Arama
Arama Sonuçları
'Arçelik' tarih oluyor
69 yıl önce kurulan Arçelik AŞ'den kurumsal markasında değişim gidiyor. Şirket kurumsal marka olarak Beko'yu kullanacak. Şirket değişiklik KAP'a bildirdi.
Azdavay'da ormancılar eğitimde...
Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü Azdavay Orman İşletme Müdürlüğü'nde barkod uygulaması, boylama, mesaha, standardizasyon ve dikili satış konularında eğitim düzenlendi.
Boris Volfman: “Nohut İhracatında Toparlanma Devam Ediyor”
Pandemi öncesinde yüksek ihracat getirisine sahip nohutta son birkaç yıldır yaşanan düşüş tersine dönmeye başladı. Dünyanın en büyük nohut üreticilerinden biri olan Türkiye 2022 yılında dünyanın çeşitli ülkelerine 60 milyon dolarlık nohut ihracatı gerçekleştirirken bu rakam 2023 sonu itibariyle 86 milyon dolara yükselerek ciddi mi artış gösterdi.
Kastamonulu firma, 15 bin kişiyi doyuruyor
2000 yılında İstanbul'da 4 kardeş tarafından kurulan Tarhana Yemek, 250 çalışanıyla günlük 15 bin kişiye sıcak yemek hizmeti sunuyor.
Kastamonu’ya turist yağacak
Kastamonu, son zamanlarda turizm açısından önemli bir nokta haline gelerek hem yerli hem de yabancı turistleri ağırlamaya devam ediyor. 2023 yılında atılan girişimci adımlar sayesinde potansiyelini artıran bu şehir, tarihi ve doğal güzellikleriyle dikkat çekiyor.
İş dünyasının büyük buluşması KASTEXPO başlıyor
Kastamonu iş dünyasının buluşma arenası olacak KASTEXPO (Kastamonu Sanayi ve İş Dünyası Fuarı), 13-16 Aralık tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi 3. salonda inşaat, yapı ve daha birçok sektör paydaşını bir araya getirecek
İş dünyasının büyük buluşması KASTEXPO başlıyor
Kastamonu iş dünyasının buluşma arenası olacak KASTEXPO (Kastamonu Sanayi ve İş Dünyası Fuarı), 13-16 Aralık tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi 3. salonda inşaat, yapı ve daha birçok sektör paydaşını bir araya getirecek
Kastamonu ihracatına ‘bakır’ dopingi!..
Acacia Maden, 5 yılda yurtdışına 750 milyon dolarlık bakır madeni ihracatı yaptı 
Kastamonu el sanatları, Başkent’te sergilendi
“Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılında 1000 yıllık hafıza” El sanatları sergisi Ankara’da bir alışveriş merkezinde gerçekleştirildi.  
Gelecek Partisi’nden ‘pancar’ önergesi
Gelecek Partisi Taşköprü İlçe Teşkilatının konuyu ilettiği İstanbul Milletvekili Şahin, sorunu Meclis’e taşıyor
Yılın Ahisi Kastamonulu Ferhat ustaya, plaket töreni
Kastamonu Ağaç İşleri İmal ve Satıcıları Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığınca Yönetim ve Denetim Kurulu adına Cem Sultan Bedestanı Restaurant Salonu’nda ilimizden seçilen Yılın Ahisine Plaket töreni ve Odanın çalışmaları ile ilgili toplantı düzenlendi.
Kesilen ağaçlar denetlendi
Kastamonu orman Bölge Müdürlüğü İşletme Pazarlama Şube Müdürü ve ekip arkadaşlarıyla Tosya Orman İşletme Müdürlüğü Çiçekli Orman İşletme Şefliğinde yapılan denetimde Silvikültürel müdahale neticesinde kesilen ağaçların üretimi ile ilgili iş ve işlemler kontrol edildi.
Mossad itirafçısı her şeyi tek tek anlattı!
Tutuklanan dedektif Selçuk Küçükkaya itirafçı oldu. FETÖ'cü Serkan Özdemirci ile başlayan gizli Mossad trafiğinin tüm detaylarına ulaşıldı.
Dünyanın astronotu geliyor!
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Uzay Kaşifleri Derneği'nin etkinliğine 70'ten fazla dünyaca ünlü astronotun katılacağını açıkladı.
Tabiat Turizmi Çalıştayı start verdi: 3 gün sürecek...
Kastamonu Üniversitesi’nde “Batı Karadeniz Tabiat Turizmi Uygulama Eylem Planı Çalıştayı” devam ediyor.
Kastamonu AKED, 2 projeyle geliyor
AKED'in (Akademi Kültür Eğitim Derneği), bu yıl da biri yetişkin eğitimi alanında diğeri ise spor alanında iki Erasmus projesi kabul edildi.
Kadın kooperatiflerinin desteklenmesinde güçlü iş birliği
Kadın kooperatiflerinin güçlendirilmesi, sürdürülebilirliklerinin sağlanması, kurumsal kapasitelerinin geliştirilmesi ve görünürlüklerinin arttırılması hedefiyle yürütülen “Kadın Kooperatiflerinin Güçlendirilmesi İşbirliği Protokolü” yenilenerek 5 yıl daha uzatılacak.
İş İnsanı Meftun Kutlu, Kastamonu Belediye Başkanlığına aday!
2024 yılında yapılacak olan yerel seçimlere az bir zaman kala aday adayları belli olmaya başladı. Kastamonu'da da yerel seçim heyecanı yaşanırken İş İnsanı Meftun Kutlu, Kastamonu Bağımsız Belediye Başkan adaylığını açıkladı.
Kastamonu’da kadınlar bu projelerle gelirlerini arttıracak
Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde Kaymakamlık önceliğinde hazırlanan “Serada Üreten Kadınlar” projesiyle ilçede ikamet eden kadınlar, topraksız modern üretim yaparak gelirlerini arttıracak.
Filenin Sultanları, adım adım Avrupa şampiyonluğuna…
A Milli Kadın Voleybol Takımımız, 2023 CEV Avrupa Voleybol Şampiyonası’nda çeyrek final maçında Polonya’yı 3-0 mağlup ederek adını yarı finale yazdırdı.
TMO, bu yılki fındık alımlarına başladı
Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO), kabuklu fındık alımları bugün itibari ile başladı.
En yaşanabilir şehirler açıklandı: listede Kastamonu yok
ABD merkezli ekonomi dergisi Forbes, Türkiye'nin en yaşanabilir şehirleri listesini yayınladı. Yaşanabilir kentler araştırmasında şehirleri yaşanabilirlik, yenilikçilik, hizmetlere erişilebilirlik, üretim potansiyeli, ticaret becerisi verilerine göre sıralayan derginin elde ettiği sonuç ise ortaya şaşırtıcı bir sonuç çıkardı. Açıklanan listeye göre, Kastamonu listede bulunamadı
WhatsApp aramalarına dikkat! Paranızdan olmayın
Son zamanlarda birçok WhatsApp kullanıcısının karşılaştığı farklı ülke numaralarından gelen aramalara ilişkin açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Burhan Pektaş, bu aramaların çeşitli dolandırıcılık ve kötü niyetli faaliyetlerle ilişkilendirildiği konusunda somut deliller bulunduğunu söyledi.
Rekabet Kurulu’ndan 2 şirkete soruşturma kararı
Rekabet Kurulu, Hızlı tüketim malları sektöründe üretici olarak faaliyet gösteren Namet Gıda Sanayi ve Erbak Uludağ Pazarlama hakkında soruşturma açılmasına karar verdi.