Kastamonu’da 6 kurum; lise mezunu 19 personel alıyor!;

Kastamonu’da 6 kurum; lise mezunu 19 personel alıyor!

......

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından Sosyal Hizmetler Kanunu Kapsamında İstihdam Edilecekler hakkında ilan yayınlandı. Başvuruları başlayan iş ilanı kapsamında Kastamonu’da ise 19 kişi istihdam edilecek.

Yapılacak atamalarda bir personel için ön lisans mezunu olması şartı aranırken; hizmetli alımlarında ilkokul, diğer memur alımlarında ise ortaöğretim mezunu olma şartı aranıyor…

 

Yayınlanan ilana göre Kastamonu’da yapılacak olan istihdamlar şu şekilde: Adalet Bakanlığı’na 1 teknisyen, 1 memur,  Gelir İdaresi Başkanlığı’na İnebolu ve Ağlı’da 2 memur, Diyanet İşleri Başkanlığı’na 1 memur,  Milli Eğitim Bakanlığı’na 6 memur ve 2 hizmetli,  Tarım ve Orman Bakanlığı’na 1 memur ile 1 teknisyen,  Sağlık Bakanlığı’na 1 hizmetli ile 3 memur alımı yapılacak.

 

23 Ağustos’ta başlayan başvurular, 13 Eylül’e kadar devam edecek.

 

Başvurular e-devlet üzerinden yapılıyor…

 

YAPILACAK İSTİHDAMDA ARANACAK ŞARTLAR:

Haklarında korunma veya bakım tedbir kararı alınmış,

b. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının kuruluş bakımı veya koruyucu aile sosyal hizmet modellerinden en az iki yıl süre ile yararlanmış ve reşit olduğu tarih itibariyle de bu hizmetlerden yararlanmaya devam eden,

 c. 18 yaşının dolduğu ve korunma ya da bakım tedbir kararının veya himaye onayının sona erdiği tarihten itibaren beş yıl içinde Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına başvurarak hak sahibi olduğunun tespitini yaptırmış kişilerin katılması mümkündür.

Hak sahipleri tercihlerini www.turkiye.gov.tr internet adresi üzerinden 23 Ağustos 2023-13 Eylül 2023 tarihleri arasında yapabileceklerdir. İnternetten tercih işlemleri 13 Eylül 2023 gecesi, saat 23:59’da sona erecektir.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum