Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu'nun komşusunda 'Süper Lig' hazırlığı
Adanaspor karşısında alınan 2-0’lık galibiyetten sonra soyunma odasında teknik heyet ve futbolculara hitaben konuşan Ahlatcı Çorum FK Başkanı Oğuzhan Yalçın, “Birinci hedefimiz üçüncülük, sonu Süper Lig. Biz çıkacağız, tarih yazacağız hep beraber” ifadelerini kullandı.
Fırtınaya, Gazi Stadı da dayanamadı!
Kastamonu Gazi Stadı'nı çevreleyen kırmızı siyah kaplanan teller şiddetli fırtınaya dayanamayarak yıkıldı.
Köpeğin Tümör Nedeniyle Kulağı Ampute Edildi
Zonguldak’ta bir köpeğin kulağı tümör nedeniyle ampute edildi.
KSK, geri mi dönüyor?
TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele veren GMG Kastamonuspor, 27’nci haftada yeni Teknik Direktör Fırat Gül ile ilk maçını Menemen FK ile Gazi Stadı’nda tamamlayarak, 1-0 galip ayrılmıştı. Bugün ise KSK, deplasmanda seyircisiz maçına çıkacak.
Yüksel Aydın'ın, Babaş ve Baltacı dosyası!
MHP Kastamonu Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın, canlı yayına 2 dosya ile geldi. Aydın, bir dosyanın AK Parti Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş'ın, diğer dosyanın da CHP Belediye Başkan Adayı Hasan Baltacı'nın olduğunu söyledi
Başkan Aygün: “Hakem hatalarını söylediğim için TFF Başkanı beni engellemiş”
GMG Kastamonuspor Kulüp Başkanı Cengiz Aygün, hakem hatalarını kendilerine ilettiğim için TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin kendisini engellediğini belirterek, dertlerinin Kastamonuspor’u şampiyon yapmaları olmadığını aksine futbolda her türlü çirkinliklerin olmamasını istediklerini kaydetti.
Kastamonu’da keçi alarmı!
Kastamonu’nun merkez ilçesi Sinanbey civarında, sahibinin henüz haber alamadığı siyah bir keçi kayıplara karıştı. Nuri Satıcı isimli vatandaş keçisini kayıp etmesi üzerine, durumu emniyet ekiplerine bildirdi.
Kastamonu Asena Biriminden manevi ziyaret!
Kastamonu Ülkü Ocakları Asena Birimi tarafından Kastamonu'da manevi yerler ziyaret edildi. Ziyaretlerde Pençe Kilit Harekatı'nda şehit düşen 9 askerimize dua edilerek ruhlarına Kuran-ı Kerim okundu.
GMG Kastamonuspor noktayı koydu!
TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden GMG Kastamonuspor, sezonun ilk yarısının son müsabakasında Gazi Stadı’nda Arnavutköy Belediyespor’u ağırladı. Maçın henüz 9’uncu dakikasında ilk gol İsmail Güven’in ayağından ilk golü bulan KSK, Okan Eken ve Yusuf Türk’ün golleriyle rakibini 3-1 mağlup ederek ilk yarıyı en yakın rakibinin tam 7 puan üstünde tamamladı. Gazi Stadı'nda oynanan karşılaşmada rahat bir galibiyetle 3 puanı alan temsilcimiz, puanını 43'e yükseltti.
GMG Kastamonuspor; affetmiyor!
TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden GMG Kastamonuspor, grubun en iddialı takımlarından Isparta 32 Spor’u deplasmanda mağlup ederek; ilk devreye lider girmeyi garantiledi. İlyas Kubilay Yavuz'un yıldızlaştığı mücadeleyi üst üste attığı gollerle elde eden temsilcimiz, puanını 40'a yükseltti. Karşılaşmada goller; İlyas Kubilay Yavuz, Yusuf Türk ve Mustafa Çaylı'nın ayağından geldi.
Türk Hava Yolları'ndan GMG Kastamonuspor anonsu
TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden GMG Kastamonuspor, Türk Hava Yolları tarafından uçuş öncesinde tatlı bir sürprizle karşılandı.
Emlakçı cinayetinde 3 tutuklama!
Kastamonu'da iş yerini kurşunlayarak bir kişinin ölümüne sebebiyet veren 3 şüpheli, çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı.  
GMG Kastamonuspor, ‘Google’ı salladı!
Dün oynanan ve GMG Kastamonuspor’un 3-2 üstünlüğüyle sona eren Karaman FK mücadelesi sonrasında; Türkiye’nin en çok kullanılan arama motoru Google da nasibini aldı.
Kastamonuspor'u yenmek kolay mı öyle?
Rakiplerinin puan kaybettiği haftanın kazananı Kastamonuspor oldu. GMG Kastamonuspor, 2-0 geriye düştüğü karşılamayı 3-2 kazanarak muhteşem bir geri dönüş yaparak, Amedspor ve Iğdır FK'yla arasındaki puan farkını dörde çıkardı.
Kastamonuspor, Diyarbakır'dan sadece 3 puan almadı!
TFF 2.lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden ve geçtiğimiz gün deplasmanda Amedspor’u mağlup ederek Liderlik koltuğuna oturan GMG Kastamonuspor; Diyarbakır temsilcisinden sadece üç puan almadı…
GMG Kastamonuspor kazandı! Hesaplar karıştı...
GMG Kastamonuspor, aldığı kritik galibiyetle grubunda zirve hesapları yapan rakiplerinin hesaplarını karıştırdı.
Kastamonuspor, MKAL öğrencileriyle buluştu
GMG Kastamonuspor’da “Öğrencilerimizle Buluşuyoruz” etkinlikleri Mustafa Kaya Anadolu Lisesi ile devam etti. Öğrencilerin coşkusu büyük moral oldu.
İstanbul'dan puanla dönüyoruz
TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden GMG Kastamonuspor, deplasmandan Sarıyer SK'yla karşılaştı.
Borsa’dan KSK’ya ‘kombine’ desteği
GMG Kastamonuspor’un 2023-2024 futbol sezonu kombine bilet satışları bütün hızıyla devam ediyor.
‘Bu başarı bir tesadüf değil’
GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Levent Eriş, muhteşem gidişatı değerlendirdi
KSK taraftarının ‘gişe’ isyanı! Acil çözüm şart
Taraftar, gişelerdeki uzun kuyruklara bir an önce çözüm bulunmasını istedi.