Arama
Arama Sonuçları
“Zamana karşı yarışıyoruz”
İl Koordinasyon Kurulu 3’üncü Dönem 4’üncü Toplantısı dün Vali Avni Çakır başkanlığında Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Kurum Müdürleri Kastamonu ilinde yapılan projeler ve çalışamlar hakkında detaylı bilgilendirmelerde bulundu. Vali Avni Çakı rburada yaptığı konuşmasında; “Sonuç odaklı çalışmaya gayret ediyoruz. Zaten böyle çalışmazsak, teferruatta, mevzuatta boğuluruz. O yüzden hem zamana karşı yarışıyoruz, hem de işlerimizi en uygun kalitede, en uygun maliyette yapma gayreti içerisindeyiz. Bu doğrultuda karşılıklı işbirliğimiz çok önemli” ifadelerine yer verdi.
Tapu, mahallelerde çalışmalara başladı
Kastamonu Tapu ve Kadastro Bölge Müdürü Yücel Serdar, kadastro haritalarının sayısallaştırılması çalışmalarının mahalle mahalle yapılacağını kaydetti. Serdar, bu süreç içerisinde çalışması tamamlanan mahallelerin önce 15 günlük bilgilendirme askı ilanına alınacağını, bu ilan süresi içerisindeki itirazların da Kastamonu Kadastro Müdürlüğüne yapılabileceğini söyledi.
Kadastroda sayısallaştırma çalışmaları 2022’de tamamlanacak
Tapu ve Kadastro 19. Bölge Müdürü Yücel Serdar, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün Türkiye’nin bütün kadastro çalışmalarını tamamladığını belirterek, sayısallaştırma çalışmalarının 2022 yılının sonuna kadar tamamlanacağını söyledi.
İGM'de bütçe mesaisi
Kastamonu İl Genel Meclisi Kasım ayı bütçe toplantılarına devam ediyor. Güray Parçal Başkanlığı’nda gerçekleştirilen Kasım ayı olağan toplantılarının 13’ncü birleşiminde 2 gündem maddesi görüşüldü.