Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu OBM personel alıyor!
Orman Genel Müdürlüğü (OGM) bünyesinde aralarında Kastamonu'nun da bulunduğu 35 farklı şehirde olmak üzere devlet işçi alımı başvuruları açıklandı. Kastamonu’da 4 personel alınacak.
Bakan Tunç’un sırrı ne?
Kastamonu’ya ziyaretler kapsamında gelen ve Nasrullah’ta vatandaş ile birlikte Cuma namazını kılan, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’un sırrı ne?
Binlerce personel alınacak! Şartlar ve tarih belli oldu
Sağlık Bakanlığı’nın 15 bini hemşire, 2 bini ebe olmak üzere toplam 27 bin sözleşmeli personel alımına ilişkin ilanı Resmi Gazete’de yayımlandı.
Binlerce personel alınacak! Şartlar ve tarih belli oldu
Sağlık Bakanlığı’nın 15 bini hemşire, 2 bini ebe olmak üzere toplam 27 bin sözleşmeli personel alımına ilişkin ilanı Resmi Gazete’de yayımlandı.
Kastamonu’da 110 personel alımı için sonuçlar açıklandı
Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı sonuçları ve taban puanları 2024 ÖSYM'den gelen son dakika açıklaması ile erişime açıldı. KPSS 2024/4 tercih sonuçları gelecek açıklama bekleniyordu.
Kastamonulu Yazar, büyüleyici hikayesini kitaba döktü
Uzun yıllar kanserle mücadele eden Kastamonulu  Yazar Ayfer Savaş Aydın, ilk romanı ‘Rıza’ için Kastamonu'dan sonra Ankara'da da okurlarıyla bir araya geldi
Türkiye birincilerinden İl Müdürü Gümüş'e ziyaret
2023 İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Türkiye birincileri Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş'ü ziyaret etti.
AFAD 215 personel alımı başladı mı? KPSS şartı var mı?
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nca (AFAD) Kasamonu'nun da bulunduğu 40 ilden toplam 215 personelin alınacağı duyurulmuştu. Peki başvurular ne zaman başlıyor? AFAD personel başvurusunda KPSS şartı var mı? Personel alım başvuruları ne zaman bitecek? Detaylar haberimizde...
Sonuçlar açıklandı! Bursluluk sınav sonucu sorgulama
Milyonlarca öğrencinin beklediği haber geldi. Milli Eğitim Bakanlığı'nca düzenlenen İOKBS Bursluluk Sınavı sonuçları açıklandı. İşte bursluluk sınav sonuçları sorgulama
Jandarma 6 bin 940 personel alıyor!
Jandarma Genel Komutanlığı bünyesine a 6.612 jandarma, 2 at bakıcısı, 16 bot serdümeni, 200 sıhhiyeci, 100 muhabere ve 10 havacılık alt branşlarında olmak üzere toplam 6.940 sözleşmeli uzman erbaş (erkek) alımı yapılacak.
Kastamonu dahil 40 ilden 215 arama ve kurtarma teknisyeni alacak!
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) taşra teşkilatında çalıştırılacak 215 sözleşmeli personel alınacak. Aralarında Kastamonu'nun da bulunduğu toplam 40 ilden alım yapılacak. Başvuru detayları haberimizde...
'Sınavsız eğitim' mümkün mü? Milli Eğitim Bakanından açıklama
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, okullardaki eğitim süreciyle ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu.
"Köyümde yaşamak için bir sürü nedenim var" projesi başladı
Kastamonu'da koyun varlığının artırılması ve bu konuda faaliyet gösteren yetiştiricilerin, sürülerinin büyütülmesini amaçlayan "Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var Projesi" Kastamonu Valiliği ile T.C. Ziraat Bankası A.Ş arasında imzalanan protokol kapsamında 3. Etap başvuruları 15 Eylül'de başladı. Son başvuru tarihi 15 Ekim...
MEB’den Açık lise kararı
Milli Eğitim Bakanlığı, açık öğretim liselerine nakil ve geçiş ile ilgili alınan yeni kararı duyurdu. MEB'den gelen açıklamada, 'Örgün ortaöğretim kurumlarında okuma hakkını kaybeden öğrenciler dışındakilerin örgün ortaöğretim kurumlarından açık öğretim liselerine nakil ve geçiş yapamayacakları hükme bağlanmıştır.' ifadeleri kullanıldı.
Diyanet öğretmen alımı yapacak:'Son başvuru 15 Eylül'
Diyanet İşleri Başkanlığı, Merkez Teşkilatında Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) puan sırası esas alınarak öğretmen ve çocuk gelişimcisi alımı yapacak. 5 öğretmen ve 2 çocuk gelişimcisi olmak üzere toplamda 6 kişi alınacak. Başvurular, 15 Eylül 2023 saat 16.00'da sona erecek. Başvuru şartları ve detaylar haberimizde...
Okullarda yeni eğitim yılı başlıyor
Öğrenciler için yeni eğitim-öğretim yılı başlıyor. 20 milyon öğrenci için ilk ders zili 11 Eylül Pazartesi’den itibaren çalıyor.
MEB Ölçme Ve Değerlendirme Yönetmeliği Resmî Gazete'de Yayımlandı
Millî Eğitim Bakanlığı Ölçme ve Değerlendirme Yönetmeliği, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.
Liselerde sınavlar, artık klasik yöntemlerle yapılacak
Liselerde sınavlar artık klasik ölçme yöntemleri ile yapılacak.
Kültür ve Turizm Bakanlığı lise mezunu personel alıyor!
Kültür ve Turizm Bakanlığı lise, önlisans ve lisans mezunu personel alımı yapacağını duyurdu. Alımlar farklı kadrolarda olacak olup, adaylarda KPSS şartı aranacaktır.
Okullarda uyum haftası başladı
Okul öncesi ile ilkokul 1 ve liselerin 9. sınıf öğrencileri için hazırlanan okula uyum programı ve rehberlik uygulamaları başladı.
İOKBS sonuçları ne zaman açıklanacak?
İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS) sonuçları öğrencilerin gündeminde. Sınav, 3 Eylül Pazar günü tek oturumda tamamlandı. MEB İOKBS sonuçları için tarih verdi. Peki, Bursluluk Sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak?
İçişleri Bakanlığı 70 KPSS puanıyla personel alıyor!
İçişleri Bakanlığı bünyesinde hizmet veren Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı personel alımı yapacağını duyurdu. Başvuru yapacak adayların 35 yaşını doldurmamış olması gerekmektedir.