Gençlerden 177’nci yıla özel satranç turnuvası;

Gençlerden 177’nci yıla özel satranç turnuvası

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Kastamonu Satranç İl Temsilciliği tarafından 10 Nisan Polis Haftası dolayısıyla satranç turnuvası düzenledi....

Yapılan satranç turnuvası 7 kategoride 230 sporcunun katılımıyla Merkez Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Programa İl Emniyet Müdürü Necati Denizci’nin eşi Aliye Denizci de katıldı.

Turnuvada Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Toplum Destek Polisleri (TDP) tarafından velilere madde bağımlılığı semineri de verildi. Seminer veliler tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.

“HER TÜRLÜ TEHDİDE KARŞI KUDRETLİ DURABİLEN TÜM POLİSLERİMİZİN BAYRAMINI KUTLUYORUM”

Kastamonu Satranç İl Temsilcisi Hilmi Böcek, konuyla ilgili yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “9-10 Nisan tarihlerin de polis haftası satranç turnuvasını yaparak Polis teşkilatımızın 177’nci yılını da kutlamış olduk. Bu yolda devletine bağlı, milletine aşık, bayrağına sadık her türlü tehdide karşı kudretli durabilen tüm polislerimizin bayramını kutluyorum. Bizler de bu vesileyle bir araya gelerek güzel bir turnuvayı daha gerçekleştirmiş olmanın gururunu yaşıyoruz. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Turnuva salonunda ödül törenimize katılarak günü daha anlamlı hale getiren İl Emniyet Müdürümüzün değerli eşleri Aliye Denizci Hanımefendi’ye, Kuranaşipan İnsan Kaynakları Müdürü Sayın Umut Yılmaz Bey’e, Sivil polislerimize teşekkür ediyoruz.”

Satranç turnuvası sonunda ödül töreni gerçekleştirildi. Öğrencilere madalyalarının yanında İl Emniyet Müdürlüğü tarafından hazırlanan çeşitli hediyeler de verildi. 

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum