ilçe başkanı
CHP Araç İlçe Başkanlığı Olağan Genel Kurul Toplantısı, 7 Ağustos Pazartesi Araç Kültür ve İş Merkezi Kongre Salonun Yapıldı. Tek liste halinde yapılan seçimlerde CHP Araç İlçe Başkanlığına İrem Yasemin Savaş Seçildi.
Erol Evgin'den Nostaljik Kare
Türk pop müziğinin unutulmaz isimlerinden Erol Evgin sosyal medya üzerinden geçmişten gelen bir fotoğraf yayınladı.
"Her alanda çalışmalarımızı sürdürüyoruz"
Kastamonu İl Özel İdaresi ekipleri tarafından Azdavay ve Pınarbaşı ilçelerinde köprü yapımları ile kilitli parke taş döşeme işlemleri devam ediyor.
Azdavay'a tersip bentleri yapılacak
DSİ Bölge Müdürü Yasin Devrim, Azdavay ilçesini ziyaret ederek sel sonrası sıkıntılı olan yerleri inceledi. Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek, DSİ Bölge Müdürlüğü tarafından 2023 yılı içerisinde yapılacak olan faaliyetleri açıkladı.
‘Şehidini Bekleyen Baba’
Gazetemiz köşe yazarı Mehmet Sayan’ın “ Açıksöz ve “ Yesevi” dergisinde yayınlanmış 47 hikâyesinin yer aldığı “Şehidini Bekleyen Baba” adlı kitap, Kastamonu Belediye Başkanlığı Kültür Yayınları arasında yayınlandı.C
Üzerine ağaç devrildi
Azdavay ilçesinde orman kesiminde çalışan işçi, üzerine ağaç devrilmesi sonucu hayatını kaybetti.
“Vedat Tek Kültür Merkezi Kastamonu’ya yetersiz geliyor”
İl Genel Meclisi Kasım ayı toplantıları dünkü oturumla devam etti. Güray Parçal, başkanlığında toplanan Meclis’te 5 gündem maddesi görüşüldü.İGM’deEğitim Kültür ve Sosyal İşler Komisyonu’nun raporu meclisin bilgisine sunuldu. Raporda Vedat Tek Kültür Merkezi’nin yetersiz kaldığı belirtildi. İGM Başkanı Güray Parçal, konuyla ilgili konuyla ilgili çalışmaların devam ettiğini söyledi.
İGM’de Kasım maratonu sürüyor
İl Genel Meclisi Kasım ayı toplantıları devam ediyor. Kasım Ayı olağan toplantılarının ikinci oturumunun gündeminde komisyon raporu ve su tahsisi teklifleri yer aldı.
KSK antrenman maçında Derincespor ile berabere kaldı: 2-2
Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Bolu’da kamp yapan GMG Kastamonuspor, antrenman maçında Belediye Derincespor ile karşı karşıya geldi.
Kadınlar trafikte yüzde 72 daha çok yaralanıyor
ABD'de yapılan 2 farklı araştırma, araba kazalarında kadınların yaralanma ihtimallerinin yüzde 72 daha çok olduğunu ortaya koydu. Bunun sebebi olarak uzmanlar, arabaların güvenlik tasarımlarının erkeklere göre yapılmasını gösteriyor.
“Takdir Kastamonu halkının”
MODERATÖRÜN ‘ADAYLIK VAR MI’ SORUSUNA YANIT VEREN AK PARTİ KADIN KOLLARI İL BAŞKANI NESLİHAN KAYA; “Takdir Kastamonu halkının”
“Bir fikriniz varsa ve o fikre inanıyorsanız asla vazgeçmeyin”
ZİRVEDEKİ TOPUK SESLERİ PROGRAMINDA KONUŞAN KAST-KADER GENEL BAŞKANI” EMİNE ÇELİK; “Bir fikriniz varsa ve o fikre inanıyorsanız asla vazgeçmeyin”
SONBAHARDA CİLT BAKIMI NASIL YAPILIR?
Yaz mevsiminde güneşe teslim edilen cilt, sonbahar aylarında tehlike sinyalleri vermeye başlıyor. Bu yüzden sonbaharda cilt bakımı yapmak çok önemli. İşte, sonbaharda yapabileceğiniz cilt bakım önerileri:
TOPUK ÇATLAKLARINA NE İYİ GELİR? 9 DOĞAL ÇÖZÜM
Topuk çatlakları neden olur? Topuk çatlakları nasıl geçer? Topuk çatlaklarına ne iyi gelir? İşte, ayakların nemlenmesini sağlayacak ve topuk çatlaklarına iyi gelecek 9 doğal yöntem:
NASIR NEDEN OLUŞUR ? Tedavi Yöntemleri
Nasır nedir, neden olur? Nasır tedavisi nasıl yapılır? Dermatolog Dr. Sertaç Sever nasır nedenlerini ve tedavi yöntemlerini sizler için anlattı. İşte, nasır oluşmasının nedenleri:
Squat'ınızı Geliştirmenin En Az Bilinen Yolu
Bu kulağa saçma gelebilir, ancak delicesine etkili!
Bacak Ağrısını Gidermek için 9 Esneme ve Egzersiz
Herkesin hayatının bir noktasında acı çekecek. Atletik faaliyetlerden kronik hastalığa kadar, rahatsızlıkla yaşamanın bu kadar yaygın olmasının birçok nedeni vardır. Ancak bazen ağrı o kadar güçlüdür ki, günlük rutinleri anıtsal görevler gibi hissettirebilir. Ağrı bacaklarınızda ise, yataktan kalkmak ve araba kullanmak kadar basit bir şey bile güçlük haline gelir.