Tintin, apar topar Kastamonu’yu terk etti!;

Tintin, apar topar Kastamonu’yu terk etti!

Yaklaşık 2 yıl önce Kastamonu’da başlatılan elektrikli ulaşım araçları uygulaması Tintin’in scooterları son dönemde kullanmak isteyenler tarafından bulunamıyor....

2022 yılında Kastamonu’da hayata geçirilerek indirilen ‘Tintin’ uygulamasıyla kiralanabilen elektrikli scooter, bisiklet ve motosiklet firmalarının tercih ettiği akımlardan biri haline geldi. Kastamonu’ya ilk ve son olarak gelen marka 2022 yılında hizmete başlayan ‘Tintin’ olmuştu. İlk zamanlarda gençlerin ilgi odağı olan scooter uygulaması, bir süre sonra ortadan kayboldu.

TİNTİN APAR TOPAR GİTTİ Mİ?

Son zamanlarda ise uygulamaya ilişkin bir tek kalıntının olmaması ile birlikte ‘Scooter araçlara ne oldu?’ sorusu akıllara geldi.

Tintin uygulamasının Bolu şubesi arandığında ise ‘Bu numara kullanılmamaktadır’ anonsu ile karşı karşıya kalınarak yetkililere ulaşılmamakta. Uygulama yetkilileri, Kastamonu’dan ayrıldığı için veya kapattığına dair açıklama yapmadı.

Tintin’in, milyonlarca kullanıcısının bulunduğu Google Play üzerinde yayımladığı uygulama incelendiğinde ise kullanıcıların, fiyat tarifesi ve şarjlarından ötürü şikayet ettiği görülüyor.

Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum