THK, ‘yamaç paraşütü’nü Kastamonu’ya getiriyor;

THK, ‘yamaç paraşütü’nü Kastamonu’ya getiriyor

THK Kastamonu Şubesi tarafından, Kastamonu ve ilçelerine yamaç paraşütü sporunu kazandırmak amacıyla THK Genel Başkanlığından talep edilen uzman ekip, drone ile hava ve yer keşiflerini tamamladı....

Türk Hava Kurumu (THK) Kastamonu Şubesi tarafından, Kastamonu ve ilçelerine yamaç paraşütü sporunu kazandırmak amacıyla THK Genel Başkanlığından talep edilen uzman ekip, drone ile hava ve yer keşiflerini tamamladı.


THK Şubesinden yapılan açıklamada; “Türk Hava Kurumu Kastamonu Şube Başkanlığı olarak ‘2023 Tahir Altıkulaçoğlu Yılı’ etkinlikleri kapsamında bir süredir Kastamonu ilimiz ve ilçelerimizde yürütmüş olduğumuz yamaç paraşütü sporunu Kastamonu turizmine kazandırmayı hedeflediğimiz çalışmalarımız bağlamında, Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığından talep ettiğimiz uzman ekibimizle birlikte drone ile hava ve yer ölçümleri ile analizler yapılmış olup İnebolu, Devrekani ve Pınarbaşı ilçelerimizde yer keşiflerimizi tamamladık. Uzmanlar tarafından oluşturulacak raporlar doğrultusunda yamaç paraşütü çalışmalarımız mülki amirlerimizin de destekleri ile devam edecek olup, Kastamonu'da havacılık sporunun sevdirilmesi ve turizme kazandırılması için birçok faaliyeti hayata geçireceğiz” denildi. 



Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum