“Takdir Kastamonu halkının”;

“Takdir Kastamonu halkının”

MODERATÖRÜN ‘ADAYLIK VAR MI’ SORUSUNA YANIT VEREN AK PARTİ KADIN KOLLARI İL BAŞKANI NESLİHAN KAYA; “Takdir Kastamonu halkının”...

2015 yılında İstanbul’da faaliyetlerine başlayan Kastamonu Kadın Derneği tarafından, Mimar Vedat Tek Kültür Merkezi’nde Zirvedeki Topuk Sesleri programı düzenlendi. Programda, önemli girişimler geçekleştiren kadın girişimcilerin konuşmalarına yer verildi. Programın Moderatörlüğünü ise Ekonomi Gazetecileri Derneği Başkanı Ekonomi yazarı Gazete Ekonomi ve Kanal Ekonomi YAPDER Başkanı Celal Toprak gerçekleştirdi.

TOPRAK; “BİR DAHAKİ SEÇİMLERDE KADIN RAKİBİNİZ OLABİLİR”

İlçe Belediye Başkanlarına dönerek durum kötü diyen Moderatör Celal Toprak; “Kastamonulu kadınların çıkışını Emine Hanımla izliyoruz ama genel anlamda başkanım durumunuz kötü. Yani bir dahaki seçimlerde kadın rakibiniz olabilir. Yani kadınların çıkışı kadınların yükselişi önemli” dedi.

AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Neslihan Kaya’ya aday olup olmayacağını soran Moderatör Toprak; “Türkiye nüfusunun yarısı kadın. Belediye başkanlarının yarısının kadın olması gerekir değil mi? Ama var mı yok. Milletvekillerinin yarısı kadın olması lazım öyle mi değil ama bence olacak. Önümüzdeki dönem kadınların çağı, kadınların dönemi olacak. Dünyayı erkekler yönetiyor şuanda ama dünyanın hali çok da iyi değil. Biraz da kadınlara şans tanısak mı acaba diye düşünüyorum. Artık böyle seçim çalışmalarını yapalım ama aday çalışmalarını da yapalım diyorsunuz herhalde? Öyle değil mi?” dedi.

KAYA; “ŞERİFE BACILARIN YAPTIĞINI BİZ NEDEN YAPMAYALIM”

Moderatörün adaylık konusundaki ifadeleri üzerine AK Parti Kadı Kolları Başkanı Neslihan Kaya; “Burada böyle bir şey söylemem doğru değil. Öncelikle bize verilen görevi layıkıyla yapalım. Takdir Kastamonu halkının. Zaten Cumhurbaşkanımız Kadına verdiği değerle her zaman dile getiriyor. Şuana kadar da Türkiye’de Adalet ve Kalkınma Partisi kadar kadına yer veren bir parti olmadı.Şerife Bacılarımızın yatığını biz neden yapmayalım. Onların yaptığından daha zor değil bizim şuanda yaptığımız. 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum