GMG Kastamonuspor noktayı koydu!;

GMG Kastamonuspor noktayı koydu!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden GMG Kastamonuspor, sezonun ilk yarısının son müsabakasında Gazi Stadı’nda Arnavutköy Belediyespor’u ağırladı. Maçın henüz 9’uncu dakikasında ilk gol İsmail Güven’in ayağından ilk golü bulan KSK, Okan Eken ve Yusuf Türk’ün golleriyle rakibini 3-1 mağlup ederek ilk yarıyı en yakın rakibinin tam 7 puan üstünde tamamladı. Gazi Stadı'nda oynanan karşılaşmada rahat bir galibiyetle 3 puanı alan temsilcimiz, puanını 43'e yükseltti....

Mücadelenin 9'ncu dakikasında İsmail Güven'in ceza sahası dışından vurduğu şutla GMG Kastamonuspor 1-0 öne geçti.

Arnavutköy Belediyespor da mücadelenin 43'ncü Sirac Susancak'la golü buldu ve skoru 1-1 yaptı.
Maçın ikinci yarısına hızlı başlayan GMG Kastamonuspor, 48'inci dakikada bir gol daha buldu ve skoru 2-1 yaptı.
68'nci dakikada İlyas Kubilay Yavuz'un pasında boş kaleye rahat bir vuruş yapan Yusuf Türk, farkı 2'ye çıkardı ve skor 3-1 oldu.

‘EN GOLCÜ’ KSK, EN YAKIN RAKİBİNE 7 PUAN FARK ATTI
Sezonun ilk yarısının bitmesine 1 hafta kala devreyi lider bitirmeyi garantileyen kırmızı-siyahlılar, Arnavutköy Belediyespor karşısında aldığı net galibiyet ile ikinci yarıya 43 puanla ve en yakın rakibi 36 puanlı Iğdır FK ve Amed Sportif’e 7 puan fark atarak başlamanın rahatlığını yaşayacak.
Sezonun ilk yarısında attığı 35 golle grubun en golcü takımı olan GMG Kastamonuspor, 14 Ocak 2023 tarihinde ikinci yarının ilk maçında yine Gazi Stadı’nda grubun 12’inci sırasındaki Etimesgut Belediyespor’u ağırlayacak.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum