KSK, geri mi dönüyor?;

KSK, geri mi dönüyor?

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele veren GMG Kastamonuspor, 27’nci haftada yeni Teknik Direktör Fırat Gül ile ilk maçını Menemen FK ile Gazi Stadı’nda tamamlayarak, 1-0 galip ayrılmıştı. Bugün ise KSK, deplasmanda seyircisiz maçına çıkacak....

Oynadığı 25 maçtan 15 galibiyet 7 beraberlik ve 3 mağlubiyet alan Menemen FK’yla Gazi’de karşılaşan GMG Kastamonuspor, yeni Teknik Direktör Fırat Gül ile 3 puanı kaparak beraberlik serisini galibiyetle sonlandırdı.

Oynadığı 26 maçtan 5 galibiyet 6 beraberlik 15 mağlubiyet alan, PFDK’dan seyircisiz oynama cezası yiyen ve yenilgiye doymayan Denizlispor; bugün evinde şampiyonluk koşusuna çıkan GMG Kastamonuspor’u ağırlayacak.

28’nci hafta karşılaşmasında GMG Kastamonuspor – Denizlispor maçı Denizli Atatürk Stadı’nda oynanacak. GMG Kastamonuspor için puan fırsatı olacak karşılaşma 14:00’de başlayacak.

52 puanla lideri kovalayan ikinci sıradaki Amedspor ise, 38 puanlı Karaman FK’yla karşılaşacak. Amedspor karşılaşmada, galip ayrılamazsa KSK’nın önünü açarak sırasını Kırmızı- Siyahlılara teslim edecek.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum