Arama
Arama Sonuçları
İşsizlik oranları belli oldu! Mart ayında işsizlik…
Türkiye'de işsizlik oranı, martta bir önceki aya göre 0,1 puan azalarak yüzde 8,6 oldu. Bu dönemde işsiz sayısı 3 milyon 57 bin kişi olarak kayıtlara geçti. İşte konuya  ilişkin detaylar haberin devamında…
Fenerbahçe kararını verdi!.. Ligden çekilecek mi?
Trabzonspor ile oynanan Süper Lig maçında yaşanan olayların ardından olağanüstü genel kurula gitme kararı alan Fenerbahçe, "Futbol A takımının Süper Lig'den çekilmesi dahil alınacak aksiyonların değerlendirilmesi." gündemiyle toplandı.
Erdoğan'dan seçim yorumu: 'Uyarı'
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Milletin iradesi sandıkta tecelli eder. Millet sözünü sandık yoluyla söyler. Millet uyarsını sandık aracılığıyla ifade eder. Yerel seçimlerde umduğumuz neticeye ulaşamadık. Özeleştirimizi cesaretle yapacağız. Milletin takdirini sorgulamayacağız" dedi.
“Tahsin Babaş soymuş Yüksel Aydın göz yummuş”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) PM Üyesi Hikmet Erbilgin, Beyçelebi Mahallesi’nde düzenlenen mahalle buluşmasında hem Tahsin Babaş, hem de Yüksel Aydın’la ilgili sert açıklamalarda bulundu.
Çocuklar geleneksel Ramazan şenlikleriyle buluşturuyor
Samsun’un Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Şehr-i Canik Ramazan Serüveni ile çocuklarımızın Ramazan sevincine ortak oluyor, onları geleneksel Ramazan şenlikleriyle buluşturuyoruz” dedi.
YSK'dan seçmen kaydı sorgulama uyarısı!
Yüksek Seçim Kurulu (YSK), 31 Mart'ta gerçekleştirilecek yerel seçimlerde oy kullanacakların seçmen kaydı sorgulamalarını nasıl ve nereden yapacakları konusunda bir duyuru yayınladı.
İşte Kastamonu CHP’de tam liste
31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala partilerin belediye başkanı, belediye meclisi ve İl Genel Meclisi aday listelerini vermesi için Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından açıklanan seçim takvimi 20 Şubat itibariyle sona erdi. Adaylığı için başvuru yapılan siyasi parti ve bağımsız adaylara ilişkin kesin listeler, 3 Mart Pazar günü (bugün) il ve ilçe seçim kurullarınca ilan edildi.
Kastamonu’da sadece 3 çift!.. 4 yılda bir…
İnsanların hayatında çok özel, unutulmayacak ve ömür boyu kutlanacak günler vardır. Doğum günleri, evlilik yıldönümleri, hatta tanışma yıldönümü gibi
İşte AK Parti'nin meclis adayları
Kastamonu’da MHP ve İYİ Parti’nin ardından AK Parti’de de meclis üyesi adayları kesinleşti. İl Seçim Kurulu’na verilen AK Parti listesinde yer alan sürpriz isimler dikkat çekti.
İhsangazi'de 'seçim güvenliği' konuşuldu
İhsangazi Kaymakamı Neslihan Sönmezoğlu başkanlığında, Ocak ayı muhtarlar toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda ayrıca 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde seçim güvenliği ile ilgili seminer de verildi.
Asgari ücrette o rakam kesin!.. Üzerini Erdoğan tamamlayacak
Milyonlarca işçi ve işveren yeni asgari ücret zammı için heyecanla bekleyişini sürdürürken Ankara’dan son dakika asgari ücret kulis bilgisi geldi.
Küre'ye talip var!
AK Parti Küre İlçe Başkanı Şaban Turan, Küre Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı başvurusunda bulundu. Turan açıklamasında; "İlçemizde Belediye Başkanlığı görevine talip olduğumuzu belirterek İlçe Başkanlığı görevimizden müsaade istedik. Bölmeden, bölünmeden, birlik ve beraberlik içerisinde bir ekip çalışması ile ilçemizin, vatandaşlarımızın hizmetine sunmayı hedeflediğimiz projelerimizi uygulamak ve ilçe olarak meyvesini almak gayesindeyiz" ded
Memur ve emekli zammında tablo netleşti
Memur maaşları Ocak zammı ile artacak. Enflasyon farkı ve toplu sözleşme dair memur zammı beklentiler doğrultusunda şimdiden yüzde 52’yi aştı. SSK ve Bağ-Kur emekli maaşı zammı ise memur emeklileri ile aynı oranda artacak.
100’ncü yıla dolu dolu kutlama
Kastamonu Kent Müzesi ve Mimar Vedat Tek Kültür ve Sanat Merkezi; Cumhuriyetin 100'ncü yılında düzenleyeceği anlamlı etkinliklerle Kastamonu'ya damga vuracak.
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ HİZMETİ ALINACAKTIR
KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ- 15. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ
ETÜD PROJE HİZMETİ ALINACAKTIR
BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ-23. BÖLGE KASTAMONU
BİNA İNŞAATI YAPTIRILACAKTIR
TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI
ETÜD PROJE HİZMETİ ALINACAKTIR
BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ-23. BÖLGE KASTAMONU
ARAÇ KİRALAMA HİZMETİ ALINACAKTIR
KASTAMONU İL ÖZEL İDARESİ DESTEK HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ
ORMAN EMVALİ İSTİFLEME İŞİ (27000)
DADAY ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ
40 TON FINDIK KÖMÜRÜ ALIMI
KASTAMONU ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ
Ara tatiller kalkıyor mu? Bakan açıkladı!
AK Parti TBMM Grup Toplantısı öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, ara tatilin kaldırılmasına ilişkin olarak son dakika açıklamasında bulundu. Bakan Tekin'in açıklamasından sonra gözler ara tatilin kaldırılıp kaldırılmayacağına çevrildi. İşte 2023 ara tatilde son duruma ilişkin merak edilenler...
BAKIM VE ONARIM HİZMETİ ALINACAKTIR
KASTAMONU İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ
KAPALI SİSTEM SULAMA SUYU TESİSİ YAPIM İŞİ
KASTAMONU İL ÖZEL İDARESİ SU VE KANAL HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ
SOLAR İÇME SUYU TESİSİ YAPIM İŞİ
KASTAMONU İL ÖZEL İDARESİ SU VE KANAL HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ