“Geleceğimiz göklerde”;

“Geleceğimiz göklerde”

Türk Hava Kurumu (THK) Kastamonu Şubesi, tanıtım ve eğitimlerine tüm hızıyla devam ediyor. THK yetkilileri, son olarak Şehit Yavuz Ulutaş Çelikoğlu İlkokulu-Ortaokulu öğrencileriyle bir araya geldi....

Buluşmada, Kastamonu Üniversitesi Sivil Havacılık Bölümü ‘Genç Kanatlar’ ekibiyle birlikte THK kurs tanıtımı yapılarak, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kurmuş olduğu kurumun amaç ve faaliyetleri anlatıldı.

“HAVACILIĞI TÜM NESİLLERİMİZE ANLATMAYA, AŞILAMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Konu ile ilgili yapılan basın açıklamasında, şu ifadelere yer verildi; “Kamu yararına faaliyet gösteren güçlü, güvenilir ve köklü bir dernek olmanın bilinci ile öğrencilerimize sivil ve sportif havacılığın önemini anlattık. Model uçak, yamaç paraşütü, paraşüt atlama, radyo kontrollü uçak, hava taksi, hava ambulans gibi tüm hizmetlerimizi tanıtarak Kastamonu'da açacağımız model uçak ve radyo kontrollü model uçak kurslarımız hakkında bilgilendirme yaptık ve 8.sınıf öğrencilerimize meslek tercihlerinde yardımcı olabilmek adına sivil havacılık bölüm tanıtımı yaptık. Ayrıca tanıtım programımızla Minar İlkyardım Eğitim Merkezi Mesul Müdürü Mustafa Açıkgözoğlu hocamızın destekleriyle ilkyardım eğitimi verdik ve ilkyardımın önemine değindik. Eğitim ve tanıtım sonrası öğrencilerimize katılım belgesi takdim ettik. Türk Hava Kurumu Kastamonu Şubesi olarak tanıtım ve kurs faaliyetlerimize devam edeceğiz. Geleceğimiz göklerde ve biz geleceğimize sahip çıkacak havacılığı tüm nesillerimize anlatmaya, aşılamaya devam edeceğiz. Programımızı yapmamıza olanak sağlayan başta Şehit Yavuz Ulutaş Çelikoğlu İlkokul/Ortaokul Müdürümüz Sayın Mehmet Maden Beyefendiye, müdür yardımcıları Erdoğan Bey’e, Hüsniye Hanım’a ve tüm okul çalışanlarımıza şükranlarımızı sunar, bu vesileyle tüm şehitlerimizi de tekrar rahmet ve minnetle anıyoruz. Kurs duyurularımız için THK Kastamonu Şube Başkanlığı Instagram hesabımızı takip edebilirsiniz.” 






Kaynak:

İlgili Konular :
, ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum