Arama
Arama Sonuçları
Leyla ile Mecnun'un sevilen oyuncusu Kastamonuluymuş!
Leyla ile Mecnun, Kara Bela, Ailecek Şaşkınız gibi pek çok sinema, dizi ve tiyatroda rol alan ünlü oyuncu Cengiz Bozkurt, katıldığı bir programda Kastamonulu olduğunu duyurdu. Cengiz Bozkurt memleketi İnebolu'dan övgüyle bahsetti.
Fenerbahçe kararını verdi!.. Ligden çekilecek mi?
Trabzonspor ile oynanan Süper Lig maçında yaşanan olayların ardından olağanüstü genel kurula gitme kararı alan Fenerbahçe, "Futbol A takımının Süper Lig'den çekilmesi dahil alınacak aksiyonların değerlendirilmesi." gündemiyle toplandı.
Seyit Onbaşı, sırtındaki top mermisi ile metroya bindi
Çanakkale Savaşları'nda en fazla şehit veren illerin başında gelen Bursa’da tiyatro oyuncuları, 18 Mart Çanakkale Zaferi’ni unutturmamak için metro içerisinde gösteri düzenledi.
Seyit Onbaşı, sırtındaki top mermisi ile metroya bindi
Çanakkale Savaşları'nda en fazla şehit veren illerin başında gelen Bursa’da tiyatro oyuncuları, 18 Mart Çanakkale Zaferi’ni unutturmamak için metro içerisinde gösteri düzenledi.
Kastamonu Belediyesi için çok konuşulacak yeni seçenek!
“Halkımız oy karşılığı iş vaatlerine itibar etmemelidir”
DİKKAT!.. Acillere gitmeyin, çocuklarınızı da götürmeyin
Virüs kaynaklı hastalıklar arttı, vatandaş soluğu acil serviste aldı. Uzmanlardan ise uyarılar peş peşe geldi. Dikkat! Zorunlu olmadıkça acil kliniklere gidilmemeli özellikle de çocuklar buralara götürülmemeli...
Kastamonu Belediyesi’nden dolu dolu hafta sonu etkinliği
Kastamonu Belediye tarafından ücretsiz olarak tiyatro oyunu ve çocuklar için gösteri sahneleneek.
Geri dönüşüm tiyatrosu büyük ilgi gördü
Kastamonu Belediyesi, ilkokul öğrencilerinin çevre bilinci kazanmasına yönelik müzikli tiyatro gösterisi düzenledi.
Galip Vidinlioğlu’nun Kastamonu’ya kazandırdıkları!
31 Mart 2019 yerel seçimlerinde göreve gelen ve bin 600 gündür Belediye Başkanlığı görevinde bulunan Galip Vidinlioğlu, görev süresi boyunca şehrin en çok konuşulan isimlerinden oldu.
Kastamonulu ünlü sanatçı Altın Koza'da yerini aldı
Kastamonulu ünlü Sanatçı Cihan Ünal, Altın Koza Film Festivali'nde Onur Ödülüne layık görüldü
Ataşehir'de Gezilecek 10 Sıra Dışı Yer
Ataşehir, İstanbul'un en popüler semtlerinden biri olmasının yanı sıra, birbirinden ilginç ve sıra dışı mekanlarıyla da dikkat çekmektedir.
Bursa'nın Haber Ajansı: bgazete.com.tr Daima Yayında!
Bursa'da Neler Oluyor? Hangi Etkinlikler Kapıda? Şehrin Gelişmelerini İlk Kim Duyuruyor?
Oya Alasya yaşamını yitirdi
Zeki Alasya'nın eski eşi ünlü oyuncu ve tiyatrocu Oya Alasya hayatını kaybetti.
Usta oyuncu Mehmet Ulay’dan üzücü haber! Almanya’da yaşamını yitirdi
Ruhsar, Hükümsüz, Mahkum gibi pek çok dizide yer alan usta oyuncu Mehmet Ulay, Almanya’da yaşamını yitirdi. Son olarak 'Mahkum' dizisinde rol alan 81 yaşında sanatçı, bir yıldır akciğer kanseriyle mücadele ediyordu.
Ünal Silver yaşamını yitirdi! Usta oyuncu Ünal Silver kimdir? kaç yaşındaydı?
Bir süredir tedavi gören usta oyuncu Ünal Silver'den acı haber geldi. 75 yaşındaki ünlü oyuncu hayatını kaybetti. Acı haberi, oyuncunun menajerlik ajansı duyurdu.
Dünyanın en eski şehirleri açıklandı: Türkiye'den 2 şehir listede yer aldı
İnsanoğlunun tarih sahnesine çıktığı andan itibaren, topraklar üzerinde iz bırakmaya başladığı gerçeği, arkeologların keşifleriyle gün yüzüne çıkıyor.
Konut kredisi ile ev alacaklar dikkat! Yüzde 50 zam geldi
SPK, 2023 yılı gayrimenkul değerleme asgari ücret tarifesi tutarlarını yaklaşık yüzde 50 oranında artırdı.
Tiyatro severlerin dikkatine: 'Bağlantı Koptu' tiyatrosu bu Pazar
Kastamoni Tiyatro tarafından 27 Ağustos Pazar günü saat 20.00'de Bağlantı Koptu' isimli tiyatro oyunu gösterimi gerçekleştirilecek. Kastamonu Grand Moni Nikah ve Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek olan Tiyatro oyunu ücretsiz olacak.
YEG'den Cide Genç Sporculara dokunuş
Cide Yerel Eylem Grubu bölgesinde faaliyette bulunan ve imzalanan protokol karşılığında Cide Genç Sporcular Derneğine 2023 yılı yıllık uygulama planı içerisinde yer alan badminton topu atma makinesi teslim edildi.
Tamer Karadağlı Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü görevine atandı
Cumhurbaşkanlığı atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Ünlü oyuncu Tamer Karadağlı ise Devlet Tiyatroları Genel Müdürü oldu.
General ve amirallerin görev yerleri belli oldu
Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı'na göre; general ve amirallerin görev yerleri belli oldu.
Taner Ayyıldız Kastamonu'ya geliyor
Kastamonu İnebolu Belediyesi tarafından düzenlenen eğlence etkinlikleri kapsamında İnebolulu hemşehrimiz Taner Ayyıldız, Stand Up gösterisi ile seyircileri eğlenceye doyuracak.
Petra Antik Kenti Ne Zaman İnşa Edildi? Petra Antik Kenti Nerede?
Petra antik kenti tarihi MÖ 400 yılına uzanan içerisinde tapınak ve tiyatro gibi yapılar bulunan yerleşim yerlerindendir. Kum taşından oyulan kaya bloklar ile inşa edilen tapınakları ve büyük amfi tiyatrosu olan antik kent 100 kilometrelik alana yayılır. Tarihin tozlu sayfalarında kalan Pera antik kenti nerede, hangi ülkede, Petra’da hangi kavim yaşadı sorularının tüm yanıtları tarih severlerin oldukça ilgisini çekiyor.
26 Temmuz tarihte bugün: kim doğdu? Kim öldü?
26 Temmuz Tarihte Bugün olan olayları neler? Tarihte bugün kim doğdu, kim öldü? 26 Temmuz'da ne oldu? Tarihte bugün ne oldu? 26 Temmuz Tarihte bugün olan olaylar, 26 Temmuz'da doğan ünlüler, Tarihte bugün Türkiye ve dünyada yaşanan gelişmeler...
Yeşilçam’ın dev ismi hayatını kaybetti
Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, şair, oyun yazarı ve tiyatro yönetmeni Yılmaz Gruda, 93 yaşında hayatını kaybetti.
İnebolu'da bu akşam canlı müzik var!
İnebolu Belediyesi ilçede eğlence organziasyonlarına devam ediyor. Bu akşam saat 21.30'da Grup Yakamoz canlı müzik ile İnebolu'da sahne alacak.