CHP’nin Kastamonu Adayı Yalçın: ‘Üç vekilimizi de meclise göndereceğiz’;

CHP’nin Kastamonu Adayı Yalçın: ‘Üç vekilimizi de meclise göndereceğiz’

CHP İl Başkanlığı’nın milletvekili aday tanıtım toplantısı, Grand Moni Belediye Konferans Salonu’nda sonunda gerçekleştirildi....

Toplantıya CHP İl Başkanı Hikmet Erbilgin, Deva Partisi İl Başkanı Mehmet Kuloğlu, Demokrat Parti İl Başkanı Satı Baş, Saadet Partisi İl Başkan Vekili Hasan Bakar, Gelecek Partisi İl Başkanı Halil İbrahim Tur, DSP İl Başkanı Fazıl Kabakçı, Türkiye Değişim Partisi (TDP) MYK üyesi Ender Karahasanoğlu, TDP İl Başkanı Yavuz Yılmaz, CHP 1’inci sıra milletvekili adayı Hasan Baltacı, CHP 2’nci sıra milletvekili adayı Kadir Yalçın, CHP 3’üncü sıra milletvekili adayı Ziver Kaplan ve belediye başkanları ile partililer katıldı.

Toplantının başında Deva Partisi İl Başkanı Mehmet Kuloğlu, Demokrat Parti İl Başkanı Satı Baş, Saadet Partisi İl Başkan Vekili Hasan Bakar, Gelecek Partisi İl Başkanı Halil İbrahim Tur selamlama konuşma yaptı.

 

YALÇIN; “CİHAD YOLUNA BAŞ KOYDUK”

 

CHP 2’nci sıra Milletvekili Adayı Saadet Partili Kadir Yalçın da; “Biz bundan 52 yıl önce bir yola baş koyduk. Rahmetli Erbakan Hocamızın çizdiği yola, hak davaya, cihad yoluna baş koyduk. Bu geçen 52 yılda ne zaman iktidar olduysak, mutlaka hayırlı hizmetler yaptık. Bunları rahmetli Ecevit ile de yaptık, Demirel ile de yaptık. Tansu Çiller ile de yaptık. Hep hayırlı hizmetler yaptık. Bu memlekete bir çivi çakıldaysa emin olun bunun altında bir Milli Görüşçü’nün imzası mutlaka vardır. Çünkü biz Hakk’a inanan ve adaleti arayan bir topluluğuz. Biz bu düşüncüler içindeyken, bizim içimizden bir grup çıktı, adına da AK Parti koydu, 20 yıldır bu memlekete, bu millete zulmediyor. Bunların yaptıkları bir zulümdür ve biz bu zulme son vermek için Millet İttifakı’nı oluşturduk. İnşallah 14 Mayıs’ta baharlar gelecek. İnsanların umutla bizi beklediklerini gözlerinden anlıyoruz. Milletimiz bizi bekliyor. Yılmış durumda, bıkmış durumda ve biz bu milleti bu zulümden kurtarmak mecburiyetindeyiz. Biz sahada gördük. Millet İttifakı kazanacak. Biz Kastamonu’dan 3 vekili de Meclis’e göndereceğiz” dedi.

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum