Arama
Arama Sonuçları
Hafta sonuna dikkat!.. Meteoroloji uyardı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, genellikle mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının hafta sonundan itibaren batı kesimlerde yağış ile birlikte azalacağının tahmin edildiğini açıkladı.
Kastamonu VHO’dan ‘kurban’ uyarıları
Kastamonu Veteriner Hekimler Odası (VHO) Başkanı Hacı İbrahim Maşalacı, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi vatandaşlara kurbanlık konusunda dikkat edilecek konular hakkında uyarılarda bulundu.
Kastamonu’da gittikçe artıyor!
Kastamonu’da bugün Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün tahminlerine göre en düşük sıcaklık 15, en yüksek sıcaklık ise 33 derece olacak. Kastamonu’nun güney  çevrelerinde kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağış etkili olabileceği tahmin ediliyor.
Meteoroloji’den Kastamonu’ya uyarı!
Meteoroloji’den Kastamonu’ya uyarı!
Kastamonu’ya şiddetli geliyor!
Mayıs ayını yarıladığımız bu günlerde vatandaşlar tarafından, havalar ne zaman ısınacak sorusu merak ediliyor.
Meteoroloji'den 4 gün uyarısı! Kastamonu'da hava nasıl?
Meteoroloji'den 34 il için son dakika uyarısı! Bu 4 güne dikkat: Sağanak yağmur etkili olacak
Hepsi birden!.. Kastamonu’ya ‘sarı kod’ uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Batı Karadeniz, İç Anadolu, Orta ve Doğu Akdeniz ile Güneydoğu Anadolu'nun batısında beklenen yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak nedeniyle aralarında Kastamonu’nun da olduğu 28 il için sarı kodlu uyarıda bulundu.
Kastamonu’ya ‘çok kuvvetli’ uyarı!
Meteoroloji Kastamonu ve çevresi için kuvvetli yağış uyarısı yaptı.
Civelek; 'Verdiğimiz emeklerin uzun yıllar meyvesi yenecek...'
Azdavay Belediyesi tarafından duyurusu yapılan 1 tır doğal gaz borusunun ilçeye getirilmesinin ardından önceki dönem Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek açıklamalarda bulundu.
Kastamonu’da ayı kabusu tekrar başladı!.. Köylü çaresiz
Son yıllarda sayıları giderek artan ve köylü üreticinin korkulu rüyası haline gelen ayılar bu yıl mesaiye erken başladı.
Fırtına Kastamonu'yu yıkıp geçti
Kastamonu'da kuvvetli rüzgar nedeniyle binaların çatısı uçtu, ağaçlar devrildi. Fırtına nedeniyle 6 kişi yaralandı
DSİ, 21 yılda Kastamonu’ya hizmet yağdırdı
Kastamonu’da son 21 yılda yapılan yatırımlara dikkat çeken Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Mehmet Akif Balta; “21 yılda Kastamonu’ya 20 milyar 913 milyon TL değerinde 121 tesis inşa ettik. Kastamonulular için üretmeye devam edeceğiz” dedi.
Kastamonu’da Perşembe ve Cumartesiye dikkat!
Yurdun batı kesimlerinin çok bulutlu, Marmara’nın batısı ve Ege’nin kıyı kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Kastamonu’da ise Perşembe ve Cumartesiye dikkat. Yağış bekleniyor.
Kastamonu’da sakın kışlıkları kaldırayım demeyin!
21 Mart 2024 tarihinde baharın gelişi olan ilkbahar ekinoksu döneminde Kastamonu ve Ankara’da kar yağışı etkili oldu. Hafta sonu yaklaşırken dört bir yanı ormanlarla kaplı gece ve akşam saatlerinde soğuk havanın etkili olduğu Kastamonu’da bizi nasıl bir hava bekliyor? İşte detaylar…
Kastamonu Teknokent’in Olağan Genel Kurul toplantısı gerçekleştirildi
Kastamonu Teknokent’in 2023 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı, Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal’ın başkanlığında gerçekleştirildi.
Kastamonu'ya sağanak yağış mı geliyor? Meteoroloji'den yeni açıklama!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden şaşırtıcı açıklama geldi. Yapılan açıklamada Kastamonu'da yağış beklendiği ifade edildi.
İYİ Parti kesin listesini açıkladı!
İYİ Parti Kastamonu İl Başkanlığı tarafından kesinleşen liste yayınlandı.
Kastamonu’nun parası çöpe gitti!
Daha 1,5 yıl önce 28 milyon liraya yapılan dere kenarındaki duvarları kırdılar
İşte kayak merkezlerinde en fazla kar kalınlığı!
Kayak merkezleri arasında en fazla kar kalınlığı, 172 santimetreyle Hakkari'de kaydedildi.
Meteoroloji uyardı!.. ÇAMUR YAĞACAK
Türkiye, hafta sonuna doğu, orta ve güney kesimlerinde soğuk ve yağışlı havanın etkisini hissederken, 9 Şubat’tan itibaren 2 gün boyunca Suriye'den girecek yoğun toz taşınımı da hayatı zorlaştıracak.
Meteoroloji Kastamonu için yağış uyarısı verdi!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü 5 Şubat hava durumu raporunu paylaştı.
Dikkat! Kastamonu'ya 'kar' ve 'don' alarmı!
Kastamonu Valiliği, Kastamonu'ya uyarıda bulundu. Valilikten yapılan açıklamada bugün ve yarın akşam saatlerinden sonra havanın kar yağışlı olacağı belirtilerek, kar yağışının yaşanacağı ve don olayının beklendiği belirtildi.
Kastamonu'da 11 ilçeyi kapsayan müthiş turizm atağı!
Kastamonu Güney Karadeniz Jeoparkı (JEOKAR) Çalışmaları ile ilgili toplantı Kastamonu Valisi Meftun Dallı başkanlığında gerçekleştirildi. JEOKAR çalışmalarında vites yükselten Kastamonu, 2024'ün son çeyreğinde de Ulusal Jeopark Ağı’na dahil olma başvurusunu UNESCO Türkiye Milli Komisyonuna sunmayı hedefliyor. Vali Dallı değerlendirmesinde; "Artık bazı idari kararlar alarak da vites yükseltmenin, bu alandaki çalışmaları sonuçlandıracak adımları atmanın tam zamanı" dedi.
Kastamonu'da kar yağışı sekteye uğrayacak!
Kastamonu 3 gündür etkili olan kar yağışlarına ara veriyor. Kastamonu'da bu hafta Cuma gününe kadar kar yağışı beklenmiyor.
Kastamonu, Bolu, Sinop, Zonguldak dikkat!
Kastamonu, Bolu, Sinop, Zonguldak! Mecbur kalmadıkça bugün evden çıkmayın. Dondurucu soğuklarla birlikte sis ve pus etkili olacak.
Turhan Topçuoğlu parkında garip olay! Tokmak ve sazın sapı nerede?
Kastamonu şehir merkezinde bulunan Turhan Topçuoğlu parkında İhsan Ozanoğlu ve Mahir Dağlıoğlu'nun heykellerindeki parçalar yerinde yok!
Celal Şengör açıkladı: Kaçış yok! Türkiye o ülke ile birleşecek...
Yer bilimci Celal Şengör, katıldığı bir Youtube kanalında yaptığı açıklamalarla herkesi meraklandırdı. Dünyada büyük değişimler yaşanacağını belirten Şengör, kaçışın olmadığını ifade etti. Şengör, Türkiye ile bir ülkenin birleşeceğini açıkladı.
Ahıra giren kurtlar onlarca koyunu telef etti
Kastamonu’nun Cide ilçesinde mahalleye inen kurtlar girdikleri ahırda 25 hamile koyunu telef etti, 6 koyunu da yaraladı.
Kastamonu da var! Batı Karadeniz'e "SARI" uyarı
Türkiye genelinde kış şartları etkisini göstermeye başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kastamonu'da dahil 21 kent için fırtına ve kar yağışı uyarısı yaptı.