Arama
Arama Sonuçları
Ünlülerin sahne ücretleri! En çok kim alacak?
Ünlü isimler bayramda paraya para demeyecek, sahne ücretleri dudak uçuklattı! En çok kim alacak?
Ticaret Bakanlığı 17 ilde restoran, lokanta ve kafeleri inceledi
Ticaret Bakanlığı, aralarında İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya ve Van'ın da yer aldığı 17 ildeki restoran, lokanta ve kafelerde, tarife ve fiyat listelerinin görünür şekilde işletmenin önüne ve masaların üzerine konulması uygulamasına ilişkin denetim yaptı. İstanbul Ticaret İl Müdürü İsmail Menteşe (solda) de denetimlere katıldı.
Doğalgazda Mart ayı tarifesi açıklandı
Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ), mart itibarıyla mesken ve sanayi abonelerinin kullandığı gazın ve elektrik üretim amaçlı gazın satış tarifesinde değişiklik yapılmadığını aktardı.
Kastamonu'daki zamla ilgili açıklama:"OLMAYACAK"
Asiltur Karayolu Yolcu Taşıma Kooperatifi Öğrenci ve Personel Servisi Yönetim ve Denetim Kurulu adına Başkan Niyazi Simsar, bir açıklama yaptı.
Kastamonu Havalimanı, en hareketli günlerini yaşıyor
Kastamonu Havalimanı, 2024 yılına hareketli başladı. Yeni yılın ilk ayında sömestr tatilcilerinin yanı sıra, tarifeli seferler, umre ve eğitim uçuşlarının gerçekleştiği Havalimanı, son yılların en parlak Ocak ayını geride bırakmış oldu.
Vidinlioğlu; kararı, sonraki başkana bıraktı
Kastamonu Belediye Meclisi’nin Şubat ayı olağan toplantısı Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu başkanlığında gerçekleştirildi.
Sürücüleri üzecek zam!
Kastamonu’da Trafik ışıklarında ve trafik ışığı olmayan bölgelerde birçok yaya geçidi olmasına rağmen, çoğu zaman vatandaşların geçmesini kolaylaştırmıyor. Sürücüleri üzecek zam haberi geldi.
Kastamonu'da trafik sigortası kaç lira?
Zorunlu trafik sigortasında yapılan son değişiklikten sonra yeni dönem ücretleri merak ediliyordu. Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi, 1 Ocak’tan itibaren geçerli tavan tarifelerin bulunduğu güncel tabloyu yayınladı. Buna göre; yeni sigorta bedellerinde aralık ayına göre yüzde 10 artış yapıldı.
Kastamonu'da simide sağlam zam!
Temmuz 2023’te zamdan nasibini olan simit fiyatlarına; Kastamonu’da bir zam daha geldi…
Milletvekili Ekmekci, TBMM'de konuştu: 'Ellerinizi çekin'
AK Parti Kastamonu Milletvekili Fatma Serap Ekmekci, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın 2024 yılı bütçesinin görüşüldüğü toplantıda AK Partı grubu adına söz verdi. Toplantıda konuşmasının ardından bir önceki konuşmaya cevap veren AK Partili Ekmekci ve CHP Grubu arasında da tansiyon yükseldi.
Dağdaki kanlıca mantarının kilosu, rafta 2000 TL!
Kastamonu’da pazarlarda kilogram fiyatı 150-200 TL arasında değişen Kanlıca Mantarı; kurutulmuş ve paketlenmiş bir şekilde; 35 gramı 70 TL’den satışa sunuluyor. Bartın, Karabük, Bolu, Zonguldak gibi illerde de yoğun şekilde yetişen mantar, Ankara'da bir markette kilogram fiyatı 2000 TL'den satışa sunuldu.
Doğalgaz faturasına Kastamonu tarifesi!
Yapılan çalışmaya göre, kış mevsimini daha sert geçtiği illerdeki fiyatlandırma ile, kışı hafif geçiren iller arasında büyük farklar bulunuyor.
Kastamonu Belediyesi'nin 2024 bütçesi dudak uçuklattı!
Son yıllarda durdurulamayan enflasyon, Kastamonu Belediyesi’nin bütçesine de yansıdı.
Kastamonu'da SGK nerede? SGK'ya nasıl gidilir?
Kastamonu'da SGK nerede? Kastamonu SGK'ya nasıl gidilir? işte cevapları
Kastamonu’da Açıksöz Gazetesi nerede? nasıl gidilir?
Kastamonu'da yer alan, Kastamonu gündemini, Kastamonu Haberleri ve Kastamonu'da meydana gelen gelişmelerle halkın sesini duyuran, Açıksöz Gazetesi nerede? Açıksöz Gazetesi'ne nasıl gidilir? işte cevapları
Kefeli, Tosya OSB'deki sorunlara dikkat çekti
CHP Tosya İlçe Başkanı Tuğçe Kefeli, Tosya Organize Sanayi Bölgesi'ndeki alt yapı ve üst yapıdaki eksiklik ve sorunlara dikkat çekti. Kefeli açıklamasında, yakın zaman önce yaşanan yangın afetini hatırlatarak, öncelikli olarak itfaiye birimi ve yangın vanası ile yangın havuzu oluşturulması gerektiğini dile getirdi.
Torosların Meşhur Kekik Balı
Torosların meşhur kekik balı, kendine has kokusu ve özel bileşenleriyle öne çıkıyor. Sofraların vazgeçilmezi olan bu değerli balın üretim serüveni, işçi arıların kekik nektarlarından aldığı özlerin toplanmasıyla başlıyor. Anadolu'da doğallığı ve zengin bitki florasıyla adını duyurmuş olan Toros Dağları, bu doğal kekik balının üretiminin özel adresidir. Dolayısıyla doğal kekik balı ürünleri, burada üretilerek lezzet tutkunlarının beğenisine sunuluyor.
Trafik sigortasına yeni düzenleme geliyor
Trafik sigortasında poliçe kesilememesi yönündeki tartışmalara çözüm olması amacıyla SEDDK tarafından “Trafik Teklif Platformu” için ilk adım atılarak yönetmelikle ilgili süreç resmen başlatıldı.
Elektriğe dev zam iddiası!..
1 Ekimden geçerli olmak üzere elektriğe yüzde 20 ila 30 arasında zam geleceği iddia ediliyor.
Yarından itibaren 'zamlı' biniyoruz
Kastamonu Halk Otobüslerine yapılan yeni ücret zammıyla birlikte sivil 14 liraya, öğrenci de 9 liraya yükseltilmişti. Zammın ilk yapıldığı anda büyük tepki toplayan yeni tarife ise yarından itibaren başlayacak.
"Eğitim politikalarında ipin ucu kaçtı!"
İYİ Parti Kastamonu İl Başkanı Faruk Ataşalar, 2023-2024 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte Milli Eğitim İl Müdürlüğü önünde basın açıklaması gerçekleştirdi. Eğitimde yaşanan sorunları dile getiren İYİ Parti Kastamonu İl Başkanı Faruk Ataşalar; "Eğitim politikalarında da ipin ucunun kaçırıldığına, toplumsal değerlerimizin özümsenmesiyle ilgili hassasiyetlerin eğitimde de terk edildiğine üzülerek tanık oluyoruz. Yeni kuşaklar, Atatürkçü, laik, çağdaş ve bilimin ışığında yetiştirilmesi hedefinden hızla uzaklaşmakta olduğumuzun, bir garip ideolojik hedefler doğrultusunda şekillendirilmek istendiğinin farkındayız" dedi. Ataşalar, İktidara öğrencilere sözü verilen ücretsiz yemek konusunu hatırlattı.
"Kastamonu'da çok güzel başarılara imza atacağımızı düşünüyoruz "
Okullarda yeni eğitim-öğretim yılı başladı. 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı açılışı ve İlköğretim haftası kutlama programı kapsamında Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş tarafından çelenk sunumu gerçekleştirildi.