Arama
Arama Sonuçları
Fenerbahçe kararını verdi!.. Ligden çekilecek mi?
Trabzonspor ile oynanan Süper Lig maçında yaşanan olayların ardından olağanüstü genel kurula gitme kararı alan Fenerbahçe, "Futbol A takımının Süper Lig'den çekilmesi dahil alınacak aksiyonların değerlendirilmesi." gündemiyle toplandı.
Erdoğan'dan seçim yorumu: 'Uyarı'
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Milletin iradesi sandıkta tecelli eder. Millet sözünü sandık yoluyla söyler. Millet uyarsını sandık aracılığıyla ifade eder. Yerel seçimlerde umduğumuz neticeye ulaşamadık. Özeleştirimizi cesaretle yapacağız. Milletin takdirini sorgulamayacağız" dedi.
Dallı; "Bu ruh, Türk milletinin hayat kaynağıdır"
Kastamonu Valisi Meftun Dallı, 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.
Başkan Aygün: “Hakem hatalarını söylediğim için TFF Başkanı beni engellemiş”
GMG Kastamonuspor Kulüp Başkanı Cengiz Aygün, hakem hatalarını kendilerine ilettiğim için TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin kendisini engellediğini belirterek, dertlerinin Kastamonuspor’u şampiyon yapmaları olmadığını aksine futbolda her türlü çirkinliklerin olmamasını istediklerini kaydetti.
KSK’da ‘resmi’ Cengiz Aygün dönemi
TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden GMG Kastamonuspor Kulübü, Gençlik Merkezi’nde düzenlenen olağanüstü genel kurul ile yeni yönetimini belirledi.
Cengiz Aygün: 'Sabrımız taştı'
GMG Kastamonuspor Onursal Başkanı Cengiz Aygün, kongre öncesi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada sert ifadeler kullandı.
Kastamonuspor’da ‘Cengiz Aygün’ sesleri!..
KULÜP BAŞKAN BURAK İZBELİ BIRAKIYOR, YÖNETİM OLAĞANÜSTÜ KONGRE KARARI ALDI. ONURSAL BAŞKAN CENGİZ AYGÜN'ÜN KULÜP BAŞKANI OLMASI BEKLENİYOR
AK Parti Milletvekili Uluay, yeniden doğdu
AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, Kastamonu siyasetine yeni pencereler açmaya devam ediyor. Kamuoyunun pek de alışık olmadığı açıklamalarla 'Milletvekili' kavramını sil baştan yazan AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, son olarak da Milletvekili Adayı gösterilmesinin ardından Nisan ayı itibariyle gerçekleştirdiği çalışmaları 120 maddede özetleyerek kamuoyuna açıkladı.
Vali Dallı Azdavay'da!
Vali Meftun Dallı, Kastamonu'da bir süredir devam ettiği ilçe ziyaretleri kapsamında Azdavay ilçesini ziyaret etti.
AK Parti’de Olağanüstü Kongre heyecanı
AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongre öncesi il başkanları 81 ilde eş zamanlı basın açıklaması düzenledi. AK Parti Kastamonu İl Başkanlığı'nda düzenlenen basın açıklamasını yapan İl Başkanı Doğan Ünlü; “22 yıldır değişen ve yenilenen dinamik kadrolarla Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılını Türkiye Yüzyılı olarak taçlandırmakta kararlıyız. 'Hep Yeni Hep İleri' diyerek kuşkusuz eser ve hizmet politikamızı da bir üst lige çıkarmayı hedefliyoruz. Bu hedef doğrultusunda önümüzdeki yerel seçimlere güçlü bir kadroyla hazırlanacağız" dedi.
ABB Genel Merkezinde Kastamonu rüzgârı esti
Anadolu Basın Birliği Genel Merkezinde Kastamonu rüzgârı esti. Kastamonu’da 6 kişi listede yer aldı…
Fenerbahçe'ye "Atatürk" engeli!
Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi Ülker Stadyumu'nun ismini "Atatürk Stadyumu" olarak değiştirmek için harekete geçen Fenerbahçe'ye engel çıktı.
"Eczacılar, artan maliyetlerin yükü altında eziliyor"
Türk Eczacıları Birliği 26. Bölge Kastamonu Eczacı Odası, Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Kastamonu Eczacı Odası binasında yapılan Genel Kurul'da konuşan Kastamonu Eczacı Odası Başkanı Şule Tüfekci; " Biz eczacılar da aşırı enflasyonist ortamda artan maliyetlerin yükü altında eziliyoruz. Kamuda ve hastanelerde çalışan meslektaşlarımızın özlük hakları ve çalışma koşulları iyileştirilmeli; Kamuda, hastanede eşdeğer sağlık hizmeti üreten meslektaşlarımıza yönelik adaletsizlikler giderilmelidir. Eczacılık ortak paydasında birlik ve beraberliğimizi güçlendirdiğimiz yarınlara hep birlikte ulaşmak umuduyla" ifadelerine yer verdi.
DİM: BİK, mağdur eden değil, mağduriyetleri gideren olmalı”
Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) Genel Başkanı Mehmet Ali Dim, genel kurul üyesi olduğu Basın İlan Kurumu’nun genel kurul toplantısında yerel medyanın son durumu ve internet medyasına geçiş süreciyle ilgili sıkıntıları dile getiren bir konuşma yaptı. Dim açıklamasında; "Az tıklama, ziyaret ve sayfa görüntülemeye daha az resmi ilan, daha fazlasına daha fazla verilerek can suyu olmaya devam edilebilir. Aksi halde yerel medyanın celladı oluruz. Biz kurum olarak mağdur eden değil mağduriyetleri ortadan kaldıran merci olmalıyız" dedi.
Dim: ‘Anadolu Basını, şehrinin hafızası, sesi ve nefesidir’
KGK Genel Başkanı Dim: “BİK, mağdur eden değil, mağduriyetleri gideren olmalı”
Kamu müteahhitleri af bekliyor
KAMİAD Başkanı Ali Adıgüzel, 6 şubat depremi sonrasında kamuya ait yapıların, diğer tüm yapılardan çok daha güvenli olduğunun görüldüğünü belirtti.
Ayçiçekte verim düştü, yağ fiyatları artacak!
Verim kaybı nedeniyle ayçiçek yağının fiyatının yükselmesi bekleniyor.
Toplu sözleşmede uzlaşma çıkmadı!
Memur ve memur emeklilerinin 2024 ve 2025'teki zam oranında uzlaşma sağlanamazken, taraflar 11 hizmet kolunun tamamında anlaşma sağladı.
"Kastamonu'muz vatan ve millet aşkını yüreğinde taşıyor"
Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Kastamonu'ya gelişi ve Şapka İnkılabı’nın 98'nci yıl dönümü dolayısıyla Kastamonu Valisi Meftun Dallı, kutlama mesajı yayımladı. Vali Dallı mesajında; "Kastamonu’muz, Çanakkale ve İstiklâl savaşlarında ortaya koyduğu bu vatan ve millet aşkını o zor zamanlarda olduğu gibi bugün de yüreğinde taşımaktadır" ifadelerine yer verdi.
45 Milyon Yıllık Yeni Bir Dinozor Türü Tayland’da Keşfedildi
Güneydoğu Asya’da şimdiye kadar bulunan en iyi korunmuş fosillerden birinin ortaya çıkmasıyla Tayland’da yeni bir dinozor türü keşfedildi.
AK Parti 22 yaşında
Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, 14 Ağustos 2001'de Türkiye'nin 39. partisi olarak Türk siyasetine giren AK Parti, girdiği tüm seçimlerden birinci parti olarak çıkmayı başararak, 21 yılı geride bıraktı.
AK Parti'de şimdilik 21 il başkanı değişti
Teşkilât Başkanı Erkan Kandemir, il ve ilçe yöneticilerindeki değişimlerin süreceğini bildirdi.
Kastamonu'nun başı dertte!..
Amasya, Samsun, Sinop, Kastamonu ve Ordu dikkat! Çiftçilerin başı yaban domuzları ve çakallarla başı dertte. Özellikle büyük sürüler halinde dolaşan domuzlar, her gece köy yerleşim yerlerine kadar gelerek ekili ürünlere zarar veriyor.