Arama
Arama Sonuçları
İPhone 15 tanıtıldı! İşte özellikleri ve fiyatı
USB-C ve Dinamik Ada ile güncellenen iPhone 15 Plus ve iPhone 15 tanıtıldı. Tasarımından çıkış tarihine Apple iPhone 15 fiyatı ve özellikleri haberimizde.
Cevizin faydalarını biliyor musunuz? Ne kadar yenilmesi gerekiyor?
Ceviz, besin değerleri açısından lifler, vitaminler ve mineraller ile sağlıklı yağlar içerdiği için son yıllarda süper besin olarak tanımlanıyor. Cevizin faydaları nelerdir? Günde ne kadar ceviz tüketilmeli? Ceviz kilo vermede etkili mi? İşte ayrıntılar...
Tüm Türkiye’den izlenebilecek! Hafta sonuna dikkat
Türkiye semaları hafta sonunda meteor yağmuru ile aydınlanacak. Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Fen Fakültesi Astronomi ve Uzay Bilimleri Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Tanrıver, hafta sonu yaşanacak yoğun meteor (gök taşı) yağmurunun ışık kirliliğinden uzak bölgelerde izlenebileceğini belirtti.
Perseid meteor yağmuru için son günler
Halk arasında 'yıldız kayması' olarak nitelendirilen, yılda 8 kez gerçekleşen meteor yağmurlarının en görkemlisi Perseid meteor yağmuru, 12-13 Ağustos gecesi en yoğun dönemine ulaşacak ve saatte 60- 100 adet arasında görülebilecek. Dünya atmosferine giriş hızları saniyede 59 kilometreyi bulacak meteorlar, ateş toplarını andıran görüntü verecek.
Ekranda 20/20/20 kuralına dikkat!
Ekran bağımlılığı sağlık ve psiko-sosyal problemleri beraberinde getiriyor.
YÜZ YOGASI NEDİR, NASIL YAPILIR?
Yaşlanma karşıtı etki, toparlayıcı ve canlandırıcı destek sunan yüz yogası her geçen gün daha fazla kişinin başvurduğu bir teknik oluyor. Cerrahi müdahalelere, dolgu ve botoks gibi enjeksiyonlara ek olarak, hatta uzun vadede onların yerine etki gösterdiği iddia edilen yüz yogası hakkında merak ettiğin her şeyi senin için derliyoruz.
Sağlıklı Saçlara Sahip Olmak için 7 Etkili İpucu
Bakımlı ve ışıl ışıl görünmek için sağlıklı ve parlak saçlara sahip olmak çok önemli. Parlak saçlar için de kullandığın saç bakımı ürünlerinden beslenme alışkanlığına kadar birçok faktöre dikkat etmeniz gerek.
Kudret narının cilde faydaları neler ve ne işe yarar? Kudret narı cilde nasıl uygulanmalı
Son dönemlerde popülerlik kazanmaya başlayan sebzeler arasında olan kudret narı adeta cildi istenilen görünüme kısa sürede kavuşturuyor. Daha önce duymayanlar için kudret narının cilde faydalarını ve cilt bakım maske tariflerini sizlerle paylaşıyoruz.