Arama
Arama Sonuçları
Cumhuriyetin dev çınarı THK, 99’uncu kuruluş yılını kutluyor
Ülkemizde havacılığın gelişmesinde büyük bir öneme sahip olan Türk Hava Kurumu (THK), 99’uncu kuruluş yıldönümünü kutluyor.
Göklerin emanetçileri Cumhuriyet yolunda!
Türk Hava Kurumu Kastamonu Şubesi Cumhuriyet'in 100. yılı kutlamaları kapsamında dün akşam düzenlenen fener alayı yürüyüşüne katılım sağladı. Göklerin emanetçilerinin yayınladığı video, büyük beğeni aldı. İşte o video...
THK Üniversitesi'ne Kastamonulu rektör
Yeni atanan rektörler arasında Çatalzeytinli Prof. Dr. Rahmi Er de yer alıyor. Prof. Er, Türk Hava Kurumu üniversitesine atandı.
THK ve Turizm Fakültesi, işbirliği protokolü imzalayacak
Türk Hava Kurumu (THK) Kastamonu Şube Başkanı Ahmet Şirin ve Şube Saymanı Sevil Ortaoruç Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alptekin Sökmen'i makamında ziyaret etti. Ziyarette, 2 kurum arasında işbirliği protokolü imzalanması konusunda mutabakata varıldı.
THK, ‘yamaç paraşütü’nü Kastamonu’ya getiriyor
THK Kastamonu Şubesi tarafından, Kastamonu ve ilçelerine yamaç paraşütü sporunu kazandırmak amacıyla THK Genel Başkanlığından talep edilen uzman ekip, drone ile hava ve yer keşiflerini tamamladı.
THK Kastamonu Şube Başkanlığından Rektör Topal’a ziyaret
Türk Hava Kurumu (THK) Kastamonu Şube Başkanı Ahmet Şirin ile birlikte Şube Saymanı Sevil Ortaoruç, Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal’ı makamında ziyaret etti.
‘14 Mayıs’tan sonra hesabını soracağız’
>>> İl Başkanı Yalçın; “Ahlakın en yüce erdem, o makamların birer emanet olduğunu, soymak için değil hizmet için bulunduğunu ve milletimizin aziz insanlar olduğunu şuandaki makam ve yetki sahipleri bugüne kadar öğrenemedilerse de inşallah 14 Mayıs seçimleriyle Millet İttifakı’nın iktidarında öğrenmek mecburiyetinde kalacaklardır. Çünkü 14 Mayıstan sonra adil hakimlerin olduğu adil mahkemelerde yıllardır yapılan işlerin hesabı da sorulmaya başlanacaktır. Bu izahatı yapmamızın sebebi şimdiden yanlış yapanları uyaralım ki seçimden sonra haberimiz yoktu, duymadık, bilmiyorduk demesinler” dedi.
THK Kastamonu’da ‘Şirin’ dönemi
Türk Hava Kurumu (THK) Kastamonu Şubesi’nde devir-teslim töreni gerçekleştirildi. 14 Mayıs’ta yapılması beklenen 2023 genel seçimlerde milletvekili aday adayı olacağını açıklayan THK Şube Başkanı Mücahit Dağdelenoğlu, istifa ederek görevini Daday İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Şirin’e teslim etti.
‘Şahlanış dönemini hep birlikte başlatacağız’
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kastamonu Şubesi’nin gençlik yapılanması Genç MÜSİAD’ın 2’nci genel kurulu, Kastamonu Üniversitesi Teknokent Salonu’nda gerçekleştirildi. Genç MÜSİAD Başkanı Oğuz Küçükkapucu, görevi Onur Özcan’a devretti.
Mehmet Uyanık güven tazeledi
İlim Yayma Cemiyeti (İYC) Kastamonu Şubesi’nin 32. Olağan Genel Kurul Toplantısı, İYC Yükseköğrenim Erkek Öğrenci Yurdu Konferans Salonunda geniş katılımla gerçekleştirildi.
"Bilinçlendirme çalışmalarını hep beraber yapacağız"
Kastamonu Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksekokulu'nda, Türk Hava Kurumu Şubesi Model Uçak Rehber Öğretmen Kursu açıldı. Kursiyerlerle bir araya gelen Türk Hava Kurumu (THK) Şube Başkanı Mücahit Dağdelenoğlu burada yaptığı açıklamasında; " Sivil Havacılık Yüksekokulu Kastamonu’da bizimle partner olarak çalışmalarını yürütüyor. Türk Hava Kurumu’nu hem gelecek nesillere aktarmak hem de gelecek nesillere havacılık bilincinin ne olduğunu ve havacılığı daha güzel geliştirebilmek anlamında bilinçlendirme çalışmalarını hep beraber yapacağız" ifadelerine yer verdi.
13 markaya878 milyon TL ceza
5 zincir market ve bir tedarikçi hakkında toplamda yaklaşık 2.7 milyar TL idari para cezasının verildiği soruşturmanın devamı niteliğinde yürütülen soruşturma tamamlandı. Rekabet Kurulu, zincir marketlerin ardından tedarikçi 13 markaya 878 milyon TL ceza verdi.
"Bu projeyi herkese anlatmaya hazırım"
Birlik Vakfı Kastamonu Şubesi Kariyer Sohbetleri etkinliğinin bu hafta konuğu Fatih Köse oldu.Uzun zamandır üstünde çalıştığı ve sosyal medyada “Daha İyisi Mümkün Kastamonu” adıyla kurduğu YouTube kanalında kamuoyu ile paylaştığı “Metropollerden Anadolu’ ya Kesin Dönüş: Pilot İl Kastamonu” adlı projesinin detaylarını Birlik Vakfında paylaşan Fatih Köse;“ Türkiye’ye de örneklik edebileceği, bütüncül bir kalkınma hamlesi ancak bu proje ile olabilir. Bu şehre bir şeyler katmak isteyen bütün STK’lara ve hatta bütün siyasi partilere bu projeyi anlatmaya hazırım” dedi.
6 km uzağa gidebiliyor
Türk Hava Kurumu Kastamonu Şube Başkanlığı, ilk radyo kontrollü model uçak kursuna start verdi.
THK'dan öğrencilere havacılık eğitimi
Türk Hava Kurumu Kastamonu Şubesi, tanıtım ve eğitim faaliyetlerine devam ediyor.THK yetkilileri; Merkez Ortaokulu öğrencileriyle bir araya geldi.Buluşmada,’’Genç Kanatlar’’ ekibiyle THK tanıtımı yapılarak, kurumun amaç ve faaliyetleri tanıtıldı.Ayrıca, Kastamonu'da açılacak olan model uçak ve radyo kontrollü model uçak kursları hakkında bilgilendirme yapıldı.
Kastamonu THK, en çok gelir elde eden şube oldu
Türk Hava Kurumu Kastamonu Şubesi, Türkiye genelinde en fazla gelir elde eden ikinci şube olmayı başardı.
“Geleceğimiz göklerde”
Türk Hava Kurumu (THK) Kastamonu Şubesi, tanıtım ve eğitimlerine tüm hızıyla devam ediyor. THK yetkilileri, son olarak Şehit Yavuz Ulutaş Çelikoğlu İlkokulu-Ortaokulu öğrencileriyle bir araya geldi.
THK’dan tanıtım ve bilgilendirme
Türk Hava Kurumu (THK) Kastamonu Şubesi, “THK Tanıtım ve Kurs Bilgilendirme Programı” kapsamında Aytaç Eruz Anadolu Lisesi öğrencileriyle buluştu. Program büyük ilgi gördü.