Arama
Arama Sonuçları
Narkotik ve TDP Şube'den Üniversiteye ziyaret
Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve TDP Şube Müdürlüğü personelleri Kastamonu Üniversitesi Rektörü Ahmet Hamdi Topal'ı ziyaret etti.
Bilinçli çocuklar ve güvenli bir gelecek için...
Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı TDP Şube Müdürlüğü ekipleri, bilinçli çocuklar ve güvenli bir gelecek için çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda ilkokul öğrencileri ile bir araya gelen TDP ekipleri, çocuklara yaptıkları bilgilendirme faaliyetlerinin ardından, öğrencilere hediyeler verdi.
Kastamonu Emniyeti, minik öğrencilerin mutluluğuna ortak oldu
Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü, öğrencilere yönelik sosyal faaliyetlerde de bulunuyor.
Erbakan: ‘İttifaka yanlışları düzeltmek için girdik’
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, “İttifaka yanlışa ortak olmak için değil, yanlışları hep birlikte düzeltmek için girdik" dedi.
Taş Mektep öğrencileri Çanakkale’yi gezdi
EMNİYET VE KRONOSPAN’DAN ‘HAYATA RENK VERELİM’ GEZİSİ...
Sarıgül’ün partisi, CHP’yle birleşiyor
TDP Genel Başkanı Sarıgül: "TDP ile CHP birleşme çalışmaları bugün itibariyle başlamıştır”
CHP 3’ncü sıra adayı Kaplan: ‘Kastamonu İçin elimden geleni yapacağım’
CHP İl Başkanlığı’nın milletvekili aday tanıtım toplantısı, Grand Moni Belediye Konferans Salonu’nda sonunda gerçekleştirildi.
CHP’nin Kastamonu Adayı Yalçın: ‘Üç vekilimizi de meclise göndereceğiz’
CHP İl Başkanlığı’nın milletvekili aday tanıtım toplantısı, Grand Moni Belediye Konferans Salonu’nda sonunda gerçekleştirildi.
‘En büyük yatırımı insana yapacağız’
CHP İl Başkanlığı’nın milletvekili aday tanıtım toplantısı, Grand Moni Belediye Konferans Salonu’nda sonunda gerçekleştirildi.
TDP, Kılıçdaroğlu'nu destekleyecek
Türkiye Değişim Partisi (TDP) MYK Üyesi Ender Karahasanoğlu ve İl Başkanı Yavuz Yılmaz, yazılı bir basın açıklaması yayımladı. Yapılan açıklamada TDP'nin, 14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve 28'nci dönem Milletvekili seçimlerinde Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceği ilan edildi.
Depremzede çocuklar, polisle birlikte film izledi
Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri, depremzede çocuklarla sinema etkinliğinde bir araya geldi.
Siyasi partilerin üye sayıları güncellendi
Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı siyasi partilerin üye sayılarını mayıs ayından bu yana ilk kez açıkladı. Yılda bir kez açıklanacak olan verilere göre AKP'de artış, MHP’de ise azalış yaşandı.
Sarıgül'den genel af talebi
Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Kastamonu ziyareti kapsamında cezaevi önünde partililer ve basın mensuplarıyla bir araya gelerek ‘genel af’ çağrısında bulundu.
“Her zaman yanlarındayız”
TDP Şube Müdürlüğü tarafından KRONOSPAN firmasıyla birlikte yürütülen 'Hayata Renk Verelim 2022' projesi kapsamında alanında uzman eğitimciler tarafından yetiştirilen Polis Gücü sporcularımızdan müsabakalarda dereceye giren sporcular ile LGS sınavında başarılı olan öğrenciler İl Emniyet Müdürü Kayhan Ay, Kronospan Genel Müdür Yardımcısı Ömer Gülamoğlu ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla İl Emniyet Müdürlüğünde düzenlenen programla ödüllendirildi.
Avrupa Minikler Şampiyonası sona erdi
Euro Mini Champ (Avrupa Minikler Şampiyonası) 26-28 Ağustos 2022 tarihlerinde Fransa Strazburg kentinde düzenlendi.
Hüseyin Eren Küçükoğlu Boks’ta Türkiye Üçüncüsü oldu
Kırıkkale’de düzenlenen Yıldızlar Boks Türkiye Şampiyonası sona erdi. Kastamonu Belediyesi Gsk sporcusu Hüseyin Eren Küçükoğlu 54 kg’da toplam 5 maç yaparak Türkiye Üçüncüsü oldu.c
‘Bizim ittifakımız milletimizle’
Türkiye Değişim Partisi (TDP) Kastamonu İl Başkanı Yavuz Yılmaz, Genel Başkan Mustafa Sarıgül’le hafta sonu tüm il başkanlarının katıldığı geniş bir toplantı yaptıklarını ve il başkanlarının kendi memleketlerinden getirdikleri talep ve istekleri aktardığını dile getirdi.
“Toplumsal barışa ve kucaklaşmaya ihtiyaç var”
Türkiye Değişim Partisi, Parti Meclis Üyesi Kastamonu İl Başkanı Ender Karahasanoğlu, basın açıklaması yayınladı.
Gençlerden 177’nci yıla özel satranç turnuvası
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Kastamonu Satranç İl Temsilciliği tarafından 10 Nisan Polis Haftası dolayısıyla satranç turnuvası düzenledi.
Emniyet’ten 150 öğrenciye KADES tanıtımı
Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Toplum Destekli Polislik (TDP) Şube Müdürlüğü ekipleri ile Aile İçi Şiddetle Mücadele Büro Amirliği tarafından Kastamonu’da 150 lise öğrencisine Kadın Destek Uygulaması (KADES) tanıtımı yapıldı.
Emniyet, 'Renklendirmeye' devam ediyor
Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Şube Müdürlüğü tarafından “Hayata Renk Verelim” projesi kapsamında220 öğrenciye bilgilendirme ve bilinçlendirme semineri yapıldı.
Polis'ten öğrencilere bilgilendirme seminerleri
Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Şube Müdürlüğünce, polislik mesleğinin tanıtımı ve güvenli internet kullanımı hakkında Kastamonu'nun Ağlı ilçesi Nedime Kaya İlk ve Ortaokulu ile Ağlı İmamhatip Lisesinde öğrenim gören öğrencilerine bilgilendirme ve bilinçlendirme semineri düzenlendi.
Lise öğrencilerine polislik mesleği tanıtıldı
Kastamonu Emniyet Müdürlüğü'nce lise öğrencilerine, polislik mesleğinin tanıtımı ve güvenli internet kullanımı hakkında seminer gerçekleştirildi.
Emniyetten 'Özel' etkinlik
İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Şube Müdürlüğü personeli, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında engelleri birlikte kaldırmak adına özel bireylerle buluştu.