CHP 3’ncü sıra adayı Kaplan:  ‘Kastamonu İçin elimden geleni yapacağım’;

CHP 3’ncü sıra adayı Kaplan: ‘Kastamonu İçin elimden geleni yapacağım’

CHP İl Başkanlığı’nın milletvekili aday tanıtım toplantısı, Grand Moni Belediye Konferans Salonu’nda sonunda gerçekleştirildi....

Toplantıya CHP İl Başkanı Hikmet Erbilgin, Deva Partisi İl Başkanı Mehmet Kuloğlu, Demokrat Parti İl Başkanı Satı Baş, Saadet Partisi İl Başkan Vekili Hasan Bakar, Gelecek Partisi İl Başkanı Halil İbrahim Tur, DSP İl Başkanı Fazıl Kabakçı, Türkiye Değişim Partisi (TDP) MYK üyesi Ender Karahasanoğlu, TDP İl Başkanı Yavuz Yılmaz, CHP 1’inci sıra milletvekili adayı Hasan Baltacı, CHP 2’nci sıra milletvekili adayı Kadir Yalçın, CHP 3’üncü sıra milletvekili adayı Ziver Kaplan ve belediye başkanları ile partililer katıldı.

Toplantının başında Deva Partisi İl Başkanı Mehmet Kuloğlu, Demokrat Parti İl Başkanı Satı Baş, Saadet Partisi İl Başkan Vekili Hasan Bakar, Gelecek Partisi İl Başkanı Halil İbrahim Tur selamlama konuşma yaptı.

 

KAPLAN; “KASTAMONU İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPMAYA DEVAM EDECEĞİM”

Milletvekili adayları tanıtım töreninde konuşan CHP 3’üncü sıra Milletvekili Adayı Ziver Kaplan; “Ülkemiz gerçekten zor bir dönemeçten geçiyor. Ahmet Arif’in sözüyle ‘Bunlar ekmeğimize, aşımıza göz koyanlardır. Bunlar yılanlar ve çıyanlardır. Tanı bunları, tanı bunları, tanıda büyü’ biz bununla büyüdük, bununla geliştik. Ben 2002 yılında Kastamonu Kültür Müdürü olarak göreve başladım. Kastamonu için benimde çorbada bir tuzum olsun dedim. Öncelikle Kastamonu’nun Kurtuluş Mücadelesindeki katkısını hepimiz biliyoruz. Hepimizin ataları bu mücadelenin içinde yer aldı ve en çok şehit veren iller içerisinde 4’üncü sıradadır. Bu bizim için bir onur mücadelesi, bir kurtuluş mücadelesi. Bununla övünüyoruz. Şimdi de Kurtuluş Mücadelesi’ne Kastamonu’dan başlayacağız ve Millet İttifakı olarak, iktidara yürüyeceğiz. İstiklal Yolu’nda 2008 yılında Atatürk ve İstiklal Yolu Yürüyüşü’nün başlatmanın kıvancını duyuyorum. Ne mutlu ki bu projeyi hayata geçirdim. Oğuz Atay, Behçet Necatigil, İhsan Ozanoğlu’na vefa borcumuzu yerine getirdik. Ayrıca sokak sağlıklaştırmaları gerçekleştirdim. EMITT Fuarı’nda Kastamonu’yu tanıtmak için çalışmalar yaptık. İstiklal Yolu’nu başlattığım için benim görevden aldılar 5 kez gittim, 6 kez hukuk mücadelesiyle geri geldim. Kastamonu’ya aşığım. Kastamonu için elimden geleni yaptım, yapmaya devam edeceğim” şeklinde konuştu.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum