TDP, Kılıçdaroğlu'nu destekleyecek;

TDP, Kılıçdaroğlu'nu destekleyecek

Türkiye Değişim Partisi (TDP) MYK Üyesi Ender Karahasanoğlu ve İl Başkanı Yavuz Yılmaz, yazılı bir basın açıklaması yayımladı. Yapılan açıklamada TDP'nin, 14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve 28'nci dönem Milletvekili seçimlerinde Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceği ilan edildi....

"BARIŞIN VE KARDEŞLİĞİN KAZANM

Türkiye Değişim Partisi (TDP) MYK Üyesi Ender Karahasanoğlu ve İl Başkanı Yavuz Yılmaz, yazılı bir basın açıklaması yayımladı. Yapılan açıklamada TDP'nin, 14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve 28'nci dönem Milletvekili seçimlerinde Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceği ilan edildi.


"BARIŞIN VE KARDEŞLİĞİN KAZANM

ASINI ARZU EDİYORUZ"

Yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi;  "Türkiye Değişim Partisi, tabandan tavana doğru büyüyen bir büyük halk hareketinin sonucu olarak kurulmuştur. En büyük amacımız, ülkemizde gerçek anlamda demokrasiyi yerleştirmek ve yurttaşlarımızı barış, huzur içinde ve zenginlikte  birleştirerek güçlü Türkiye’yi yaratmaktır. Türkiye Değişim Partisi olarak, 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde, barışın ve kardeşliğin kazanmasını arzu ediyoruz. Bu bağlamda seçime giren Kastamonu seçim çevresinde ki hiç bir siyasi parti farkı gözetmeden tüm milletvekili adaylarına başarılar diliyoruz. Türkiye Değişim Partisi olarak, kurulduğumuz günden itibaren  Türkiye'nin, demokratik parlamenter sisteme dönmesi gerektiğini savunuyoruz. Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, uzlaşmacı kişiliği, demokrat tavrı ve devlet deneyimiyle, parlamenter sisteme geçiş için en uygun aday olduğuna partimiz yetkili kurullarınca karar verilmiştir. Bu nedenle cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceğimizi ilan ediyoruz." 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum