Araç CHP’ye gazeteci ilçe başkanı;

Araç CHP’ye gazeteci ilçe başkanı

CHP Araç İlçe Başkanlığı Olağan Genel Kurul Toplantısı, 7 Ağustos Pazartesi Araç Kültür ve İş Merkezi Kongre Salonun Yapıldı. Tek liste halinde yapılan seçimlerde CHP Araç İlçe Başkanlığına İrem Yasemin Savaş Seçildi....

CHP Meclis Üyesi ve Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı, Araç Belediye Başkanı Satılmış Sarıkaya, CHP İl Başkanı Hikmet Erbilgin, Merkez İlçe Başkanı İlke Karabacak, parti üyeleri ve halkın katılımı ile gerçekleşen genel kurul toplantısında yapılan seçimlerde Araç Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü, Araç Belediye Meclis Üyesi İrem Yasemin Savaş Araç CHP İlçe Başkanı oldu.



CHP İlçe Başkan Adayı İrem Yasemin Savaş’ın kongrede yaptığı konuşma şu şekilde; “Araç'ın öz evladı ve özellikle de bir kadın olarak ilk kez 2019 yerel seçimlerinde Belediye Başkanımız sayın Satılmış Sarıkaya'nın ve partimizin verdiği görevle, siz partililerimizin desteği ile Araç Belediye Meclis Üyesi olarak seçildim. Aktif siyasete girmemi sağlayan başkanımıza sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum. Görev istenmez, görev verilir anlayışı ile partimizin bu güne kadar verdiği her türlü görevi üstlenen birisiyim. Parti mensuplarımızın verdiği destek ile Cumhuriyet Halk Partisi Araç İlçe Başkan Adayı olarak karşınıza çıktım. Bir kadın olarak Cumhuriyet Halk Partisi'ni temsil etmekten onur duyacağım, gurur duyacağım. Şundan emin olunki; Cumhuriyet Halk Partisi bundan sonra bölgemizde çalışmalarıyla anılacaktır. Gerçekleştireceğimiz kongrede yönetim kuruluna ve üst kurul üyeliklerine seçilecek yol arkadaşlarımıza başarılar diliyorum.”


Kongrede yeni ilçe yönetimi şu şekilde oluştu;

Başkan İrem Yasemin Savaş,

Yönetim Kurulu (asil):

Erkan Adil Akçaoğlu

Hürmüs Çalış

Dursun Çelikcioğlu

Ünsal Durna

Adnan Sarıoğlu

Hüseyin Tabak

Necip Tiftik

Ayhan Yoldaş

Gönül Yüce

Sıla Berivan Yüksel

İl Delegesi (üst kurul):

Hürmüs Çalış

Hikmet Halıcı

Hüsnü Salman

Satılmış Sarıkaya

İrem Yasemin Savaş

Selim Topuksuzoğlu

Bayram Yazan

Ayhan Yoldaş

Şaban Yurt

Gönül Yüce

(Araç Haber Gazetesi)

Ft: araç chp

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum