‘Bizim ittifakımız milletimizle’;

‘Bizim ittifakımız milletimizle’

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Kastamonu İl Başkanı Yavuz Yılmaz, Genel Başkan Mustafa Sarıgül’le hafta sonu tüm il başkanlarının katıldığı geniş bir toplantı yaptıklarını ve il başkanlarının kendi memleketlerinden getirdikleri talep ve istekleri aktardığını dile getirdi....

Kendisinin de dosyasını sunduğunu belirten Yılmaz, toplantılarda aldıkları kararlar doğrultusunda, kısa zamanda çok büyük başarılara imza attıklarını söyleyerek; “Siyasette bir marka olduk. Siyasetin dilini biz değiştirdik, söylenmeyen sözleri biz söyledik, konuşulmayan konuları biz konuştuk, haksızlıklara biz dur dedik, ilk kez gölge bakanı biz açıkladık, iddiamızı ortaya koyduk ki duruşumuzla, vizyonumuzla milyonların sesi olduk, nefesi olduk, umudu olduk” dedi.

 

“TÜRKİYE İKİ İTTİFAKA MAHKÛM DEĞİLDİR”

 

İl Başkanı Yılmaz, kendilerine her gün ‘iki tane ittifak var, siz ne yapacaksınız?’ diye sorduklarını belirterek şunları kaydetti; “Türkiye iki ittifaka mahkûm değil, mecbur da değil. Seçim kararı alındığı gün siyasette yeni bir dünya kurulur. Türkiye Değişim Partisi de o dünyada yerini alır. Biz zaten şu anda bir ittifak içindeyiz. İttifakımız işsizlerle, evsizlerle, çaresizlerle, kimsesizlerle, geçinemeyenlerle. ‘Tam bağımsız Türkiye’ diyenlerle ittifak içindeyiz. Tarafsız cumhurbaşkanı, güçlü meclis, bağımsız yargı isteyenlerle ittifak içindeyiz. Düşünce özgürlüğü, ifade özgürlüğü, basın özgürlüğü, din ve vicdan özgürlüğünden yana olanlarla ittifak içindeyiz. ‘Anayasamızın ilk 4 maddesi değiştirilemez’ diyenlerle, ‘hudut birliği, bayrak birliği’ diyenlerle ittifak içindeyiz.”

 

“DÜZENİN DEĞİL, DEĞİŞİMİN PARTİSİYİZ”

 

TDP İl Başkanı Yavuz Yılmaz, açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi; “Bize bakan gözlere, bize uzanan ellere söz verdik. Bu milletin hayrına olmayan ne varsa, hepsini çöp sepetine atacağız. Çünkü biz düzenin değil, değişimin partisiyiz. Bundan sonra, Türk siyasetinde artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Çünkü biz ameleyiz, temizlikçiyiz, tamirciyiz, şoförüz. Biz engelliyiz, EYT’liyiz, kuryeyiz, valeyiz. Biz sizin yoksul bıraktığınız Türk milletiyiz. Biz kimiz? Biliyor musunuz? Biz Türk’üz, Kürt’üz, biz Alevi’yiz, Sünni’yiz, biz hakkı hukuku bilen insanlarız.”

 

“ŞİMDİ SIRA YORULMUŞLARI EVLERİNE GÖNDERMEYE GELDİ”

 

“Şimdi sıra AK Partiden anahtarı teslim almaya geldi. Ampulleri değiştirmeye hazır mısınız?, Türkiye’mizi 20 yıldır yöneten kadrolar hem yordular hem yoruldular. Hem bıktırdılar hem usandırdılar. Bu aziz millet, onlara her şeyi verdi ama onlar, her şeyi 84 kişiye verdi. AK Partiden önceki 80 yılda görülmemiş bir hayat pahalılığı yaptılar. Borç yaptılar, işsizlik yaptılar, partizanlık yaptılar. AK Partiden önce Türkiye, dünyanın ilk 20 ülkesi arasındaydı. Ülkemizi ilk 20’den düşürdüler.

AK Parti artık gidicidir. Bekle bizi Türkiye geliyoruz. Türkiye’nin yüzde 30’unu, yüzde 50’sini, yüzde 80’nini değil, yüzde 100’ünü kucaklamak için geliyoruz.”

 

“KISA ÇÖP, UZUN ÇÖPTEN HAKKINI ALSIN DİYE GELİYORUZ”

 

“Biri yerken biri bakmasın, biri ağlarken biri gülmesin diye geliyoruz. Allah’ımın yarattığı her canlının, hukukunu korumak için geliyoruz. Üretim için, hakça bir paylaşım için geliyoruz. Daha özgür, daha adil bir Türkiye için geliyoruz. Ülkemizi, dünyanın en güçlü 10 ülkesinden biri yapmak için geliyoruz. Türkiye’yi yönetmek proje ister, fikir ister, teşkilat ve kadro ister. Bizim ülke gerçeklerine uygun projelerimiz var. Bizim çok sağlam bir teşkilatımız var. Bizim, üç tane bakanlar kurulu çıkaracak kadar kadromuz var. Zaman artık, değişim zamanıdır.” 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum